• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem icin dualariniza ihtiyacimiz var

Canım ya okurken tüylerim diken diken oldu rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine anneciğini size bağışlasın dilerim şifayı en kısa sürede versin. Bu hastalık olduğu için korkma olsun rabbim dert verip dermanda veriyor allahın izniyle annen inş. En kısa sürede şifasını bulur canım .amin.

Allah şifa versin annenize. İnşallah biranönce sağlığına kavuşur. Ben neden yanında olamayacağınızı merak ettim gebelik annenizin yanında olmanıza engel değil ki.
Odada radyasyon yok sonuçta.

yurtdışındayım ,uçak yolculuğu yapamam ,düşük tehlikem var ,ikizlere hamileyim ,refakatçi olarak kalamam :(
yasak.benim şu anda bakıma ihtiyacım var :14:

Canım ya okurken tüylerim diken diken oldu rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine anneciğini size bağışlasın dilerim şifayı en kısa sürede versin. Bu hastalık olduğu için korkma olsun rabbim dert verip dermanda veriyor allahın izniyle annen inş. En kısa sürede şifasını bulur canım .amin.

Cok tesekkurederim kansucugum..
Amin insallah derdini veren allah dermaninida verir..
Erken teshis olsaydi bukadar korkmazdim belki..
Ama cok ilerlemis dedikleri icin mahvoldum...
Simdi daha iyiyim..
Verdiginiz guc bana iyi geldi..
Hepinizi opuyorum...

Canim allah annecigine tez zamanda sifa versin...
Insallah sagligina bir an once kavusur..
Sende hamilesin lutfen bebegin icin kendini uzmemeye calis ..
Senin ruh halin direk ona yansiyor ..
Allah enneni sana ve torunlarina bagislasin...
Hepimizinkini insallah...

amin inşallah.zaten üzgün olduğumda bebişlerim pıt pıt yapmıyor hareket etmiyorlar.rabbim annelerimize şifa versin inşallah.anneme gelemiceğimi dr.rapor vermiceğini söyleyince "canım kızım ben gelemiceğini biliyordum gelme diye o yüzden ısrar ediyordum nasıl kendini riske atta gel derim dedi.ben daha torunlarımı sevcem dedi.benim yanımda teyzen kalacak diyince ağla ağla mahvoldum.

allahım güzel annemizin yardımcısı olsun canım. allahın izni ile iyileşir inşallah. dualarımız sizinle :16:

amin inşallah.zaten üzgün olduğumda bebişlerim pıt pıt yapmıyor hareket etmiyorlar.rabbim annelerimize şifa versin inşallah.anneme gelemiceğimi dr.rapor vermiceğini söyleyince "canım kızım ben gelemiceğini biliyordum gelme diye o yüzden ısrar ediyordum nasıl kendini riske atta gel derim dedi.ben daha torunlarımı sevcem dedi.benim yanımda teyzen kalacak diyince ağla ağla mahvoldum.

Anne iste degilmi?
Onlar bizi bizden daha fazla dusunuyorlar..
Lutfen bebeklerin icin uzulme artik..
O senin annen..
Sende onlarin..
Insalla saglikla sigatle bebeklerini kucagina alirsin ve anneciginin yanina gidersin..
Ikimizin anneside torunlarini doya doya severler..
Cok tesekkurler canim benim..
Bebeklerin icin guclu ol...
Opuyorum..

Allah şifa versın rabbım ınsallah tum dertler derman versın ınsallah hayırlısıyla cok uzuldum hamısınız dualarınız daha cok kabul olur derler sızde sık sık dua edın ınsallah rabbım duyar sesımızı ve annenıza sıfa verır ınsallah en kısa zamanda sevındırıcı haberlerını alırız...

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım...
içindeki o tarifsiz acıyı... yanında olamamnın, torununu görememiş olmasının verdiği tarifsiz acıyı.
3 yıl önce maalesef bizimde yakamıza yapıştı o musibet. allahıma çook şükür annem şimdi çok iyi.
moralini yüksek tut. hiç bir şey için son değil. torununu götür ona. moral şifaa olur inş...

Allah şifa versın rabbım ınsallah tum dertler derman versın ınsallah hayırlısıyla cok uzuldum hamısınız dualarınız daha cok kabul olur derler sızde sık sık dua edın ınsallah rabbım duyar sesımızı ve annenıza sıfa verır ınsallah en kısa zamanda sevındırıcı haberlerını alırız...

Canim allah razi olsun hepinizden..
Amin insallah tez zamanda yine eskisigibi olur..
Allah hastasi olan herkeze sifa versin..
Ben hamile degilim canim 22 aylik bir oglum var annem hala onu gormedi birde ilk torunu ..
Ayrica kardesimin hanimida hamile 3 aylik yani ikincide yolda ..
Ne soyleyeyim cok zor gercekten ..
Gurbette insan zaten garip oluyor, birde boyle seyler gelince, insan kendini cok caresiz hissediyor..
iyidilek ve dualariniz icin cok tesekkurler...
Opuyorum..

Son düzenleme:
Allah acil sifalar versin,annecigine yar ve yardimci olsun!

evet moral cok önemli böyle bir durumda ve umudunu yitirme Mevlam herseye kadirdir...dua et bol bol canim yüregini ferah tutmaya calis.:71:

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım...
içindeki o tarifsiz acıyı... yanında olamamnın, torununu görememiş olmasının verdiği tarifsiz acıyı.
3 yıl önce maalesef bizimde yakamıza yapıştı o musibet. allahıma çook şükür annem şimdi çok iyi.
moralini yüksek tut. hiç bir şey için son değil. torununu götür ona. moral şifaa olur inş...

Cok cok gecmis olsun canim..
Allah birdaha yasatmasin insallah...
Cok zor gercekten zaten 3 yildir gidemedim diye icim icime sigmiyordu,gurbetteki arkadaslarin yazilarindada belirtmistim..
Insan gurbette cok yanliz oluyor ,garip oluyor ..
Istem disi olarak ..
Ya gidemezsem ,ya sevdiklerimi birdaha goremezsem gibi korkular olusuyor icinde...
Ataturkun bir sozu geldi aklima ..
Nefes aldigimiz surece umit vardir..
Insallah canim insallah hem senin annen hem benimki ve hemde diger tum bu acilari yasayan insanlarin hastalari tez zamanda sagligina kavusur ve birdaha bunu yasamazlar..
Dugalarin ,destegin ve verdigin guc icin ayrica tesekkurler...
Tekrar gecmis olsun..

Allah acil sifalar versin,annecigine yar ve yardimci olsun!

evet moral cok önemli böyle bir durumda ve umudunu yitirme Mevlam herseye kadirdir...dua et bol bol canim yüregini ferah tutmaya calis.:71:
Amin cok tesekkurederim canim ..
Sizlerin sayesinde biraz kendime geldim..
En azindan aglamam durdu..
Guc geldi ..
Ediyorum canim hep ediyorum..
Tekrar Cok cok tesekkurler:71:

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH IYILESIR ANNENIZ VE TORUNUNUDA GORUR...ALLAHIM TEZ ZAMANDA ACIL SIFALAR VERSIN...AMIN:nazar:ALLAHTAN UMIT KESILMEZ...:nazar:

Back