- 7 Kasım 2014
- 6.901
- 10.554
-
- Konu Sahibi dunyadanuzak
2.000 daha aldım2000 aldım
Kalan: 29.000
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah , başınızdan eksik etmesin anneciğinizi
Çok şükür canım .Rabbim şifa versin anneciğinizi sizlere bağışlasınPiXiEE penyez83 MssPARE memurhanim S seliin71 A Asya89 Freddy peeveln18 B bilgiperi RedGirl flamel H M HepmigencizHepmiguzel Bonus Iron Butterfly telasememuresi iyilik_guzellik Minaa95 gelengiden Elif MMorsalkimm B begonviil G Glsndmr89 M Morlale8 papatyamm A R Y A B bilgiperi aysen- Eckubra mutlulukbenihicbirakma kayra1209 Tiniminimavihanim Eslii
Allah (c.c) hepinizden razı olsun, hayrınızı kabul etsin. Ameliyattan Allah'ın izniyle çıktık Rabbim devamında da cümle kullarıyla feraha kavuştursun, merhamet etsin , amin. Siz benim dar vaktimde sıkıntımı paylaştınız , Rabbim de sizlere her daim hayırlı kullarını yoldaş eylesin
gözünaydın canım gelmiş geçmiş olsun dua sayısı bitmediyse devam edelimPiXiEE penyez83 MssPARE memurhanim S seliin71 A Asya89 Freddy peeveln18 B bilgiperi RedGirl flamel H M HepmigencizHepmiguzel Bonus Iron Butterfly telasememuresi iyilik_guzellik Minaa95 gelengiden Elif MMorsalkimm B begonviil G Glsndmr89 M Morlale8 papatyamm A R Y A B bilgiperi aysen- Eckubra mutlulukbenihicbirakma kayra1209 Tiniminimavihanim Eslii
Allah (c.c) hepinizden razı olsun, hayrınızı kabul etsin. Ameliyattan Allah'ın izniyle çıktık Rabbim devamında da cümle kullarıyla feraha kavuştursun, merhamet etsin , amin. Siz benim dar vaktimde sıkıntımı paylaştınız , Rabbim de sizlere her daim hayırlı kullarını yoldaş eylesin
Elhamdülillah, aminÇok şükür canım .Rabbim şifa versin anneciğinizi sizlere bağışlasın
Rabbim razı olsungözünaydın canım gelmiş geçmiş olsun dua sayısı bitmediyse devam edelim
Kaç tane kaldı bende alabilirimElhamdülillah, aminRabbim hepimize merhamet etsin
Rabbim razı olsunbitmedi ama devam ediyorum bitiririm inşallah ama imkanınız varsa da makbule geçer
tabiki alırım 1000 tane daha 16000 kaldı sanırımElhamdülillah, aminRabbim hepimize merhamet etsin
Rabbim razı olsunbitmedi ama devam ediyorum bitiririm inşallah ama imkanınız varsa da makbule geçer