Annem icin Ya ŞAFİ okurmusunuz 🥰

1000 tane ben aldım pokemonn1 nick değiştirdim Rabbim annenize tez zaman da şifa versin darda zorda bırakmasın çok çok geçmiş olsun

2000 aldım canım Rabbim şifa versin
1000 aldım kalan 51000
Allah Şifa versin Fatma teyzeye
3.000 aldım
Kalan 53.000

Rabbim anneciğine şifalar versin paremmAllah kabul eylesin
700 aldım kalan 56.000 Allah sifa versin annene pare
300 okudum

Kalan 56,700

Kızlar canlar ağzınıza yüreğinize sağlık RABBİM sizlerinde gönlünüzden geçeni versin birinizi bin etsin
Inşallah Annem eski sağlığına kavuşur ve bahçemizde sağlıkla dolaşır istediğim tek şey bu

Alilah rrazı olsun

1000 tane ben aldım pokemonn1 nick değiştirdim Rabbim annenize tez zaman da şifa versin darda zorda bırakmasın çok çok geçmiş olsun

Dün gördüm pokemonum niki değiştirmisin hayırlı olsunAllah razı olsun kuzum duan için rabbim senide müjdelesin mevlam inşallah tez zamanda
Kalan 25 bin Allah şifa versin
Rabbim acil şifalar versin anneciğine.
2000 tane okurum.

Kalan:22000
Allah razı olsun kızlar teşekkür ederim sizinde gönlünüzde ne varsa mevlam tez zamanda versin

İnşallah ne zaman şstersen etiket yapabilirsin yasin fetih Tebareke ne olursa her daim inşallah yer gök dua arasında hamd olsun

Amin canım benim

1000 alayım parem Allah şifalar versin canım benım
1.000 aldım kalan 14.000
Rabbim şafi ismiyle şifalandırsın parem
1000 aldım 20.000 kalan.
Tiniminimavihanim bir başlık açmıştım oraya da etiket yapabilir misiniz?

Allah razı olsun canlar ne gibi dileğimiz varsa gönlünüz yüreğiniz de ne varsa mevlam tez vakitte versin inşallah
5bin aldım annem ablam okuyacak
Annem ve ablana selamlar canım benim Allah ikisinden de razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…