Birde Bu Önerileri Okuyabilirsin Canım
Yaşanmış Karbonat Hikayeleri: Hastalıklar
Kemiklere Metastas Yapmış Prostat Kanseri, Lösemi, Şeker Hastalığı, Reflü, Gastrit, Ayaktaki Mantar Hastalığı, Çukulata Kisti, Boğaz Ağrıları, Gül Hastalığı, Polikistik over sendrom, Yüzde çıkan sivilceler, Üşütme, Yüksek trigiliresit seviyesinin düşürülmesi, Yıllardır sağ topuğukta yara şeklimde kanayan yarıklar, Non Hodgkin Lenfoma (NHL), Kedideki Yarım Portakal Büyüklüğünde TÜMÖRÜN 1,5 Ayda Yok oluşu, Yüksek karaciğer değerleri, Yüksek Tansiyon Ve Kan Analiz Sonuçları, 8 Günde Sayılamıyacak kadar çok olan Kistlerin Yok Oluşu, Mantar, 12 Sene Süren Karaciğer Hastalığı'nın 7 Günde Yok Oluşu, Mide Kanseri, Ürtiker, Diz Kapakları'da oluşan ağrılar, Egzama, Ödem-Bel Fıtığı-Böbrek, Trombosit Düşüklüğü, Liken hastalığı, Guatr ( Hipertiroidi ), Ürtiker, Zona Hastalığı, Trigliserit, Normale dönen Kan tahlilleri ve halen yeni görüşler gelmeye devam ediyor.
17 Ocak 2012
Karbonatla ilgili İlk haber : Kemiklere Metastas Yapmış Prostat Kanseri
İlk sevinç verici haberimi aldım sonunda :)))
Arkadaşımın kızarkadaşının Dedesi prostattan ameliyat olurken parça almışar ve kanser olduğunu ve kemiklere metazdas yaptığını söylüyorlar. 80 yaşından büyük olduğu için kemoterapi yapamıyorlar ve yapacak bişi yok diye gönderiyorlar.
Benim vasıtamla arkadaşımın kız arkadaşı dedesiyle konuşuyor. karısı zorla karbonatlı su içirmeye başlamışlar. 4 Hafta karbonatlı su içtikten sonra, gittikleri hastahanede Doktorlar kanser hastalığından iz kalmadığını iyleştiğini söylemişler.
25 Kasım 2012 - Karbonatla ilgili yeni haberler : Lösemi
Büşra Özder hanım bildirmiş : KEMAL ABİ 18 YAŞINDA AML M2 LÖSEMİ TEŞHİSİ İLE 26 AĞUSTOS 2011 DE HACETTEPEYE YATTIM 3 KÜR KEMO ALDIM 15 KASIM 2011DE TEDAVİMİ BIRAKTIM 4VEYA5 BİTKİSEL KULLANDIM EN SON KARBONAT KÜRÜNÜ UYGULADIM LOKOSİTLERİM 9 AY BOYUNCA 4000 4400 İDİ KARBONATLA 8400 Ü BULDU ÜSTELİK BANA TEDAVİYİ BIRAKIRSAN YÜZDE DOKSAN TEKRARLAR DEDİLER ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR TAM 13 AY OLDU KENDİMİ ÇOK ZİNDE HİSSEDİYORUM SİZEDE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM
Oktay Özak paylaştı Kemal Milar
31 Mayıs 2012 - Karbonatla ilgili yeni haberler : Çukulata Kisti
Kemal Milar ŞİFAHANESİ bir dertliyi daha ilaçsız,perhizsiz sadece karbonatlı su ile tedavi etti,ediyor.Komşumuzda çukulata kisti denen rahatsızlık varmış.Kızım sohbet sırasında anlatmış.Karbonatlı su kürüne başladıktan 17 gün sonra kontrola gittiğinde(30.05.2012)kistin yok olma noktasına geldiği görülmüş.Doktoru bu mucize nasıl oldu diye sorunca durumu anlatmış.Sabah saatlerinde gerçekleşen bu olay,saat 15.00 civarı doktorun hastaya telefon etmesi ile daha da güzelleşmiş.Doktor muayenede çok şaşırdığını ve sonra konuyu Kemal Milar sayfasından incelediğini ve çok memnun olduğunu belirtmiş.
Kemal kardeşimizin nasibi olanların şifa bulması için kurduğu ŞİFAHANE kartopunun çığ'a dönüştüğü hızla büyüyor Elhamdulillah...
Selam ve sevgilerimizle birlikte dualarımız da seninle..
Karbonatla ilgili Haberler - Kedideki Yarım Portakal Büyüklüğünde TÜMÖRÜN 1,5 Ayda Yok oluşu
Naime Nur Banu Birlik Hanım paylaştı : kedimin 4 yıl önce ceviz büyüklüğünde tümörü vardı, veterineri, temizleyemeyiz sıçrar bu yüzden almıyalım, bırakalım büyüsün sonrasında kendiliğinden patlar ve kediniz ölür demişti aradan geçen 4 yılda yarım portakal kadar büyüdü ve kediye ızdırap veriyordu, bu arada 12 yaşındaki kedimiz , sürekli uykuda yaşamını geçiriyordu, Ocak ayının ortalarında Kemal Milar ın sayfasında karbonatla ilgili bilgileri okurken, dedenin nasıl karbonatla iyileştiğine şahit olunca ,ben ve kedim karbonat içmeye başladık..Bir buçuk ay sonra, kedimin urunun içi boşaldı, kendine geldi 12 yaşına rağmen genç bir kedi gibi koltuk tepelerinde atlıya zıplaya koşturmaya başladı, bense kolestrol ve trigilesimi yedi yıldır düşüremiyordum, onlarda normal seviyeye indi ve daha dinçlik ve canlılık geldi.. sizde bir tahlil yaptırıp karbonata başlarsanız 1,5 ay sonraki gelişmelerinizi tıpbi ve hissediş olarak takip edebilirsiniz..
Karbonatla ilgili yeni haberler - Mide Kanseri
Gülşah Kilinç Hanım paylaştı: sadece dört gün önce mide ağzı tümörle kapalı olduğu için damardan beslenen babam karbonat kullanmaya başlamamızın dördüncü gününde bizimle birlikte kahvaltı etti neşeyle ve minnet dualarıyla bol bol Kemal beyin kulaklarını çınlattığımız hayatımın en güzel kahvaltısıydı az önce sebzeli mercimek çorbası içirdim televizyon seyrederken ceviz ve kaju fıstığı yiyor Kemal bey varlığınıza şükrediyorum Allah ilminizi artırsın ve sizin gibi insanları eksik etmesin. Gülşah Hanımdan devamında gelen haber ve yorum:
Kemal bey serumları çıkarttık babamı eve getirdik ben babama hastanede vermeye başlamıştım karbonatı Ankara ya geçmeden bir kaç gün evde dinlensin gerekirse damardan mama desteği verirsiniz demişlerdi gerek kalmadı gibi görünüyor serum yok babamla karşılıklı yemek yiyoruz doktorların tepkisini henüz bizde göremedik.
Gülşah hanım bana özel'den birde şu haberi verdi : Dört gün önce su içemeyen hastanın dört gün karbonat kullandıktan sonra tavuklu pilav yemesi sizin mucizenizdir ve mübarek kandil öncesinde çok dua aldınız Kemal bey Allah ilminizi arttırsın ve bizlere hazmını versin ben ve eşim kandilinizi kutlarız.
Karbonatla ilgili Yeni Haberler - 12 Sene Süren Karaciğer Hastalığı'nın 7 Günde Yok Oluşu
Gülşah Kilinç Hanım paylaştı :Babamla birlikte bir haftadır uyguladığım yoğun karbonat kürünün etkileri 12 yıldır karaciğer hastasıyım bir türlü tanımlanamayan bir nedenden dolayı karaciğer enzim değerlerim ALT enzimi 80 AST enzim 120 altına düşmüyordu şimdi ikiside 25 in altında.... 2 yıldır kullandığım antidepresanları bu 4 gündür almıyorum kendimi hiç bu kadar hafif ve mutlu hissetmemiştim.....üstelik babamın hastalığından dolayı yoğun stres altında olmamıza rağmen antidepresanlara 4 gündür ihtiyaç duymuyorum vücudumdan atılan asitle birlikte çıkanları gözlerimle gördüm aynada görüntüm değişti... kendimi yenilenmiş hissediyorum ve ph değerim şu an 7.4 Kemal beye sonsuzzzz teşekkürler meğer babamdan çok ben hastaymışım sayesinde sağlığıma kavuştum sağolun varolun Allah ilminizi artırsın hazmını versin
Not: Aminotransferazlar ne işe yarar?
AST (SGOT) birçok farklı dokuda bulunmaktadır. Karaciğer, kalp, kas dokusu, böbrek ve beyinde bulunur. Bu dokulardan herhangi birinde oluşan hasarda kandaki AST düzeyi artmaktadır. Yani hem kas hastalıklarında hemde kalp krizinde bu enzimin kandaki düzeyi artmaktadır. Bu nedenle AST karaciğer hasarının spesifik bir göstergesi değildir.ALT (SGPT) ise karaciğere daha spesifiktir. Bu enzim karaciğer dışındaki dokulardada bulunabilmesine rağmen karaciğerde daha fazla konsantre edildiği için karaciğer hasarının daha spesifik bir göstergesidir.
Karbonatla ilgili yeni haberler - Boğaz Ağrısı
kemal bey merhaba, çok kola tüketen biriydim. 1 ay kadar önce yine epey kola içtikten sonra karbonatı denemeye karar verdim. 1 lt lik 1 sürahiye 2 tatlı kaşığı karbobat attım, ve o sürahideki tüm suyu içtim, 20-25 dk sonra inanılmaz uykum geldi ve uyudum, sabah uyandığımda idrarıma inanamadım, önce koyu, sonra çok çok koyu kahverengi geliyordu, biterken de kırmızı ya yakın bir renk , çok korktum ama karbonatlı suyun ne kadar işe yaradığını gördüm. ertesi 2 gün boyunca bütün vücudum tuza basılmış gibi yandı, sanki her zerrem susamıştı sürekli su içme ihtiyacı ve uykum vardı. ve göz çevrem şişti ilk zamanlarda. şimdi iyiyim, ve 1 kilo kadar verdim, zaten 50 kiloda sabitttim yıllardır ama onu kullandığım haftadan sonra artık kilom 49 da sabitlendi. geçtğiğimz yıl hayatımın en zor zamanlarını yaşamıştım, ve buyılın sonunda vücudum artık üzüntü ve strese yeniliyo gibiydi. bu yıl bademciklerim iltihaplanmıştı ilk defa ömrümde ve ilaç kullanmayı reddeden biri olarak hiç bir antibiyotik almamıştım ve en ufak bir üzüntümde boğazlarım ağrıyordu artık. ciddi anlamda sıkıntım vardı boğazlarımdan ama karbonatlı sudan sonra boğaz ağrım da kalmadı. teşekkürler , ben de deneyimimi paylaşayım dedim. ayrıca saçlarım da eskisi kadar dökülmüyor [:)] Teşekkürler bu bilgiyi paylaştığınız için.
Selda Şirin Akın paylaştı Kemal Milar
28 Mayıs 2012
Gül Hastalığı
Kemal bey, dün çok sevdiğim bir arkadaşım aradı. Karbonatlı su mucizesinden ona da söz etmiştim. Yüzünde yıllardır hiç geçmeyen sivilceye benzer kızarıklıklar vardı; gül hastalığıymış adı.... 1 ay hiç aksatmadan karbonatlı suyu kullanmış. Dün aradı, 3 gündür yüzünde hiç kızarıklık kalmadığını, bu dönemde herhangi bir antibiyotik kullanmadığını da söyledi. Çok sevindim, karbonatlı su ile bir mucize haberi daha :) Arkadaşım adına çok teşekkür ederim.
Tarik Akcol paylaştı Kemal Milar - Ameliyat Olması gereken Mide Rahatsızlığı
29 Mayıs 2012
Selamlar hocam! Karbonat hakkinda sevindirici bir haber daha aldik. Burada iranli bir arkadasim var , kendisi surekli mide rahatsizliklarindan bahsediyordu ve karni surekli siskin duruyordu. Birgun gene kendisine nasil oldugunu sordum, doktora gittigini ve midesinde ciddi anlamda asit oldugu teshis konuldugunu ve doktorun ,ameliyat olmasi gerektigini soylemis. Bundan dolayi da uzgun goruuyordu, kendisine karbonati anlattim nasil kullanacagini anlattim, amir bir hafta sonra yanima geldi ve bana sonsuz tesekkurlerini iletti. Fiziksel goruntusu inanilmaz derecede olumlu yonde degismisdi. Artik hicbir sorununun kalmadigini ve kendisini gayet normal hissetigini soyledi. Bende onun tesekkurlerini size pasliyorum, cunku tesekkuru hak eden sizsiniz:))
Olsen Lsnn paylaştı Kemal Milar
22 Temmuz 2012
Karbonatla ilgili yeni haberler : Polikistik over sendrom Polikistik over sendromu
kemal bey selamlar, karbonatlı suyu içip sonuclarını da yazacagımı soylemıstım. polikistik over sendromluyum adetlerım fecı sekılde duzensızdı. 2 ay olmayabılıyordum. doktora gittiğimde doğum kontrol hapı verdı -yasmin- ancak ben sadece 4 gun kullanabıldım hem yan etkılerı hem de ılac kullanımından uzak durmak ıstediğimden. yanı bu yolla duzene girmesi ve ömür boyu hapları kullanmak zorunda olmak fikri acayip canımı sıkıyordu. ve kullanmadım. bir sekilde sizinle karsılastım. ılk ay cok duzenlı olarak karbonatlı su içmememe rağmen 17 gun gecıktı adetım. kı bu bıle benım ıcın önemlı bir gelısmeydı. sonrakı ay daha duzenlı içtim sadece 4 gun gecıktı ve bu ay 3 gune düştü. yanı ne dıyeyım bılemıyorum :) çok kucuk bir sey gibi görünüyor hatta ınsanlara anlattıgımda ınanmıyorlar bıle karbonatlı suyla bunların olabıldıgıne. ama ben iyi hissediyorum. biraz daha tadını çıkarıp testlerımı yaptıracagım. tiroid de oldugu ıcın asıl o ne durumda çok merak edıyorum. ve sıze çok çok tesekkur edıyorum. sızınle karsılasabıldıgım ıcın şanslı hıssedıyorum kendımı. varolun.
Diğer bir yazışma: Bu yazının altında
Olsen Lsnn 24 yasındayım kemal bey. ama cok uzun zamandır vardı bu sıkıntı. ben sıkıntı oldugunu bıle nedense cok gec anladım. yalnız bir kız cocuguydum ve bılgım yoktu. hatta rahatlık sayıyordum bunu. bir gun bir eczacı adet duzensızlıgım oldugunu sadece çenemde çıkan sıvılcelerden anladı. o zaman ben de bunun ciddi bir sorun oldugunu anladım ve çözüm bulmaya çalıştım. sivilce demişken ergenlıgımde bıle yuzumde sivilce çıkmazdı ama bu dengesızlık yuzunden çenemde sivilceler çıkar ve izleri geçmezdi. ve o sıvılceler tek tuk olmasına rağmen acılı ağrılı sivilcelerdi. altta yatan sebebı bulmadan cildin duzelmesını beklemek cok yanlış. peelıngler jeller ve diğer tum kımyasallar cildi daha kötü hale getirebiliyor. çok uzattım ama belki böyle dertlerı olanlar vardır da çözümü oldugunu görürler dedim.
Okuması keyifli bir karbonat hikayesi :) Cafer Kılınç Paylaştı
Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Egzama (en sık görülen deri hastalığıdır)
KEMAL BEY COK TSK EDERIZ BILGILERINIZ ICIN 1,5 HAFTADIR KARBONATLI SU ICIYORUZ AILECE. ESIMIN AYAGINDA VE KAFASINDA EKSAMA VARDI DOKTOR DOKTOR GEZDIK VERDIKLERI ILACLAR HIC BIR ISE YARAMAMISDI. EKSAMADAN ESER KALMADI... BEN YAKLASIK 10 YILDIR MIGDE ILACI KULLANIYORDUM VE 1 HAFTADIR GEREK KALMADI ILAC KULLANMAMA..21 AYLIK BIR OGLUM VAR SAC KIRAN PROBLEMIMIZ VAR ONADA KARBONATLI SU VERIYORUM HEPIMIZDEN DE DAHA GÜZEL ICIYOR VE GÜZEL OLAN ESKISINDEN DAHA COK SU TÜKETIYOR ONUNDA DÖKÜLEN YERLERDEN SAC CIKMASINI UMUYORUZTEKRAR COK TSK EDERIZ KALEM AILESI
Karbonatla ilgili yeni haberler : Hasta Öküz
Dün saban annem kaldırdı, oğlum kalk genç dana kayıp olmuş dedi apar topar kaltım gerçekdende dananın çan sesi duyulmuyordu koca fındık tarlasında otlayıp annemin garip garip sesler çıkarıp koşarak gelen dana gelmiyordu :)bi gün öncesinde çok yağmur yağmışdı sabahalara kadar,hani buranın yağmuruda ;bardaktan boşalırcasına lafını yalan eder.başladık koca aramaya annem biryer den ben bir taraftan 20-25 dk sonra anneme seslendim buldunmu diye bahçenin ortalarında fındık toplayan teyzem ve arkadaşı benim sorumu anneme iletti, annem cevap verdi,teyzem bulmuş deyip annemi cevabını bana iletti.annemin kulakları çok iyi duymaz.danayı gördüğümde o yerinde duramayan haylaz kafası yerde halsiz bişekilde duruyordu,annem dün geceki yağmurda dışarda kaldığı için üşütmüş olabilir dedi ,komşu ahmet abi de olabilir deyip bıçağını çıkarıp dananın kulağından küçük bi parça kesti.ne olduğunu anlayamadım ne yapıyorsun demeye kalmadan kulağa pat küt şamar attı kulağı kanamaya başladı tamamdır sıkıntı yok hayvanda dedi.buda bi yöntemmiş.ben hemen gittim 100 gr lık karbonat paketini getirip hayvana içirelim dedim onlarda karbonat hakkında artık deneyimli oldukları için bişey demeden ahmet dananın kafasını tutup çevirdi ,karısı nurşen yengede dananın burnundan parmaklarını soktu diğer eliylede çenesini açtı,ben de hazırlamış olduğum bir çorba kaşığı karbonatlı suyu hayvana içirdik ve yuttuğuna emin olana kadar bırakmadılar,paketin diğer kalanını dananın yemine ,birazınıda suyuna karıştırdık.
Bu arada annemle gidip yaylanın diğer ucunda bi haneden taze inek sütü almaya gitmemiz gerekiyordu,bana peynir yapıcaktık :) eve geldiğimizde kapının önünde yaşlı bi nine oturuyordu fındıkları yeşil kabuğundan çıkarıyordu.annem,teyze nasılsın dedi annem kendini tanıttı ,çünkü nine iyi görmüyor,iyi duymuyordu ama elleri acayip diri gözüküyordu fındıkları kabuğundan çıkarırken bu belli oluyordu .sonra bu oğlum dedi.annem içeri girdi alması gerekenleri almak için bende dışarda etrafın yemyeşil güzelliğine bakarken gözüm yine nine ye ilişti öyle güzel duruyorduki hani bedende değilde ,ruhdaydı,mana alemindeydi,yanına gidip çöküp bende fındık ayıotlamaya başladım.nine nasılsın dedim;iyiyim oğlu sen nasılsın dedi,sonra kaç yaşındasın dedim 100 vardır dedi.(sonradan öğrendim 107-108 miş)sen kimin oğlusun dedi (beni 2-3 dk içinde unutmuşdu herhalde)süt almaya gelen kadını oğluyum dedim,oğlum başka kardeşin varmı dedi,ablam var dedim,satıldımı oğlum dedi,hiç bozuntuya vermeden satıldı dedim.o kadar doğaldıki.baban kim dedi,babam öldü dedim(beni orda yaşayan biri sanıyodu)
oluyor olum işte herkez ölüyor dedi benimde torunumun düğününde askerden düğün için izne gelen torunumu vurdular dedi,sonra babası gidip onu vurdu dedi,sonra onlardan biri de onu vurdu dedi kafam karışmıştı.herkesin silahı varen ufak bi davada silahlar konuşuyordu herhalde :) bu arada bana o çok iyi görmeyen gözleriyle iki de bir oğlum dizlerin ağrır öyle çökersen diyodu ama ben çok etkilenmiştip nineden enerjisinden.son zaman larda gördüğüm en ALKALİ kadındı.aslında kadında değildi,erkekte değildi,insanda değildi.TEK liğe geçmiş,ışığına kavuşmayı bekliyor gibiydi :)sonra döndük dana yı çok merak ediyordum.dana ayaklanmış çözülmeyi sabırsızlıkla bekleyen bi hali vardı sanki.hemen ahmet abiyi çağırdım.baktı ooo ho olmuş bu dana çöz gitsin.çok sevindim karbonat işe yaramışdı,ahmet abi de vallahi bu karbonat herderde devaymış derken,hanımı nurşen yengede(bu arada nurşen yengede 50-60 kiloluk fındık çuvalını bahçenin en aşağısından 200-250 metre tek seferde taşıya bilen 5 çoçuk annesi bi kadın.ben 100 metre taşıyamadım)cafer dana siz gittikten sonra bi püskürttü dedi utana sıkıla (karbonat kullananlar bilir bunu) o zaman da çok sevinmiştim.yağmur başladı yine ama ne yağmur.ooh maşşallah ALLAH baba bahçelerini suluyor dedim içimden :).
Suzan ömür Pekçakır paylaştı Kemal Milar
11 Eylül 2012
Karbonatla ilgili yeni haberler : Üşütme
merhaba, yazın taşa yatma derler ya. :)). Antalya sıcağında 10 gün kadar balkonda yatmamızın sonucu olarak ciğerleri üşütmüsüz farkında olmadan annemle beraber. ist a döndükten yaklaşık 1 hafta sonra belirti vermeye başladı. ve inanılmaz hızla ilerledi. böyle öksürük yok. ciğerlerimiz dökülüyor öksürdükçe. istem dışı test ettik sanki karbonat ı :) . annem antibiyotik tedavisine başladı. ben karbonat. dozu iyice arttırarak yaklaşık 1 haftalık kürle neredeyse iyileştim. annem hala öksürmekte. tabiki hergün sabah akşam karbonat içiyor . fakat benim düşünceme göre bu süreçte sadece antibiotiğin yan etkilerini gidermeye yaradı. Kemal Milar sizin görüşünüz nedir bu konuda?
Karbonatla ilgili yeni Haberler: Bütün değerlerim trigiliresit,karaciğer enzimleri,kolestrol,akş vb.hepsi normal sınırılarda
Nuri Ulukan Hanım paylaştı :
Kemal Bey çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.Sizin sayenizde ben karbonat mücizesini yaşadım. Ben bunun canlı örneğiyim.Bizim ailemizde kalıtımsal olarak yüksek trigiliresit var.Benim değerlerim 1200 civarındaydı. Bir çok doktora gittim düşürmek için sürekli lipid ilaçları verdiler.Sonuçta kontrol altına alındı ama bu sefer karaciğer enzimlerim bozuldu ve insulin direnci oluşmaya başladı.Sizin önerilerinizi tesadüf eseri buldum ve karbonatlı suyu hayatımın bir parçası haline getirdim.Kendimce alkali yaşamak için bazı önlemler alıyorum.Şuan yemin ederim hiçbir ilaç kullanmıyorum.Bütün değerlerim trigiliresit,karaciğer enzimleri,kolestrol,akş vb.hepsi normal sınırılarda.Eğer inanmayan varsa önceki tahlillerimi ve şimdikileri fakslayabilirim.Allah sizden razı olsun.
Karbonatla ilgili ilginç bir hikaye:
Yildiz Celik paylaştı: Bende ilginç bir şey paylaşmak istiyorum .benim babamın yengesi 92 yaşında ve günde 3 paket sigara içen bir bayandı. Bundan takribi 3 yıl evvel akciğer kanseri teşhis edildi ve çok yaşlı olduğu için chemo t.yapmadılar .sigarayı bıraktı ve hala yaşıyor.herkez çok şaşkın durumda.hakkında öğrendiğimiz gençliğinden beri avuç dolusu karbonat içiyormuş:)
Karbonatla ilgili yeni Haberler: Mukaddes Yıldız yazmış: yıllardır sağ topuğumda yara şeklimde kanayan yarıklar vardı
slm kemal bey.allah sizden razı olsun her daim dualarımdasınız.ben bir buçuk ay oldu alkali besleniyorum artık karbonatlı su içiyorum.yıllardır sağ topuğumda yara şeklimde kanayan yarıklar vardı gitmediğim doktor dermatolok kalmadı karbonatlı su geçirdi inanın.dünyanın parasını verdim ama hiç faydası olmamıştı kremlerin losyonların.yazılarınızı buyuk heycanla takip ediyorum ama sayfanıza yorum yazamıyorum.bi yazınızda soru sormayın işime vakit ayıramıyorum demiştiniz inanın buna bile dua ettim kimse size soru sormasın diye iyiki varsınız kemal bey herşey gönlünüzce olsun...
Karbonatla ilgili yeni HABERLER - Non Hodgkin Lenfoma (NHL)
Emine Tokmakkaya : Merhaba Kemal bey,ve ilgililenen arkadaşlara; benim anneme yaklaşık 6 ay önce NON HOCGİN LEFOMA teşhisi kondu.biz ailece şoka girdik..Hacettepe hastanesinde tetkikleri yapıldı,kemik iliğine kadar ilerlediği söylendi..dahası zayıflamaya başlamıştı annem.kemoterpi konusunda doktorlar kararsızdı nedeni ise annemnin çok ateşi çok değil ve normal olarak yaşamına devam edecek durumu oluşu idi..sonunçta 5 doz ANTİ TNF denilen biyolojik ajan tedavisi verildi.. benede o süreç içinde kemal beyle ileşime geçtim..bana söyledikleri ve sayfasında paylaştıkları bilgileri uyguladım.. sonuç mucize...!!! anneme karbonat tedavisine başladık..bir cam sürehi içine 1-2 yemek kaşığı karbonat ve kaynar suyu yavaş yavaş dökerek bir karışım oluşturdum..gün boyu bol su ile bu sürahideki 1-2 litrelik suyu içti.bunun yanında gün boyu sıvı ve su tükketi..bol ada çayı,yeşil çay ısırgan otu,ginseng çayı,siyah çay,karahindiba çayları tüketti.bunun yanında da güçlü bağışıklık için;SAF ARI SÜTÜ,BAL,POLEN PROPOLİS,ZENCEFİL,KARANFİL,TARÇIN,ZERDEÇAL,TOPAK,ZEYTİN YAPRAĞI EKSRATI ,ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ,KEÇİ BOYNUZU TOZU,Karımşımlarını hazırladım.her gün 3 öğün 2 yemek kaşığı yemeklerden önce bunu yedi..ALLAHIMA ŞÜKÜR yeni tahlilleri yapıldı..sonuç gerçekten mucize..artık lenf modları küçülmeye başlamıştı..morali düzeldi..ALLAH KEMAL BEYDEN RAZI OLSUN..lÜTFEN HASTA OLANLARA ÖNERİNİZ..Gereçekten fasa fiso değil..bence modern tıp tabiki olsun fakat kemoterapi inanın zehir..bu zehirle hayatınızı ve hayatları karatmayınız..teşekkürler..inanmayan beni arar..tüm tahlilleri gönderebliirim herekese..Fakat DOKTORU BUNA İNANMIYOR!! SANIYORKİ ANTİ TNF nin mucizesi..olsun o öyle bilsin..ben ve biz biliyoruzki karbonat ve doğal yaşam..bu arada annem şekeri tatlıyı,unlu beyaz mamulleri hayatından çıkardı... sağlıklar diliyorum
Karbonatla ilgili Yeni Haberler : Şeker Hastalığı
Nusret Sefa Yılmaz Paylaştı : Diyet uygulamadan sadece karbonatlı su ile şekerimi 270'lerden 130'lara düşürdüm. Doktorun verdiği insilün hala dolabımda bir kere bile kullanmadan duruyor. İsteyene ücretsiz gönderebilirim : )) Şaka bir yana sodyum bi karbonat oldukça işe yarıyor ama deneyimlediğim kadarıyla sadece karbonatlı su yeterli değil. Bir süre sonra kontrol etmekte zorlandım kan şekerini. Anladım ki yanında alkali diyeti şart. Alkali diyet yapamıyorsak karbonatın yanı sıra en azından diyabetlilerin kendine has diyetini belirli bir süre uygularsak ilaçları bile bırakabiliriz. Şimdiki hedefim bu. Hedefime ulaşırsam buradan kesinlikle duyurmak isterim ki o asidik ilaçlarla veya insülinlerle hayatımızı sürdürmeye devam etmeyelim.
Karbonatla ilgili yeni haberler - Yüksek karaciğer değerleri
Nevin Gezer Tulum Reflü hastası ve aynı zamanda karaciğer değerleri çok yüksek olan oğlum Kemal bey'in önerisini dikkate aldığı günden beri; Değerlerde düşüşlere rastlandı.10gün içerisinde 2 kez yapıaln kan tahillerimizde güzel sonuçlar alıyoruz.Bu lehimize olan durumu bildirmek istedim... Kemal beye'de bir kez daha teşekkürler ediyoruz.
Karbonatla ilgili yeni haberler - Yüksek Tansiyon Ve Kan Analiz Sonuçları
Dün arkadaşımın annesi kontrole gitti maşallah bütün kan değerleri sağlıklı çıkmış. Doktor size hiç bir ilaç önermeme gerek yok gayet sağlıklısınız demiş. Muayeneye gittiği gün yanlız karbonatlı su içmemiş, ne eksik ne eksik diye düşünmüş o gün karbonatlı su içmediğini fark etmiş. Bu annemizin tansiyonu yüksekmiş oğlu ona 1 çay kaşığı iç nolur ne olmaz diyerek çekinmiş ama annemiz dinlememiş oğlunu sabah akşam 1 çay kaşığı içmiş ve tansiyon problemi kalmamış. Hani tuz tansiyon yapıyordu o zaman yüksek tansiyonu olan bu annemizin nasıl olduda yüksek tansiyon hastasıyken tansiyonu normalle döndü. Dün arkadaşım haber verdi çıkan sonuçtan çok mutluydu. Bu arada karbonatla ilgili alay eden akrabasına hava atmış bak demiş benim analiz sonuçlarıma, birde kendi analiz sonuçlarına bak!. Ne oldu hani alay ediyordun gördünmü şimdi!... diyerek içinde kalan kırgınlığı üzerinden atmış :). Böyle güzel haberler alınca mutlu oluyorum.
Karbonatla ilgili Yeni Haberler - 8 Günde Sayılamıyacak kadar çok olan Kistlerin Yok Oluşu!!!
Berat Sansar Bayca sizlere iyi günler diliyorum Kemal Milar beyin sayesinde bir yildan fazla doktor tedavisi olan birisi olarak ve hic bir sonuca ulasamayan bir hastaydin ama Kemal Milar beyin tavsiyesi üzeri karbonatli suyu ictikten 8 gün sonra kistlerimin tümüyle yok olusuna sahit oldum Allah kemal beyden razi olsun ...
Erdogan Balcilar Sordu : Berat sansar bayca hanım, adınıza çok sevindim burdan kullandığınız ürünün tam ismini vede dozunu yazarsanız çok iyi olur örnek açısından. Birde kist dediğiniz fibrokist olarak tabir edilen bening karakterli yapilarmi yoksa maling yapilarmi ını acarsaniz sevinirim.
Berat Sansar Bayca Cevap yazdı : Erdogan Balcilar tsk ederim Ingiliz Karbonati ilk hafta sabah ve aksam 1 Tatli kasigi karbonatli su ictim ve suan sadece sabahlari 1 bardak karbonatli su iciyorum ....ve kendimi cok rahat hissediyorum....türkcesini bilmiyorum yalnis birseyde demek istenmiyorum Erdogan bey burda Zyste diye hitap ediliyor....( iki gögsümde sayilmayacak kadar coktu )
Bu haberle birlikte şu haber verildi:
Mert Kaytanli Kemal bey USA Lİnda hanım annesi akçiğer kanseri iken karboantı pülverize etmiş annesinin solum sisteminden ve düzenli olarak karbonat içmiş şu anda çok iyleşti diyor şubatta kontrolları varmış bakalım.
Hayal Ayaz sordu : Mert kaytanlı Bey..USA linda hanım karbonatı annesinin sollunum sisteminden nasıl pulverize etmiş.. açıklarmısınız?
Erdogan Balcilar paylaştı : Linda Blackwood annesinin akciğer 3b olan akciğer kanserinden soluma ve içme yöntemiyle %50 den fazla küçülme olduğunu söylüyor. Kanser bir mantar olsun yada olmasın bizde ise yarıyor diyor. O sonucu bende çok merakla bekliyorum mert bey umarım tamamen silinir çok önemli bir netice olur.
Mert Kaytanli cevap yazdı : bana anlattığı nebuliatör içersine 2-3 cc karbonat çözeltisi koymuş ama onlar İtalyan doktoa gitmişler sanırım.
Daha sonra Berat hanım bir güzel haber daha paylaştı : Berat Sansar Bayca : sayin Kemal Milar bey sayfanizda mutlu haberi aldigimda paylasmistik ama dahada güzel haber 2,5 yasindaki kizimin Neutropeniesi inanin suan cok soguk burasi ve Allaha sükür benim kizim iyi hergün karbonati iciriyorum ... ve tüm cevrem kizimin Masaallah cok iyi göründügünü söylüyor
Not: Granülositopeni (Neutropenia), kandaki granülosit yoğunluğunun anormal biçimde düşük olması durumudur. Bu durum vücudun bağışıklık sistemini negatif etkiler ve enfeksiyon riski yükselir. Bazı ilaçların yan etkisi olarak da ortaya çıkabilir.
Karbonatla ilgili yeni Haberler - Reflü
Meral Çalışkan hanım paylaştı: Kemal bey,reflü şikayeti had safhada olan bir arkadaşım sabahları bir tatlı kaşığı karbonatı 10 gün önce içmeye başladı,şu anda reflü ilaçlarını kullanmayı bıraktı ve sağlıığına kavuştu...size teşekkürlerini yolladı,bende teşekkür ediyorum tekrar tekrar...:)
Karbonatla ilgili yeni haberler - Mantar
Ahmet Sinan Hatipoğlu paylaştı: artık buna mucize demiyoruz tabii ama ..başımdan geçen bir karbonat hikayesi..yaklaşık 1 yıl kadar süren ,bacaklarımın üst kısmı, iç tarafında her iki tarafta, yaklaşık el büyüklüğünde kızarıklık oldu.stres diyen oldu.zaman zaman azaldı tekrar çıktı.derken bir doktor mantar ilacı verdi.kullanmadım..bu mantar ise karbonat işi bitirir dedim.3 ,5 günde bitti geçeli 1 ay oldu.NOT:çok terletiyor ,sabah kalktığımda donuma işedim zannettim. o kadar.ayak mantarı içinde geçerli olacağını Simoncini den biliyoruz.KEMAL SAĞOL dürttüğün için..
Karbonatla ilgili yeni haberler : Ayaktaki Mantar Hastalığı
Nuran Akuç hanım bildirmiş : Kemal bey, karbonatla ilgili bir bilgi daha geldi. Şöyle ki; kadın polis arkadaşımızın ayaklarındaki mantar hastalığı ilaç kullanımından sonra geçmiş, fakat bir müddet sonra hortlamış. İki litre ılık suyun içine, bir çorba kaşığı tepeleme karbonat atıp, on gün her akşam yirmi dakika kadar ayak banyosu yapıp, ayakkabılarının içine ve parmak aralarına karbonatı serpiştirip pabuçlarını öyle giymiş ve sonuç kökten çözüm. Ayaklardaki mantar geçer gibi yapıp uyurmuş, kendine uygun ortamı bulduğunda hemen canlanırmış. Yani ilaçlar bunu ancak uyutabiliyor, ama karbonat kökünü kazıyor. Bunları dinlerken sizin kanser bir mantar hastalığıdır dediğiniz aklıma geldi ve şunu düşündüm, karbonatın hem içimizdeki hem de dışımızdaki tüm mantarları temizleme gücü beni bir kez daha kendisine ve size hayran bıraktı. Sağolun, varolun efendim. Sonsuz saygı ve sevgilerimle
Karbonatla ilgili yeni Haberler - Ürtiker
Sibel Bahar hanım paylaşmış : Kemal Bey Merhaba..Hatırlarsınız pek inatçı bir ürtikerim vadı.Aylarca geçmedi.Dediğiniz gibi alkali beslenme ve karbonatla devam ettim.İlaçlar pek işe yaramadı.Üstelik saçımın yarısını neredeyse döktü bu ilaçlar.Kaşıntılarımı bir kaç saat kesiyordu.Sonra yine öbek öbek kabartılar.Şimdi neredeyse hiçç yok....Teşekkür ederim..
Not: Ürtiker, hassasiyet sonucu ortaya çıkan Alerjik reaksiyonlar ile deride döküntüler ve kaşıntı ile kendini gösteren duruma tıpta verilen addır. Halk dilinde kurdeşen olarak bilinmektedir ve 6 haftadan az sürene akut, fazla sürene ise kronik denilmektedir. Kronik ürtikerin cildin daha derin kısmını etkilemesi durumunda anjioödem ortaya çıkar. Akut ve kronik ürtikerin belirtileri aynı olmakla birlikte nedenleri farklı olabilmektedir. (Viki'den alıntı)
Karbonatla ilgili yeni Haberler - Diz Kapakları
Özcan Demir Bey paylaştı: Eşimin diz kapaklarında sorun vardı.Çok ilaç kullanmasına rağmen çok ağrıyordu yani bazı günler kalkmak için ağlarcasına acı çekiyordu..Sizin karbonat mucizesini uyguladı ve asitli yiyeceklerden de uzak durduk,eşimin dizlerinde iyileşme başladı yani yürümekte zorlanan insan şimdi hızlı yürümeye başladı..Kendisi (karım,eşim demek istemiyorum..aynı olmuş oluyoruz oysaki aynı değiliz,neyse konuya döneyim)yazacak..Faal çalışan birisi..Bazen saatlerce ayakta durması gerekiyor mesleği gereği..öyle bir insanın acı çektiğini düşünün,sonramı,sonra şimdi eskisi kadar dert etmiyor..Yürüyor.Allah razı ols..ı karbonatı anneme de (annem 80 yaşında) içirmeye başladık,karnımda şişlik inmeye başladı ve dizlerimdeki ağrı yavaşladı,dedi..Kemal hocam Allah razı olsun sizden...
Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Reflü Gastrid
Belgin Güven Hanım Paylaştı : Kemal Milar bey size ne kadar teşekkür etsem azdır,yaklaşık 2 yıldır reflü ve gastrit şikeyetim vardı,o kadar ki su bile içsem karnım hamile gibi şişiyordu,geceleri uyuyamıyordum rahatsızlıktan. Karbonatlı suya başladım,bu arada kalp ve tansiyon ve akciğer sorunumda vardı. Yaklaşık 1 aydır her gün bir büyük bardak suya bir çay kaşığı atıp içiyorum. Mide problemlerim tamamen ortadan kalktı. Karbonatın sayesinde olduğunu da şurdan biliyorum 3 gün içmedim midem gene şişmeye başladı. Tansiyon sorunu yaşamadım. Bunun yanı sıra sanki daha rahat nefes alıyorum,akşam aldığım akciğer ilacımı almıyorum artık, üstüne üstlük sigarayı da bıraktım...
Karbonatla ilgili yeni haberler - Yüksek Tansiyon Ve Kan Analiz Sonuçları - Düşük trombositlerin Yülselmesi
Dün arkadaşımın annesi kontrole gitti maşallah bütün kan değerleri sağlıklı çıkmış. Doktor size hiç bir ilaç önermeme gerek yok gayet sağlıklısınız demiş. Muayeneye gittiği gün yanlız karbonatlı su içmemiş, ne eksik ne eksik diye düşünmüş o gün karbonatlı su içmediğini fark etmiş. Bu annemizin tansiyonu yüksekmiş oğlu ona 1 çay kaşığı iç nolur ne olmaz diyerek çekinmiş ama annemiz dinlememiş oğlunu sabah akşam 1 çay kaşığı içmiş ve tansiyon problemi kalmamış. Hani tuz tansiyon yapıyordu o zaman yüksek tansiyonu olan bu annemizin nasıl olduda yüksek tansiyon hastasıyken tansiyonu normalle döndü. Dün arkadaşım haber verdi çıkan sonuçtan çok mutluydu. Bu arada karbonatla ilgili alay eden akrabasına hava atmış bak demiş benim analiz sonuçlarıma, birde kendi analiz sonuçlarına bak!. Ne oldu hani alay ediyordun gördünmü şimdi!... diyerek içinde kalan kırgınlığı üzerinden atmış :). Böyle güzel haberler alınca mutlu oluyorum.
Not: Arkadaşımın Annesinde aynı zamanda Düşük trombosit varmış onlar normal değerlerine kavuşmuşlar
Karbonatla ilgili Yeni Haberler - 8 Günde Kistlerin Kayboluşu
Berat Sansar Bayca Hanım paylaştı : sayin Kemal bey az evel doktordan geldim ve hala soku atlatmadim ... 2 ay önce iki gögsümde kislerle doluydu ve suan 8 gün bikarbonati icmeme ragmen birtane bile doktorum kis bulamadi :)) ne yaptigimi sordu ve bende söyledim :)) ama malesef inanc meseledi demeyle yetindi ama benim icin büyük mucize size nasil tessekkür edecegimi bilemiyorum inaninki ... mayista tekrar kontrolüm var ayrica rahimmimden ameliyat olmama ragmen sonunclar pap 2 cikiyor bakalim burda nasil bir netice alicam .
26 yasinda ameliyat oldum .. ve sürekli vücüdum kist olusturdu en son iki gögsümde birden ve o kadar coktu ki doktorum bile sayamisti ( agrisi ve asiri sismistiler ama suan ne agrim var nede siskinligi bu 4 günden sonra rahatlamistim.
Not: Berat Hanım aynı zamanda Hemşire.
Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Reflü - Gastrid
Belgin Güven Hanım Paylaştı :Kemal bey size ne kadar teşekkür etsem azdır,yaklaşık 2 yıldır reflü ve gastrit şikeyetim vardı,o kadar i su bile içsem karnım hamile gibi şişiyrdu,geceleri uyuyamıyordum rahatsızlıktan. Karbonatlı suya başladım,bu arada kalp ve tansiyon ve akcğer sorunumda vardı. yaklaşık 1 aydır her gün bir büyük bardak suya bir çay kaşığı atıp içiyorum. Mide problemlerim tamamen ortadan kalktı. Karbonatın sayesinde olduğunu da şurdan biliyorum 3 gün içemedim midem gene şişmeye başladı. Tansiyon sorunu yaşamadım. Bunun yanı sıra sanki daha rahat nefes alıyorum,akşam aldığım akciğer ilacımı almıyorum artık, üstüne üstlük sigarayı da bıraktım Size binlerce teşekkürler ve sizden bizi haberdar eden Hayal Ayaz 'a
Karbonatla ilgili Yeni Haberler Ödem-Bel Fıtığı-Böbrek
Erdogan Balcilar paylaştı: Oyku Yilmaz
Ersincim bu değerli bilgi için çok teşekkür ederim. Yanımızda çalışan ve uzun zamandır kilolarıyla bel fıtığıyla ve böbrek sorunlarıyla mücadele eden bir ablamıza karbonat tedavisini önerdim. Vücudu ödem yapıyordu ve kilo veremediği için yürümekte dahi zorlanıyordu. Gitmediği doktor kalmadığı halde bir türlü çözüm bulamadı. En son karbonat tedavisine başladı. Yaklaşık on beş gün olmasına karşın telefonla öğrendiğim kadarıyla artık çok rahat yürüyor ve kendini çok iyi hissediyormuş. Bulana, yazana, vesile olana sonsuz teşekkürler
Karbonatla ilgili yeni haberler - Trombosit Düşüklüğü
Arkaşım Şaban Tırnovalı bildirdi: Annesinin Trombosit sayısı'ye 50'ye düşmüş, Doktolar eğer 20 olsaymış kan kanseri diyebiliriz demiş. Son 2 Ay'dır Günde 2 kez 1 tatlı kaşığı kullanmış arkadaşım annesine bu kadar çok kullanmamasını tansiyonunu çıkartabileceğini söylemiş. Annesi dinlememiş oğlunu 2 tatlı kaşığı kullanmış 1 yada 2 kez tansiyonda yükselme yaşamış sonra hiç yaşamamış. Tansiyon haplarını kullanmayı bırakmış. 1 hafta önce tekrar ölçüm yaptırmaya gittiğinde Trombosit sayısının 141 normal sınırlara yükseldiği görülmüş ( 141 e gelince doktolar iyleşmiş kabul ediyorlarmış ).
Vücut alkali hale gelince önceden yapamadığı işlevleri tekrar yapabilir hale geliyor, tıpkı Akyuvarların pH ı düşük ortamda işlevini yapamaması gibi.
Şimdi Prof. Dr. Erkan Topuz videoda anlatıyor, onkolog arkadaşlarını bu konudan haberdar ediyor çok pahallı bir ilaç çıkmış (ucuz olsa şaşardım) o trombosit sayısını arttırıyormuş. Kendisi kullanmaya başlamış (hastaları üzerinde) .. neler dönüyor.
Not: Trombosit veya kan pulcukları kan pıhtılarının oluşumunda görev alan hücre parçalarına verilen isimdir. Platelet olarak da adlandırılır. Düşük trombosit seviyeleri veya fonksiyon anormallikleri (disfonksiyon) kanamayı yatkınlaştırırken, yüksek trombosit seviyeleri -çoğunlukla asemptomatik- tromboz (damarda kanın pıhtılaşması) riskini yükseltir.
Sağlıklı yetişkin bir insanda 150 ila 400 bin arasında trombosit hücresi bulunur. Trombositlerin yapımı, kemik iliğinin megakaryosit olarak adlandırılan büyük hücrelerinin parçalarından meydana gelir. Trombositlerin kan içindeki ömrü 9 ila 10 gündür, bu süreyi doldurduklarında dalak tarafından parçalanarak ayrıştırılırlar.
Karbonatla ilgili Yeni Haberler - 22 Sene süren GÜL ve LİKEN hastalığı
Ferah Tolunay Hanım tekrar paylaşmış : kemal bey size bidaha teşekkür etmek istiyorum :)karbonatlı su kullanmaya başlıyalı biliyorsunuz GÜL ve LİKEN hastalığım geçti bunu daha önce yazmıştım... :) bu hastalığımla ilgili vücudumda oluşan mor mor izlerde kayboldu :) ayrıca sırtımda nohut büyüklüğünde yağ bezesi vardı daha önce aldırmıştım tekrar çıktı şimdide o küçüldü :) ALLAH sizden razı olsun... :) 22 senedir hep inandım bir gün mucize olacağına ...ALLAH ım sana binlerce kere teşekkür ediyorum kemal beyi karşımıza çıkardığın için çok teşekkür ederim....
1. ) Not: Daha önce Ferah hanım şu yazıyı paylaşmıştı : kemal bey konunun dışında olabilir :) ancak 1990 yılından beri GÜL ve LİKEN hastalığım vardı .çok şükür KARBONATLI su içmeye başladığımdan bu güne 15 GÜN OLDU ...yaralarım kapandı ve kaşıntı geçti ALLAH sizden razı olsun :)
2. )Not: Liken planopilaris rahatsız edici ve tedavisi zor bir deri hastalığıdır. Hastalığın şiddeti ve dağılımı tedavi ile birkaç aydan sonra değişir.
Gül Hastalığı, daha çok ruhsal sıkıntılar, stres sebebiyle ortaya çıkan, sık görülen bir deri hastalığıdır.
Kırmızı yuvarlak güle benzeyen üzeri hafif beyaz kabuklu döküntülerle seyreder. Bazen tek büyük bir lezyonla başlar. Bu; öncü, haberci plaka madalyon denir,hastalık bazen madalyon hastalığı olarak da anılır.
Döküntüler en çok gövde, sırtta ve kollarda görülür. Sırtta çam ağacının dallarını andıran bir görünüm oluşur; bu görünüme noel çamı deseni denir.
Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Guatr ( Hipertiroidi )
Alev Hamamcıoğlu Eraybar Hanım paylaştı : Sn. Milar,ben karbonat tedavisini yapıyorum hala devam ediyorum,sadece sabahları içiyorum ben aynı zamanda hiper troit hastasıyım biraz evvel duştan çıktım ve bir şeyi fark ettim saçlarım feci dökülüyordu ama şimdi yarıdan da az artı boğazımdaki yumru yok oldu yani guatrım dümdüz, o kadar sevinçliyim ki size anlatamam İstanbul'a gelince tekrar testlerimi yaptırıp size bildereceğim ve de sizi tanımak isterim, insanlığa böyle güzellikler yapan biri ile tanışmakbenim için son derece büyük bir şans ,ayrıca size çok çok teşekkür ediyorum, sevgi ile kalın efendim.
Not: Şimdi tekrar baktım şu haberi okudum "TÜRKİYEDE HER 3 KİŞİDEN BİRİ GUATR HASTASI!". Şimdi Alev Hanımdan anlıyoruz ki Alkali olmak her şeyden önemli! Karbonatta alkali olmamızda en büyük yardımcımız.
Ek Bilgi Vikiden: Guatr tiroid bezinin normal dışı olarak büyümesi hastalığıdır.
Guatr çeşitli şekillerde sınıflandırılır:
Basit guatr, hormon düzeyi normal olan yumrusuz (nodülsüz) guatr türüdür. İçinde yumru bulunan guatra nodüllü guatr denir ve "tek nodüllü" ve "çok nodüllü" guatr olarak ikiye ayrılır. Ayrıca guatr hastalığındaki nodüller; "soğuk", "ılık" ve "sıcak" olarak 3 gruba ayrılır.
Yaygın guatr, basit guatrın tersine guatr bütün tiroid bezine yayılmıştır.
Zehirli guatr ya da toksik guatr, hipertiroidli guatr türüdür, halk arasında iç guatr adı da verilir. Bu guatr çeşidi iltihaplanma, su toplanmasi ya da Basedow hastalığı gibi bağışıklık sistemi hastalıklarında görülür.
Zehirli olmayan guatr, genellikle normal veya düşük tiroid seviyeleri ile ilişkilendirlir ve bütün diğer guatr türlerini tanımlar(lithium ve bağışıklık sistemi hastakıklarında oluşanlar gibi).
Karbonatla ilgili yeni Haberler - Başağrısı ve Panik Attak
Sibel Uçar Kahriman Hanım paylaşmış : 2010 senesinde kendi irademle hiç bir destek almadan sigarayı bıraktım sigarayı bıraktıktan sonra bende depresyon anksiyete bozukluğu ve en son panik atak ve her gün ağrıyan bir baş ağrısı gelişti bu süre içerisinde ruh gibi yaşadım halsizlik baş ağrısı sanırım madde yoksunluğundan hayata karşı ilgisizlik.. nöroloji ve psikyatri olmak üzere bir çok doktorla haşır neşir oldum hepsinin tek ortak noktası ilaç yazıp eve yollamak 1 sene ilaç tedavisi gördüm ama hiç bir şekilde sigara içiyorkenki hayat enerjimi bana geri kazandırmadı son 3 aydır karbonatlı su içiyorum baş ağrımdan eser kalmadı en önemlisi panik ataklarım yok denecek kadar azaldı... bir malatyalı olarak ailece kayısı çekirdeğini hergün tüketiyoruz 5 yaşındaki oğluma da yediriyorum çok şükür bizden kimse zehirlenmedi...
ayrıca tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirimki ilaçlar depresyonu iyileştirmiyor...vucudumuzu dahada savunmasız hale getiriyorlar...
Not: Bu yazıyı okuyup panik atak geçer yada başağrısı kalmaz gibi düşünmeyelim. Herkezin bünyesi farklıdır, ancak alkali olmak vücudumuzu koruyor ve onun sağlıklı çalışmasını sağlıyor.
Karbonatla ilgili yeni haberler - reflü
Esin Gezicioglu hanım paylaşmış : Ece Hnm.ben yıllarca yoğun reflü yaşayan birisi olarak size net yanıt vereyim,20 gündür kullanıyorum reflü bitti.O güne kadar kullanmadığım ilaç kalmamıştı ve gece uykumdan uyanıyordum boğazıma kadar ekşi,acı su geliyordu çok kez istifra ediyordum.Teşekkür ediyorum Kemal Milar beye....sağolsun iyiki tanımışım.
Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Zona Hastalığı
Gulsum Apaydın Hanım paylaştı : ben geçenlerde zona çıkardım dr. bana çok pahalı ve az bulunan bir ilaç yazdı..ben o ilacı kullanmadım sadece karbonat içerek asit-baz dengesi ile kısa sürede iyileştim..hatta dr şaşırdı ve ona açıkladım..evet ama bunu hastalarıma söyleyemem yanlış anlaşılır dedi..alkali olmak gerekiyor ve Kemal bey bu konu da ileri derecede bilgi sahibidir sağolsun :)
Not: Herpes zoster, genel adıyla zona, varisella zoster virüsünün sebep olduğu ve daha önce su çiçeği geçirmiş kişilerde görülen, vücudun tek tarafında deride su toplamış ağrılı kabartılarla seyreden bir hastalıktır. Halk arasında kuşak hastalığı veya gece yanığı olarak da bilinir.Varisella (Su Çiçeği) sonrası varisella zoster virüsü vücut sinir hücrelerine yerleşip hiçbir belirti vermeksizin yıllarca inaktif kalabilir. Bağışıklık sistemindeki zayıflık veya bozuklukla yerleştiği hücrelerden ayrılıp aksonlar boyunca ilerleyerek sinir bölgesindeki deride viral enfeksiyona yol açabilir. Kabartılar genellikle 2-4 hafta içerisinde iyileşir, fakat sinir ağrıları kalıcı olabilir (postherpetik nevralji).Bir zona hastası başkasına (genellikle çocuklara) su çiçeği bulaştırabilir, fakat zona bulaştıramaz. Çünkü zona vücut içine yerleşmiş virüs kaynaklıdır, havadan bulaşan virüsle olmaz. (Vikipedi den alın'tıdır)
Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Ameliyat olması Gereken Mide Rahatsızlığı
29 Mayıs 2012
Tarik Akcol Bey Paylaştı: Selamlar hocam! Karbonat hakkinda sevindirici bir haber daha aldik. Burada iranli bir arkadasim var , kendisi surekli mide rahatsizliklarindan bahsediyordu ve karni surekli siskin duruyordu. Birgun gene kendisine nasil oldugunu sordum, doktora gittigini ve midesinde ciddi anlamda asit oldugu teshis konuldugunu ve doktorun ,ameliyat olmasi gerektigini soylemis. Bundan dolayi da uzgun goruuyordu, kendisine karbonati anlattim nasil kullanacagini anlattim, amir bir hafta sonra yanima geldi ve bana sonsuz tesekkurlerini iletti. Fiziksel goruntusu inanilmaz derecede olumlu yonde degismisdi. Artik hicbir sorununun kalmadigini ve kendisini gayet normal hissetigini soyledi. Bende onun tesekkurlerini size pasliyorum, cunku tesekkuru hak eden sizsiniz:))
Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Şeker
Alev H. Eraybar Paylaştı : Sevgili Milar, 1 hafta önce karbonat tedavisine başladım, şekerim 189 idi ilaç kullanmama rağmen ne kadar dikkat edersem edeyim şeker 138 den aşağıya inmiyordu bu sabah ölçtük 115 size ve sizi öneren Nuran Akuç hanıma teşekkürü bir borç bilirim Allah sizi hiç sıkıntıda bırakmasın, çok uzun ve sağlıklı yaşayın, sevgi ve saygılarımla.
Karbonatla ilgili yeni haberler: Trigliserit
Nuri Ulukan yazmış: Mevhibe hanım benim triglisetim 1200 civarındaydı çok fazla ilaç kullandım sadece 800'e düştü.Kemal Bey sayesinde karbonat içmeye ve alkali bir yaşam tarzını benimsemeye çalıştım.Bütün ilaçları bıraktım.Şimdi trigilisetim 185 .
Oktay Özak yazmış (daha önce paylaşmıştı tekrar paylaştı) : üstelik hala alkali beslenmiyorum.Sadece sabah,akşam bir bardağa bir çay kaşığı karbonatlı su içiyorum ..
Sadece trigliserid değil kan yağlarından kollestrol de normal.Şeker ve tansiyon problemleri sıfırlandı.Eczacı arkadaş uğramayınca önünden gecerken dışarı çıkıp abi eczane mi değiştirdin diye sorunca Kemal Milar ŞİFAHANESİ'nden bahsettim.Adresini de verdim.Geçen cuma onunla çay sohbetine gittiğimde onların da ailecek karbonatlı suya devam ettiklerini öğrendim.Sn.Milar duymasanız da görmeseniz de ŞİFAHANENİZ kartopunun çığ'a dönüşmesi misali genişleyerek şifa dağıtmaya devam ediyor.Cemaat liderleri masal anlatma yerine hayata uyulanan gerçekleri ne zaman anlatmaya başlayacaklar dersiniz ? Sağlıcakla kalınız.Selam ve selametle...
Karbonatla ilgili yeni Haberler - Düzelen Adetler
Merhabalar,bu can sıkıcı bir gece diyeceğim çünkü yine şehit haberleriyle geceye başladık

( Maalesef sanki hiç bitmeyecekmiş gibi acı üstüne acı yaşıyoruz hepimiz

( Ben ise ayrı bir acıyı yaşıyorum çünkü eşim şu anda görev için oralarda ,mevlam tüm güvenlik güçlerini korusun,dualarımız onlarla...Benim sizlere anlatacağım ayrı bir konu!;Kemal bey yakın tarihte benim ilgimi yazıları ve paylaşımlarıyla ilgimi çekmişti,çünkü ben meme kanseri risk taşıyan vede ameliyat olmuş biriyim..Üç sene öncesi ameliyatımda kitle alınmış,tedavim sürmekte,ama bu arada yaşım 43 olduğundan adet düzensizlikleri yaşamaya başlamıştım,hormon ilaçları kullanmam sakıncalıydı düzene de girmesi mümkün olmadığından,adetlerim düzensiz ve can sıkıcıydı,geçtiğimiz aylarda evimden uzaktaydım vede elimin altında ve düzenli bir ortamım olmayışından karbonat kullanamamıştım,üç ay süresince olmayan adetlerim düzenli bir hafta sonrası olmaya başladım:)bu benim için çok güzel bir durum(ne kadar sevmesekte o zamanları!) gerçekten sevindim devamlı kullanıyorum her sabah düzenli bir bardak suda yarım tatlı kaşığı karbonata devam,bunu sizlerle paylaşmamın sebebi yaşanmışlıklar vede gerçekten güzel şeyleri vermişse paylaşmak her zaman güzel,tabi üzüntümüzde bizimle beraber sevincimizde,Sevgilerimle Kemal bey sizi tanımaktan büyük onur duydum,Allah razı olsun ,siz bize sağlık ve bilimin araştırılmış sonuçlarını paylaşıyorsunuz ,sizde her daim sağlıcakla kalın..
Selda Şirin Akın Hanım Paylaştı :
KARBONATLI SU HAKKINDA KULLANANIN AĞZINDAN YORUM...BUYRUNUZ...KEMAL BEYDEN ALLAH RAZI OLSUN.
Mukaddes Yıldız: Başlayın arkadaşlar 3 ay oldu, Selda hanım paylaştığından beri içiyorum. Allah razı olsun Selda hanımdan 19 yıldır geçmeyen midem iyileşti. Ben hiç bir şey yiyemezdim, çok şükür artık yiyebiliyorum. Çok enerjiliyim, 7 kilo verdim yaklaşık.
Karbonatla ilgili yeni Haberler - Bademcik iltihabı ( Kriptik Tonsilit )
Erkan Akıllı Bey Paylaştı : Sodyum bi karbonatla ilgili güzel bir haberde benden kemal bey.arkadaşımın 16 yaşındaki oğlu sürekli bademcik iltihabı geçiriyormuş.Kriptik tonsilit oluyormuş ve doktor gargara antibyotik tedavisi uyguluyormuş son çare ameliyat olmalı denilmiş bende sodyum bi karbonatla gargara önerdim. Çocuk yaklaşık 3 haftadır bunu uyguluyor ağız içinde yaralar iyileşme gösterdiği gibi şuanda kontroller sonucunda doktor ameliyata gerek yok demiş.Şimdi o kişi bana teşekkür ediyor bende şahsıma edilen teşekkürü size iletiyorum.sağlıcakla kalın.
Not: Erkan bey, hem gargara yapmasını hemde içmesini söylemiş. Bu bademcik iltihabı önemsiz gibi görülür ama sonra ameliyata kadar gider bu durum sonunda bademciklerinizi kaybedersiniz.
Karbonatla ilgili yeni Haberler - Bademcik iltihabı (antibiyotik alın başka çareniz yok ya da ameliyat yaparız)
Ipek Yilmaz doktor bana "her kış kar yağdığında bunu yaşayacaksınız doktora görünün antibiyotik alın başka çareniz yok ya da ameliyat yaparız" demişti ben de ameliyatı düşünmediğim için çaresiz ilaç alıyordum ama artık öyle bir noktaya gelmişti ki hem tedavi süreci 3-4 haftaya kadar uzuyordu hem de antibiyotiğe karşı vücut bağışıklık kazandığı için bünyem seneye daha ağır hasta oluyordu, bu sefer doktor daha güçlü antibiyotik verdiği için bir sonraki iyileşme süreci çok uzun sürüyordu, bunun yanında 39'a kadar yükselen ateş de cabası. Nihayetinde -maşallah diyeyim- çok şükür mucize gibi bu kış hasta olmadım ve bu benim için büyük bir sağlık olayıdır, buradan öncelikle size teşekkür ediyorum, sizin bu bilgileri bizimle paylaşmanız sayesinde biz iyi olduk daha çok insan da iyi olacak inanıyorum, ve siz de çok hayır duası alıyorsunuz emin olun Kemal Bey
Kemal Bey tabii ki paylaşın, diğer insanların benim yaşadığım bu olayı okuyup mucizeyi görmeleri, denemeleri ve iyi olmaları beni de mutlu eder, deneyimleri paylaşmak daha çok insana ulaşmak demektir. Bazı durumlar hariç olmakla birlikte sadece karbonatla tedavi olabilen hastalıklar varsa ve uygulayınca iyi olduğumuzu gördüysek, ilaca yönelmeyelim hem zaman hem para israfı hem de bünyemize gereksiz asit yükü olmasın değil mi?
Karbonatla ilgili yeni Haberler - Sağ göğsümde 10 cm çapında bir Kist teşhis edildi (3 Hafta sonra neler olmuş Okuyalım)
Ayşem Silifke Kemal Bey öncelikle varlığınıza yürekten ve minnetle teşekkür ediyorum.... sizinle ve karbonatla tanışmam yaklaşık 2,5 ay önceydi. 44 yaşındayım,..sağ göğsümde 10 cm çapında bir kist teşhis edildi. ultrason, memeogram ve birkaç doktor derken biyopsiye karar verildi. (aile genlerimde de kansere bolca rastlanmakta.) önceki yıllarda da rahim,yumurtalık ve sol troidim doku bozulmasından alınmıştı. mememin de akibeti aynı olacak diye düşünürken bir arkadaşım sizden bahsetti. hiç kimseye birşey söylemeden ve biyopsiyi de geciktirerek 3 hafta karbonat diyetini uyguladım. sonra tekrar ultrason ve cerrah ziyareti... şaşılacak birşey oldu ve kistim tamamen kaybolmuştu. doktor hiçbir şekilde anlam veremedi bu duruma ve ''ben hayatımda bu kadar kısa sürede böyle birşey görmedim'' söyleminde bulundu. sizden ve sodyumbikarbonattan bahsettim ve ''ne yapıyorsanız lütfen devam edin'' diyebildi ancak. bugün ph derecemi ölçtürdüm ve diğer değerlerime baktırdım. mutlu haber; hiç diyet yapmadan karaciğer yağlanmam geçmiş, kollestrolüm normal sınırlara girmişti. PH ım ise 9 çıktı. bugün devit- 3 de aldım yarın sabah onu da suyuma katacağım. sanırım yaza kadar ayda bir tekrarlanacak bu değil mi? bundan sonrası için bana önereceğiniz bir şey var mı? gün içinde bir tatlı kaşığı karbonatla bu durumumu koruyabilir miyim acaba? ayrıca, 23 yaşında bir kızım var, herhangi görünen ya da bilinen bir problemi yok. ancak koruma amaçlı hayatına karbonatı sokmasını istiyorum. günde 1 çay kaşığı sürekli olarak tüketmesi yeterli mi? doğru olur mu? size tekrar tekrar sonsuz kocaman teşekkürler ediyorum. sağlıkla güzellikle mutlulukla kalınız sevgiler..
Sonraki yazışmalar :
Neşe Kaya : geçmiş olsun ..yanlız 10 cm çap çok büyük bence kist 10 mm dir..bu bile inanılmaz...
Ayşem Silifke : neşe hanım öncelikle teşekkürler. ama bildiğiniz 10 cm di kist. tamamen bütün memeyi kaplamıştı
Ayşem Silifke : mucize olanda bu bence :)
Neşe Kaya: ayşem hanım bu kist aniden mi oluştu peki sizde...büyüme süreci neydi??
Ayşem Silifke: neşe hanım, hiç aniden oluşmadı. 2 sene resmen besledim ben bunu. korkudan doktora gidemedim.kimseye bişey söylemedim. kesinlikle bişey çıkacağını biliyordum ve aile geçmişim de benim geçmişimde kanser konusunda sabıkalı. kemoterapinin çözüm olmadığını biliyordum, bari geç kalayım dedim son derece cahilce olduğunu biliyorum ama gerçekten korkuyordum. ama tek tesellim ;bu iki sene içinde hep ağrıyordu göğsüm. nedense ağrıyorsa bişey olmaz diye bir şehir efsanesine de inanmışım. biraz onun rahatlığı vardı. sonra birgün ağrı bitti. bende bu göğsümü (daha önce bu deneyimi yaşamış) özlem diye bir arkadşıma gösterdim. o çok panik yaptı. önce doktora gitmem konusunda baskı yaptı sonra da kaybedecek birşeyin yok bu saatten sonra diye kemal beyden bahsetti. sürecimin başlangıcı böyle oldu. sonucunu zaten biliyorsunuz. çok şükür, diyorum..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KARBONAT - SODYUM BİKARBONAT
Karbonat ( Sodyum Bikarbonat - İngilizce: Sodium bicarbonate - Kimyasal formülü : NaHCO3 )
Eczanelerde: İngiliz Karbonatı, Solvey Karbonatı, Karbonat, Cep sodası, Garra Karbonat gibi isimlerle satılmaktadır. Eczanelerden almanızı tavsiye ederim. Markette satılanı alsak olmazmı ?Aktardan satın alsak olmazmı ? Bakkal'dan alsak olmaz mı gibilerinden bana soru sormayın. Ben size TEKRAR SÖYLÜYORUM ECZANEDEN ALACAĞINIZ KARBONAT EN GÜVENİLİR OLAN KARBONATTIR!!!.
Not 1: Hasta olmamak için her gün 1 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Eğer grip, nezle gibi rahatsızlıklar olursa günde 3 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Eğer kanser hastasıysanız Önce gidip dijital pH ölçer alıp idararınızı sabah akşam kontrol edip pH ı 8 in üzerine çıkarmanız gerekir. Buna bağlı olarak karbonat içimi günde 5 - 6 çay kaşığı karbonatlı su içmeniz gerekebilir. 1 çay kaşığı karbonatlı suyu bir miktar içip yatağa yada kanepeye uzanıp 360 derece sağa sola dönerek haraket etmelisiniz . Bu haraketleri yaparken ara ara bardaktaki karbonat tüketilmelidir. Bol sebze ağırlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz. Özellikle gün boyu acıktıkça salatalık yemenizi tavsiye ederim. Bütün hastalıkların temelini asidlenmemizden kaynaklanır. Eğer asidik olursanız, kanser dahil pek çok hastalığa yakalanırsınız. Eğer vücudunuzdaki su alkaliyse hasta olmazsınız. Asla kola türü içecekleri tüketmemeniz gerekir. Bu içeceklerin hepsi asidik pH değeri 2,5 'tur. Sizi kimse bu içeceklere karşı uyarmaz. Cips'lerin içinde MSG vardır asla tüketmeyin, aşıların hepsi asidik'tir asla çocuklarınıza yaptırmayın. Yapat tatlandırıcılardan uzak durun asla kullanmayın. Eğer karbonatlı su içtiğinizde ishal olursanız bunu bilinki vücudunuz asitlerden kurtulmaya çalışıyordur. Bu iyi bir göstergedir. asitler atıldığında ishal biter.
Eğer yüksek Tansiyonunuz varsa yada yaşlıysanız Karbonatlı suyu içtikten sonra Kanape yada yatağa uzanı 10 - 20 dk uzanıp dinlenin. Bazı insanlarda tansiyonda yükselme yaratabilir ama kısa sürer bu. O yüzden TANSİYONUNUZUN YÜKSELMESİNDEN ENDİŞE EDİYORSANIZ UZANIP 10 - 20 DAKİKA DİNLENİN. ARKADAŞIMIN ANNESİ YÜKSEK TANSİYON HASTASIYKEN ŞUANDA YÜKSEK TANSİYON HASTASI DEĞİL! AMA KARBONATLI SU İÇTİKTEN SONRA VÜCUDUNU DİNLİYOR EĞER ÇIKARMIŞ GİBİ HİSSEDERSE YATAĞA UZANIP DİNLENİYOR SONRA KALKIP GÜNLÜK İŞLERİNE DEVAM EDİYOR!.
Not 2: Sodyum Bikarbonatın Önemi
Tükrük bezlerinin yoğun miktarda karbonat iyonları salgılayarak yediklerimizi alkali yapar. Midemizin çevresi kandan alınan sodyum klorür'le çevrilidir.Sodyum su ve karbon dioksitle birleşerek alkali TUZ yani SODYUM BİKARBONAT OLUŞTURUR. Biyokimyada bu şu şekilde formüle edilir: H20 + CO2 + NaCl = NaHCO3 + HCL. Bundan dolayı midemiz aslında yediklerimizi ALKALİ yapmaktan sorumludur. BRUNNER BEZLERİ (12 PARMAK BAĞIRSAĞINDA BULUNUYOR) yüksek miktarda karbonat salgılayarak yediklerimizin alkali halde sindirilmesini sağlıyor. Pankreasımız Yüksek miktarda Sodyum Bikarbonat salgılayarak mideden gelen asitleri nötralize etmek ve yediklerimizi alkali yapmaktan sorumlu. Karaciğerde safra salgısındada yüksek miktarda karbonat içerir. Bedenimiz çürümemek için (kanser olmamak için) kendisini hep karbonatla alkali hale getiriyor. Böbreklerimizin kendisi karbonat ürettir. Böbreklerimiz kanın pH seviyesini alkali tutmakla sorumludur.
pH
Su H₂O Bir Hidrojen (H⁺
ve Bir Hidroksit Atomundan (OH⁻
oluşur. Yani H₂O = H⁺ + OH⁻
İdrar pH değeri kaç olursa sağlıklı yada alkali oluruz ?
İdrar pH derecemiz 7,3 ve üstü olursak alkali sayılırız, eğer 7,3 - 6.8 aralığında olursa nötr sayılırız. Ancak pH 0'la 14 aralığında bir değer. Bu değerin ortası 7 nötr saf suyun derecesi ne alkali nede asidik. 7 nin altı asidik olmaya başlıyor, buda ortamdaki oksijen miktarının düşük olması demek. Eğer bir insanın idrar pH değeri 5.5 altındaysa vücutta asidoz kanser başlamış demek'tir. Bütün kanser hastalarının idrar pH değerleri yaklaşık 4,5 çıkıyor. İdrar pH değeri 2 - 2,5 olanlar var . Artık asitleşmeden çürüyor. Konuya dönersek eğer idrar pH değerinizi 7.3 ve üstü tutarsanız hiç bir zaman hastalığa yakalanmazsınız. Sağlıklı aralık 7.3 - 8 yada 9 olabilir. 10 üstü pek olmaz ama olursada bişi olmaz. 11 e çıkarmak gereksiz ve sağlıksız. Ama 11 - 12 lere çıkarıp sağlıklı olduğunu söyleyen olursa da duymak isterim.
Kanserle ilgili araştırmam nasıl başladı bu linkten okuyabilirsiniz : pH - Kanser Araştırmam Nasıl Başladı, Nasıl Son Buldu - pH