-
- Konu Sahibi dunyadanuzak
Gözün aydın canım geçmiş olsun@PiXiEEpenyez83 MssPARE memurhanim @seliin71 @Asya89 @Freddy peeveln18 @bilgiperi @RedGirl @flamel @H M @HepmigencizHepmiguzel @Bonus @Iron Butterfly @telasememuresi iyilik_guzellik @Minaa95 @gelengiden @Elif @MMorsalkimm B begonviil @Glsndmr89 M Morlale8 @papatyamm A R Y A @bilgiperi @aysen- @Eckubra @mutlulukbenihicbirakma @kayra1209 @Tiniminimavihanim Eslii
Allah (c.c) hepinizden razı olsun, hayrınızı kabul etsin. Ameliyattan Allah'ın izniyle çıktık Rabbim devamında da cümle kullarıyla feraha kavuştursun, merhamet etsin , amin. Siz benim dar vaktimde sıkıntımı paylaştınız , Rabbim de sizlere her daim hayırlı kullarını yoldaş eylesin
1000 aldım kalan 15.000Kalan Ya Şafi 16.000
Gözünüz aydın çok geçmiş olsun@PiXiEEpenyez83 MssPARE memurhanim @seliin71 @Asya89 @Freddy peeveln18 @bilgiperi @RedGirl @flamel @H M @HepmigencizHepmiguzel @Bonus @Iron Butterfly @telasememuresi iyilik_guzellik @Minaa95 @gelengiden @Elif @MMorsalkimm B begonviil @Glsndmr89 M Morlale8 @papatyamm A R Y A @bilgiperi @aysen- @Eckubra @mutlulukbenihicbirakma @kayra1209 @Tiniminimavihanim Eslii
Allah (c.c) hepinizden razı olsun, hayrınızı kabul etsin. Ameliyattan Allah'ın izniyle çıktık Rabbim devamında da cümle kullarıyla feraha kavuştursun, merhamet etsin , amin. Siz benim dar vaktimde sıkıntımı paylaştınız , Rabbim de sizlere her daim hayırlı kullarını yoldaş eylesin
Çok şükür kardeşim rabbim hep şifa versin inşallah@PiXiEEpenyez83 MssPARE memurhanim @seliin71 @Asya89 @Freddy peeveln18 @bilgiperi @RedGirl @flamel @H M @HepmigencizHepmiguzel @Bonus @Iron Butterfly @telasememuresi iyilik_guzellik @Minaa95 @gelengiden @Elif @MMorsalkimm B begonviil @Glsndmr89 M Morlale8 @papatyamm A R Y A @bilgiperi @aysen- @Eckubra @mutlulukbenihicbirakma @kayra1209 @Tiniminimavihanim Eslii
Merhaba 2000 tane okudum Allah şifa versindunyadanuzak canım Rabbim kalıcı şifa versin annenize ameliyatı güzel sonuçlar ile geçsin İnşaAllah
70.000 Ya Şafi Cc
2.000 aldım Safiye Şenay teyzemiz için
Kalan 68.000
@Aktif Lora
A R Y A
@acitatlisos
@Ada-Anne
@agustos72
@Artemissisipi
@Asya89
@aysen-
@Asimisa
@Bonus
B begonviil
@begonvil1985
@Berrfeelinda
@bilgiperi
@bir civciv annesi
@bir mucizee
@Blue_Black
@blueandblue
@BlueBerry4268
@Breave Heart
@Buluts34
@burcusami
@Butimar-
@beyons
@Bukre11
@C A N O
@Canangul133
@Capanin Gururu Teyom
C Caresivarmi
@Catlak-kurabiye
@Chocolita
@Cikolataparcacigi
@Cittaslow
@coconatt
@Cuel
@cemile___
@D E V A
@deynepnaz
@dolar milyoneri
@dreamy07
dunyadanuzak
@Dutt
@Efser
@Eckubra
@edibehatun
@Efnanl
@Elhan
@Elif
@Engelsiz anne
Eslii
@esoss88
@Esragull
@ezgiisel
@ebra34
@Feminas
@flamel
@Freddy
@findikfistik3
@Fukaeri
@ftemiz
@gecenin_resmi
@geceyagmuru
@Gelincik78
@goah
@golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
@gulectosba
@gulrecelim
@Gunduzguzell1
@GizemmDY
@Glsndmr89
@gulsenol06
@H M
@Hali
@HALLEYS
@Hayalkuran
@HejaR12
@Hemsirecik
@HepmigencizHepmiguzel
@heralde
@Hasretimm123
H harivefaa
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Iron Butterfly
@Istenmeyentuyy
@ilknurrr22
iyilik_guzellik
@istbl
@istanbulaski
@Jawlensky
@Jenna16
@JustDerya
@kaplumbik
@karamel Latte
@karamelli001
@Kardelen1981
@kavs-i kuzah
@Kukrim
@KurkmantoluS
@-kuzeyildizi-
@kayra1209
@Lna16
@Laale
@labellevie
@LesaM
@leSourire
Levaiz
@Leyl-i-fer
@liberti22
@Lidlaylim
@Life light
@Limonsuzzcay
@luckk01
MssPARE
@Madammor
@madamseker
@marmeladova
@mavibirmasal
@Mehfam
@mervergn
@Meryeemmm_
@mesirmacunu
@Meva59
@Meybuz
@Minaa95
@minel_
@Minnosprenses
@MMorsalkimm
@MoonfacedMom
M Morlale8
@Morm
@MupiNNN
@mutlulukbenihicbirakma
@mutluyuvam2014
@melasl
memurhanim
@Nego
@Nane Limon Kabugu
@Nefes0858
@Nevreste
@Nickonemli
@Nillatte
@nimesayyyy
@Nur61_
@nursevdi
@Neselikalpler
@NUR-SAH
@O1deren87
ordinary
@Oydar
@ozlemem
@ohbb
@Orkidem
@PiXiEE
penyez83
@paeneperfectus
@papatyamm
@Papatyamveben-Mavi
@Peeves
@Pinhan
@rana20
@RedGirl
@reynax
@Rprnn
@Ssevincli
@Sohrab
@sadecedua
@Sadelikherseydir
@safi.naz
@Safransari
@Sehrazat6
@selda1989
@selin18
@Sevgicik
@sevgisaygidan
@Sincereley93190221
@sunpineapple
@sedu066
@sweetgirlcandy
@su perisi234
@Tiniminimavihanim
@Teach_Mavi
@The
@tr_lelli
@Tubiskooo
@Tubismavis
@telasememuresi
@thiscriminant
@tubiiloji
@UcanSupurge
@uvercinka65
@visnetozu
@Vavin
@V e n u s
@YagmurSendeanlarsn
@Yaz2021
@zeyno genc
@Zeynoyi
@60kiloyum
W whiteice67
Kalan 11.000Merhaba 2000 tane okudum Allah şifa versin
Amin canım, şifalar diliyorum. İnşallah bundan sonrası çok daha güzel olur@PiXiEEpenyez83 MssPARE memurhanim @seliin71 @Asya89 @Freddy peeveln18 @bilgiperi @RedGirl @flamel @H M @HepmigencizHepmiguzel @Bonus @Iron Butterfly @telasememuresi iyilik_guzellik @Minaa95 @gelengiden @Elif @MMorsalkimm B begonviil @Glsndmr89 M Morlale8 @papatyamm A R Y A @bilgiperi @aysen- @Eckubra @mutlulukbenihicbirakma @kayra1209 @Tiniminimavihanim Eslii
Allah (cc) razı olsun, elhamdülillah iyi geçti. İnşallah bundan sonrası da ferahlık olur. Rabbim cümlemize merhameti ile muamele eylesinYetişemedim. Rabbim kalıcı şifa versin. İyi geçmiş ameliyat diye okudum. Çok şükür.