Rabbim acil şifalar versin tez vakitte inşallah![]()
Amin Canim ..
Binlerce tesekkurler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim acil şifalar versin tez vakitte inşallah![]()
Allah şifa versin annenize. İnşallah biranönce sağlığına kavuşur. Ben neden yanında olamayacağınızı merak ettim gebelik annenizin yanında olmanıza engel değil ki.
Odada radyasyon yok sonuçta.
Canım ya okurken tüylerim diken diken oldu rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine anneciğini size bağışlasın dilerim şifayı en kısa sürede versin. Bu hastalık olduğu için korkma olsun rabbim dert verip dermanda veriyor allahın izniyle annen inş. En kısa sürede şifasını bulur canım .amin.
Canim allah annecigine tez zamanda sifa versin...
Insallah sagligina bir an once kavusur..
Sende hamilesin lutfen bebegin icin kendini uzmemeye calis ..
Senin ruh halin direk ona yansiyor ..
Allah enneni sana ve torunlarina bagislasin...
Hepimizinkini insallah...
Rabbim acil şifalar versin inşallah, size ve annenize güç kuvvet, sabır versin inşallah
amin inşallah.zaten üzgün olduğumda bebişlerim pıt pıt yapmıyor hareket etmiyorlar.rabbim annelerimize şifa versin inşallah.anneme gelemiceğimi dr.rapor vermiceğini söyleyince "canım kızım ben gelemiceğini biliyordum gelme diye o yüzden ısrar ediyordum nasıl kendini riske atta gel derim dedi.ben daha torunlarımı sevcem dedi.benim yanımda teyzen kalacak diyince ağla ağla mahvoldum.
allahım güzel annemizin yardımcısı olsun canım. allahın izni ile iyileşir inşallah. dualarımız sizinle![]()
Allah şifa versın rabbım ınsallah tum dertler derman versın ınsallah hayırlısıyla cok uzuldum hamısınız dualarınız daha cok kabul olur derler sızde sık sık dua edın ınsallah rabbım duyar sesımızı ve annenıza sıfa verır ınsallah en kısa zamanda sevındırıcı haberlerını alırız...
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım...
içindeki o tarifsiz acıyı... yanında olamamnın, torununu görememiş olmasının verdiği tarifsiz acıyı.
3 yıl önce maalesef bizimde yakamıza yapıştı o musibet. allahıma çook şükür annem şimdi çok iyi.
moralini yüksek tut. hiç bir şey için son değil. torununu götür ona. moral şifaa olur inş...
Amin cok tesekkurederim canim ..Allah acil sifalar versin,annecigine yar ve yardimci olsun!
evet moral cok önemli böyle bir durumda ve umudunu yitirme Mevlam herseye kadirdir...dua et bol bol canim yüregini ferah tutmaya calis.![]()
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH IYILESIR ANNENIZ VE TORUNUNUDA GORUR...ALLAHIM TEZ ZAMANDA ACIL SIFALAR VERSIN...AMINALLAHTAN UMIT KESILMEZ...
![]()
Umarim tatsicigim...Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Umarım iyi gelişmeler duyarız sizden. Dualarım annenizle.