Merhabalar Annem 1 Haziranda inme geçirdi Kalbinden beynine pıhtı attı. İşte geldiğinde yerde buldum. 15 gün yoğun bakımda kaldı. Sonrası fizik tedavi başladı. Sol tarafı felçli kaldı. Biz 4 kardeşiz benim dışımda herkes işine, gücüne baktı. Annemin sorumluluğunu birtek bana yüklediker. İsimi bıraktım. 8 aydır Anneme bebek gibi bakıyorum. Birbirimize çok düşkündür. Evden ayaklar çekildi gelip, gitmeler azaldı 15 güne bir 2 saat gelip gidiyorlar. Biri benim yüzümü görmemek için gelmiyormuş, diğeri siktir cekti, diğeri iş yeri kurdu para derdinde. Annem çok fedakarlık yaptı emektar ve her geldiklerinde olay ve kavga çıkarıp annemi yıpratıyor. Simdi çocuk gibi bir sokak öteden evi bulamıyor. Bana senide dogurmasaydım bana kim bakardı diyor. Çok bunalımdayım kendi hayatımdan vazgeçtim annemi böyle üzdüler için kahroluyorum. Annem sürekli ağlıyor 9 ay kardımda tasıdım niye 4 çocuk doğurdum Allahım sabaha canımı al diyerek ağlıyor. Kendimi öldürmek istiyorum Annem neyapar diyerek tutunuyorum