- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
1000 aldım1000 aldım kalan 51000
Allah Şifa versin Fatma teyzeye
Kalan 50.000 rabbim şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 aldım1000 aldım kalan 51000
Allah Şifa versin Fatma teyzeye
1000 aldım kalan 44.0003.000 alındı.
Kalan 45.000.
Sosyalim kkb gönderdi hoca ne alaka diyorum neymiş girmesi gerekiyormus annemin şikayeti yok ki duymaya ilgiliCanım parem günlerdir aklım sendeydi. Çok üzüldüm ya . Kadın alt tarafı fizik tedavi alacaktı yaa off rabbim beterinden korusun, acil şifalar versin inşallah canım parem benim
2000 aldım. Kalan 60.000
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım parem, ortada birsey yok kadını daha çok hasta ettiler ya. Hastaneler çok yıpratıcı, rabbim eksik etmesin ama düşürmesin de tez zamanda eve gelin inşSosyalim kkb gönderdi hoca ne alaka diyorum neymiş girmesi gerekiyormus annemin şikayeti yok ki duymaya ilgili
Inan ki oyuncak ettiler Bizi
Kardolojite gittik dr baktı ultrason istedi dedim ki dr ye direk burdan mi gideceğiz radyolojiye dr dedi ki siz fizik servisine çıkın onlar yönlendirirler
Çıktık odamıza fizik asistana dedim bana dedi ki kardolojite tekrar gidin burda ekg çekimi yanlış oldu tekrar gittik
Kardoloji dr kızdı bu nasıl iş diye biz dedi başka bölümde yatan hastanın ekg ye bakmiyoruz
Tekrar odamıza geldik fizik yatan hastalar başka blokta kardoloji başka blokta iniyorsun bir mahalle ın çık asansörlerle dön dön gadi radyoloji sırada bekle annem çok yoruldu dedi ki burdan gidelim nefes alamiyorurum o derece yorgunum diye ağladım sinirlerim bozuldu
3 Bin aldim1000 aldım
Kalan 33.000