- 12 Haziran 2019
- 18.049
- 109.316
- 36
30 daha aldım duadanYA ŞAFİ
KALAN 0
DUA (Tekrar Başladık)
KALAN 130
Kalan 100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 daha aldım duadanYA ŞAFİ
KALAN 0
DUA (Tekrar Başladık)
KALAN 130
Geçmiş olsun canım sağ salim atlatacak Allah'ın izniyle. Esmaya yetişemedim duadan 20 tane aldım. Kalan 50Merhabalar,
Cuma günü annemin ( Saniye ) önemli bir ameliyatı olacak. ameliyatının güzel geçmesi ve sağlığına kavuşması için Ya Şafi ve aşağıdaki dua okumasını başlatmak istiyorum.
Şifa duasından 500 adet
Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.
Eki Görüntüle 2862627
Ya Şafi 70.000 adet.
@Negoo @Merve @Bonus @Tosun Pasa @BALLI_LOKMA @Chocolita @Oriana @alsem @Amanita @JES
Siz de etiketlerseniz sevinirim
Şimdiden Allah razı olsun
Allah senden de razı olsun canım benim, sevinç gözyaşıniz olsun ınşHepinizden Allah razı olsun. Rabbim ne muradınız varsa versin inşallah
İnşallah canım. Bizim için çok yorucu bir süreçti. Çok şükür ameliyat gününü aldık. İnşallah sizi dualarınızla birlikte annem iyi olacakAllah senden de razı olsun canım benim, sevinç gözyaşıniz olsun ınş
Allah yardımcınız olsun inş, rabbim sağlık versin tez zamanda kuzumİnşallah canım. Bizim için çok yorucu bir süreçti. Çok şükür ameliyat gününü aldık. İnşallah sizi dualarınızla birlikte annem iyi olacak
Allah razı olsun yalnız bırakmadılar el birliği ile okuduk şükürRabbim şifa versin geç kaldım ama maşallah bitmiş hemen
Tekrar başlandı canım o da bitti çok şükürKizlar nasıl oluyor ben 10 aldım demiştim anca dua bitti tesbihat devam şimdi güncel sayılar nasıl biri yazsin
Sağolasın ama burada yazılacak bir yorum değil. Hiç hoş karşılaşmadım şu yazdığını. Ben annemin sağlığı ile ilgilenirken bana laf sokmanız çok kaba bir davranış.