Annem icin Ya ŞAFİ okurmusunuz 🥰

Canim çok geçmis olsun. Rabbim annene tez zamanda şifalar versin Buraya sık girmiyorum artık geç gördüm. Annen için dua edeceğim Allah yardımcınız olsun.
Canım benim Amin inşallah rabbimden istediğim bu annem iyi olsun bütün hastalara şifalar versin yaradanım Allah razı olsun Madamcimm rabbim seninde gönlünde ne varsa onu versin ❤❤

Rabbim şifa versin canım insallah daha iyi olur yetişemedim sanırım ama okurum şafi esmasini yine de

Rabbim şifa versin canım insallah daha iyi olur yetişemedim sanırım ama okurum şafi esmasini yine de
Allah razı olsun canım benim ... RABBİM gönlüne göre versin seninde duaların kabul olsun teşekkür ederim

Reactions: H M
Allah'ım hayırlı şifa versin canim,
Anneciğin eskisinden daha rahat sağlıklı olsun inşaallah

Allah kalıcı hayırlı şifalar versin pare kusura bakma alamadım.

Allah kalıcı hayırlı şifalar versin pare kusura bakma alamadım.
Amin Negocum yeni cevap veriyorum banli idim Allah razı olsun olur mu öyle niye kusura bakayım canım denk gelmedi olmadı bak dua etmişin ne güzel saolasin Allah seninde gönlüne göre versin

Son düzenleme:
MssPARE canim annen nasil oldu?

Şükür hastaneden çıktık evimize geldik Annemin durumu kendine gelmeye çalışıyor çok ama çok yoruldu yordular şükür tahliller iyi sadece kanda koyulaşma var ciğerde küçük bir pıhtı var bu durumun üzüyor biraz bizi ama annem covit sonrası da böyle olmustu kan sulandirici iğne kullanmıştı 2 ay düzelmişti şimdi tekrar başlandı bir ay sonra kontrol olucak

Sorduğun için teşekkür ederim guncescim

Sukur evinize cikmissiniz canim buna da sukur. Bak tahliller iyi cikmis, uzme kendini daha iyi olacak insallah. Hastane ortami insani her turlu cok etkiliyor cunku. Eminim annen kadar sen de cok yorulmussundur. Ev ortami belki daha da iyi gelecektir. Allahim kalici sifalar versin. Tekrardan cok gecmis olsun canim.

Hemde ne yoruldum canım bende ameliyat olmuştum bir hafta olmuştu daha kendim dinlenmeden yattık hastaneye ve hastane aynen o ortam beter ediyor bide çalışanlar vb...Allah kimseyi düşürmesin yatanlarada yaradanım sifalar versin..

Sana da gecmis olsun. Ne ameliyati oldun?

Ohhhh Allah a şükür
Şimdi ev ortamında yavaş yavaş rahatlayacak kendine gelecek ilaç da etkisini daha rahat gösterecek bir ayda eskisinden iyi olacak İnşaallah
Bol bol su içmesini sağlayıp yürüyüş yaptırırsan hergün açık havada çok faydası olur
Rabbim bugünümüzü aratmasın
Selam ederim muhterem annene sana da sevgiler kardeşim

Cok tesekkur ederim canim benimsizlerin dualarıyla şükürler.olsun ⚘⚘inşallah iyi olsun diye ugrastik yorulduk daha çok annem tek istediğim eski haline dönsün bahçe isleri başlıyacak hareketini yürüyüşünü inşallah buralarda yapicak gün gün iyi olsun Rabbim ömürler versin sağlıklı sıhhatli seninde duaların kabul olsun gönlünde ne varsa mevlam hemencecik versin
Bide pıhtı durumu düzelirse rabbime şükürler.olsun

Pıhtı önemli, takibini aksatmazsın zaten onu da sağlıkla atlatır İnşaallah

Derdinin dermanı anlattıklarında aslında farkında değilsin, bağ bahçeyle uğraşmaktan daha şifalı birşey var mı ya ne şanslı teyzemiz Maşaallah, toprakla uğraşırken bedenine de ruhuna da şifa olacak bak görürsün

Şuan hayır duaya çok ihtiyacım vardı biliyor musun Allah senden razı olsun

Gönül bağı ne güzel şey, Rabbim senin gibi dostları eksik etmesin hayatımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…