Kız İsteme annem karşı çıktı...

canım mecbur öyle yapmalısın....sınav var sonuçta....sınavdan hemen sonrada söyleyebilirsin.hani çokta farketmez.söylemek zor sonuçta.söyler kurtulursunturkbayragi

haklısın aslında sınavdan sonra konuşma provalarına başlasam anca cesaret toplarım zaten kaydirigubbakcemile5

KIZLAAAAR BABAMLA KONUŞTUMM alkisalkisalkis komşunun kına gecesi vardı annem oraya gitti bu akşam bende fırsattan istifade bir çay koydum yanına gittim abimde odasındaydı babam yalnızdı. "babacım bir şey konuşmak istiyorum seninle" dedim şöyle bir çattı kaşlarını - o an bittim zaten elim ayağım zangır zangır titriyor elimde çay nasıl şangırdıyor anlatamam... (sittin sene önce bir sinema çıkışı yakalanmıştık sevgilimle babama ) "hani bir arkadaşımla tanışmıştın ya durakta" dedim" o ailesiyle ağustosta sizi ziyaret etmek istiyor" babam bir iki sn durup "BUYURSUNLAR" dediiiiiiii delikafadulden kızlar şu an hüngür hüngür ağlıyorum resmen inananamıyorum ya hihoyyyt annemi tamamen saf dışı bıraktım sabote eder die şimdi eve gelince öğrenecek kaydirigubbakcemile3 ay hayat çok mu güzel ne kaydirigubbakcemile2

aaa süper olmuş tebrikleeer. kısmet işi işte bu kadar :lepi:

Hayırlı olsun arkadaşım..İnşallh bundan sonrası da dilediğin gibi olurr.. :lepi:

hayırlısı canım umarım herşey senin için güzel olur gelişmeleri bekliyoruz hayırlı haberlerini opuyorumnanaktan

süpermişşşşşşşşşş.Allah hayırlısını versinnnnnnn.ayyyyyyy ben de bi mutlu oldum şimdi.evet hayat güzel mi ne

neler olmuş neler : )

hayırlı olsun

annen ne tepki verdi :icecream:

walla annem dumur olmuş bir vaziyette :roflol: babamdan böyle bir anlayış
beklemiyorduk hiç birimiz ama istediği reddi abimde bulmuşa benziyor :uhm:
ama üzülmüyorum artık çünkü babam reddetmedi :sm_cool: sonuçta son söz
babamın... annemlerde işin naz tarafını üstlensin artık ne yapayım kaydirigubbakcemile5

Hayyal Oske.06 çok teşekkür ederim a.s. gerçekten kısmetmiş bu işler boşuna dememişler... dilerim sonrası da böyle su gibi akıp gider :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…