annem kansermiş...

Eşinizin ameliyatı nasıl geçti? Çok merak ettim?
Iyi gecti
Tumor komple cikarildi
Kemige damara sinire hasar verilmedi
Sadece kastan biraz almak zorunda kaldi dr
O da tumor yakin oldugu icin
Yurume biraz sikıntıli olabilir dedi
Fizik tedavi gorecek yakinda insallah
Buyuk bir ameliyat oldu
Alnimiz akiyla cikacagiz bu isten Allah in izniyle
Patoloji sonucunu bekliyoruz simdilik
Insallah o da temiz gelir
Cok sukur bacagi kaybetmeden kurtulduk
Dua edin bize
Merak ettigin icin sagolasin
Annen nasil siz ne yaptiniz

Iyi gecti
Tumor komple cikarildi
Kemige damara sinire hasar verilmedi
Sadece kastan biraz almak zorunda kaldi dr
O da tumor yakin oldugu icin
Yurume biraz sikıntıli olabilir dedi
Fizik tedavi gorecek yakinda insallah
Buyuk bir ameliyat oldu
Alnimiz akiyla cikacagiz bu isten Allah in izniyle
Patoloji sonucunu bekliyoruz simdilik
Insallah o da temiz gelir
Cok sukur bacagi kaybetmeden kurtulduk
Dua edin bize
Merak ettigin icin sagolasin
Annen nasil siz ne yaptiniz
oh! hamd olsun. çok sevindim.
annemin ameliyatı çarşamba günü inşallah. dua edin bizimkinde güzel gelsin de sağ salim olup çıksın annem

Moralinizi cok yuksek tutun, kanserin ilaci pozitif olmaktir!
Allahtan sifa dilerim...

inşallah annem de sağlığına tez zamanda kavuşur...
Amin inşallah. Önc ameliyat olacak tiroidi komple çıkarılacak. Ameliyattan sonra bir süre tiroid hormonu üretemeyeceğinden kısa sürede kilo alacaktır ve vücudu ödem yapacaktır, korkmayın. İlaca başladığında kilolar da ödem de gidiyor. Kısa aralıklarla kan tahlilleri alınacak ve sonrasında iyot diyeti+radyoaktif iyot tedavisi yani atom. Bence en zor kısmı atom idi, sonrasında ciddi kilo aldım ve psikolojik olarak yıprandım ama çabucak toparlanıyor insan çünkü çok şükür ki ölümcül değil tedavisi var. Annenizin yanında olun her aşamada, ama inanın korkacak bişey yok. Ben şimdi yılda bir kontrole gidiyorum sadece, 5 yıl oldu.

cok gecmis olsun, umarim tez zamanda iyilesir anneniz..

bu kanser tipiyle alakali bilgim yok ama benim annem de meme kanserini atlatti, 1.5 senelik kemoterapinin ardindan. simdilerde yine supheleniyorlar sanirim, annem bana direkt soylemiyor su an icin ama. o korkuyu cok iyi bilirim. siz guclu durmaya calisin hic degilse. :')

Bizzat ben papiller tiroid kanseri atlattım. Canlıyım sağlıklıyım. Hiç korkmayın, tiroid kanseri öldürmez de süründürmez de.
Canm eşime de yeni teşhis kondu nasıl fı ameliyat sürecin falan bilgi verir misin

Allah nerede varsa şifasını versin inşallah anneniz bir an önce eski haline dönsün inşallah. :KK200:

GÜNCELLEME:
şimdi hastaneden geldik doktor anneme vakit kaybememesi gerektiğini bir an önce işlemleri hızlandırması gerektiğini söyledi. annemin sırtı boynu omuzları çok ağrıyor. özellikle sırt ağrısından çok korkuyorum akciğerine sıçramış olabilir diye. o kadar zor durumdayım ki annem böyle sıçrayabilecek bir şey olduşunu dahi bilmiyor dua bekliyorum sizlerde..

merhabalar konuyu nereye açacağımı bilmeden açtım eğer yanlışsa doğru yere taşır mısınız.
iki gündür o kadar kötüyüz ki evde tam bir matem havası var. annemin patoloji sonucunda troid bezlerinde papiller kanser bulunduğu yazıyor. hem sağ hem solda bulunan nodüllerin ikisinde de papiller ca bulunuyor. sağ tarafında olan daha büyük ve papiller kanserin bir alt tipi olan tall cell tipi de mevcut. tall cellde uzak organlara sıçrama ve ölüm oranı daha yüksek olduğunu okudum. annem daha 49 yaşında. yarın randevumuz var doktora gideceğiz ameliyat diyecek büyük ihtimalle.
sizlerin arasında bu hastalığa yakalanıp şu an sağlıklı olanlar varsa bana destek olabilirmi acaba ne olur korkularım var bu ameliyat süreci ve sonraki iyot tedavisi süreci nasıl geçecek annem çok hassas en ufak şeye üzülür kafasına takar. nasıl kaldıracak bilmiyorum. dua edin annem için yalvarırım daha küçücük bir kardesim var
Şifalar dilerim,kafanızdan olumsuz düşünceleri atıp sürece ve tedaviye odaklanın.Çaresiz bur dert değil artık,siz güçlü olun ki anneciğinize destek olun.Allah yardımcıniz olsun.

Troid kanseri başarılı bir ameliyatla atlatılabilir. İyi bir doktor bulmanızı tavsiye ederim. İsterseniz doktor da önerebilirim. Korkmayın yaşama oranı yüksek bu tipte. Geçmiş olsun

X