Annem icin dualariniza ihtiyacimiz var

Canım Allah acil şifalar versin. Gerçekten çok üzüldüm. İnşallah bir an önce annen sağlığına kavuşur.

Allahim Safii ismiyle sifalar versin insaAllah canim yüce Rabbim sana ve tüm yakinlariniza sabir ihsan eylesin bende gurbette yasadigim icin seni cok iyi anliyorum.

Dualariniz ve desteginiz icin hepinize tekrar tekrar tesekkurederim arkadaslar...
Bakalim haftaya radyoterapi icin gun almislar...
Hayirlisiyla baslayacak...
Rabbim yardimcimiz olsun...

Canım buradan da tekrar geçmiş olsun demek istedim.

Hiç "geç teşhis" diye üzme kendini; inancını ve moralini yüksek tutmaya çalış.

Önceden de konuştuğumuz gibi tıpta her zaman iki kere iki dört etmez...

Gereken tedaviyle annen eminim eski sağlığına kavuşacaktır;fakat üzülerek demeliyim ki kanserle mücadele bir yaşam tarzı olup çıkıveriyor.

Dualarımla her zaman yanınızdayım canım.

İzmir'de de yapabileceğimiz birşey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırız...

Tekrar geçmiş olsun...

Seni seviyorum yüreği geniş,güçlü,güzel dostum...

Sevgiler...

Son düzenleme:
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Allah yardımcınız olsun.

Canim cok ama cok tesekkurederim...
Derdi veren allah elbet dermaninida verecektir...
Bugunlerde iyilesecegine olan inancim dahada guclendi, tabi bunda en buyuk etken dostlarimin ve tanidigim ,tanimadigim herkezin bize cani gonulden destek vermesi..
Sevindirici haberse: kanser daha yayilmamamis, dun ve bugun radyo terapi ile kemil terapi gormeye basladi ,morali iyi cok sukur ..
Kanserin dagilmamis olmasi bize daha cok guc verdi ...
Malesef duyduklarim senin soylediklerinle ayni ,hastahaneler tedavi gormek icin sirada bekleyen binlerce insanla kayniyormus ...
Genc yasli demeden herkeze geliyor bu illet..
Rabbim herkezin sifasini tez zamanda versin...
En buyuk destek sizlerin varligi ..
Daha ne isteyebilirizki...!
Sana en kisa zamanda uzun bir mail yazacagim ...
Bu arada yazdiklarin bana guc verdi ...
Sizinde hastaniza cok uzuldum ..
Bende sizler icin dua edecegim..
Sende kendini fazla yipratmamaya calis canim, kendi sagligini dusunmek zorundasin...
Cok cok gecmis olsun...
Canim dostum varligin ve dualarin icin binlerce tesekkurler....
Sevgiler...

Allah düşmanıma bile vermesin hastalık gerçekten çok zor umarım annen şifasını bulur
dualarını bir an annenden eksik etmeee

canım ALLAH cok acil şifa versin inşllh,yakın zamanda babamında o hastlıga yakalandıgını ögrenmiştik nasıl bir durumdasınız anlayabiliyorum inşllh tez zamanda sıhhatine kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…