• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem icin dualariniza ihtiyacimiz var

toriii

Bocegim
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
356
3
46
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar..
iki yila yakindir kadinlar kulubune uyeyim..
Birgun buraya yazmayi dusunuyordum ama o gunun bugun olacagini hic dusunmemistim...

Annem ,benim cocuk ruhlu ,guler yuzlu ,iyilik seven ,kimseyi kiramayan ,melek annem...
Arkadaslar aslinda okadar cok sey yazmak istiyorumki anlatamam ...
Ama yuregim dolu ,gozlerim dolu ,ellerim basmiyor su klavyenin tuslarina ..
Sadece biraz yazabilecegim..
Kafam da durmus vaziyette...
Canim annemin dun rahim agzi kanseri oldugunu ogrendim...
Yikildim ,mahvoldum ,icim aciyor ,canim yaniyor...
Ustelik kanseri cok ilerlemis ,doktorlar ameliyatlik durumu coktan gecmis demisler..
Simdi radyo terapiye girecek ...
Ben yurt disindayim ,kardesim baska bir ulkede ,yakinda yola cikacagim..
Biliyormusunuz ,hala torununu gormedi ,surekli nezaman geleceksiniz diye soruyordu ..
Ustelik yakin zamanda agirbir pisikolojik travma gecirdigi icin kimse ona bu durumu soyleyemiyor ...
Tum aile mahvolduk..
Ne olur dualarinizi eksik etmeyin ..
Buna cok ihtiyacimizvar...
Simdiden binlerce tesekkurler ...
Rabbim bu durumu yasayan herkezin yardimcisi olsun....
:43::43::43:

Allah'ım tez zamanda şifa versin inş arkadaşım. Hemen dağılmayın, annenize moral verin ki bu illetin en iyi tedavisi moral. Tıp da ilerledi hem inş çarçabuk yanıt alırsınız tedaviden.

Allah'ım tez zamanda şifa versin inş arkadaşım. Hemen dağılmayın, annenize moral verin ki bu illetin en iyi tedavisi moral. Tıp da ilerledi hem inş çarçabuk yanıt alırsınız tedaviden.

Amin canim ..
tabi onunla konusrken hic belli etmiyorum..
Hem gurbette olmak ,hemde onun bunu hala bilmemesi beni cok sarsti..
Insallah tedaviye yanit verir..
Dualariniz ve desteginiz icin cok tesekkurler...

Çok üzüldüm arkadaşım..:(
Acil şifalar olsun, umarım en kısa zamanda iyi haberler verirsin.

Rabbim acil şifalar versin zor bir durum ama Allah dermansız dert vermezmiş..Sabır sabır inş

canım çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla göğüs ve rahim kanseri tedaviye ençok cevap veren ve iyileşebilen kanser türleri. ALLAH bir an önce annenin şifasını versin inş üzülme beterinden korusun Rabbim

Merhaba arkadaslar..
iki yila yakindir kadinlar kulubune uyeyim..
Birgun buraya yazmayi dusunuyordum ama o gunun bugun olacagini hic dusunmemistim...

Annem ,benim cocuk ruhlu ,guler yuzlu ,iyilik seven ,kimseyi kiramayan ,melek annem...
Arkadaslar aslinda okadar cok sey yazmak istiyorumki anlatamam ...
Ama yuregim dolu ,gozlerim dolu ,ellerim basmiyor su klavyenin tuslarina ..
Sadece biraz yazabilecegim..
Kafam da durmus vaziyette...
Canim annemin dun rahim agzi kanseri oldugunu ogrendim...
Yikildim ,mahvoldum ,icim aciyor ,canim yaniyor...
Ustelik kanseri cok ilerlemis ,doktorlar ameliyatlik durumu coktan gecmis demisler..
Simdi radyo terapiye girecek ...
Ben yurt disindayim ,kardesim baska bir ulkede ,yakinda yola cikacagim..
Biliyormusunuz ,hala torununu gormedi ,surekli nezaman geleceksiniz diye soruyordu ..
Ustelik yakin zamanda agirbir pisikolojik travma gecirdigi icin kimse ona bu durumu soyleyemiyor ...
Tum aile mahvolduk..
Ne olur dualarinizi eksik etmeyin ..
Buna cok ihtiyacimizvar...
Simdiden binlerce tesekkurler ...
Rabbim bu durumu yasayan herkezin yardimcisi olsun....
:43::43::43:

rabbim yardımcınız olsun acil şifalar versin inşallah.

bende annem için dua isteyebilir miyim sizlerden?

annem kulaktan ameliyat olacak ve ben gebe olduğum için yanında olamicam :( çok üzüldüm ağladım ama allahtan yanında biri olacak inşallah olacak.ameliyattan sağlıklı bir şekilde çıkması için dua istiyorum.çünkü kadın hastalıkları sorunu da var kanaması durmuyor yıllardır.rahmi de almıyorlar.rabbim çok karışık.
sizlerden dua istiyorum torunlarını sevcek annem daha :(

Cok sey yazamiyorum ne olur kusuruma bakmayin arkadaslar..
Ama yazdiklariniz bana moral veriyor...
Hepinie Tekrar tekrar tesekkurler...

Son düzenleme:

annem kulaktan ameliyat olacak ve ben gebe olduğum için yanında olamicam :( çok üzüldüm ağladım ama allahtan yanında biri olacak inşallah olacak.ameliyattan sağlıklı bir şekilde çıkması için dua istiyorum.çünkü kadın hastalıkları sorunu da var kanaması durmuyor yıllardır.rahmi de almıyorlar.rabbim çok karışık.

Allah şifa versin annenize. İnşallah biranönce sağlığına kavuşur. Ben neden yanında olamayacağınızı merak ettim gebelik annenizin yanında olmanıza engel değil ki.
Odada radyasyon yok sonuçta.

"SIR" adli kitabi okumussundur belki,ben okudum ve inaniyorum orada yazilanlarada dusunce gucuyle kanseri yenmis,ev almis..vs insanlardan bahsediyor,evreni sen cagiriyorsun diyor,odaklan ve asla baska bir ihtimal dusunmeden sadece bir tarih belirle ve o gun annem eskisinden daha da iyi olacak de..tum kalbinle,beyninle inan bir an olsun baska turlu dusunme..ben inaniyorum annen eskisinden daha iyi olacak,sen de bu bahaneyle TR ye gitmis olacaksin...cok net sadece inan..

Canim allah annecigine tez zamanda sifa versin...
Insallah sagligina bir an once kavusur..
Sende hamilesin lutfen bebegin icin kendini uzmemeye calis ..
Senin ruh halin direk ona yansiyor ..
Allah enneni sana ve torunlarina bagislasin...
Hepimizinkini insallah...

"SIR" adli kitabi okumussundur belki,ben okudum ve inaniyorum orada yazilanlarada dusunce gucuyle kanseri yenmis,ev almis..vs insanlardan bahsediyor,evreni sen cagiriyorsun diyor,odaklan ve asla baska bir ihtimal dusunmeden sadece bir tarih belirle ve o gun annem eskisinden daha da iyi olacak de..tum kalbinle,beyninle inan bir an olsun baska turlu dusunme..ben inaniyorum annen eskisinden daha iyi olacak,sen de bu bahaneyle TR ye gitmis olacaksin...cok net sadece inan..

Okumadim ama o yontemi biliyorum yelizbercigim...
Bunu bana yeniden hatirlattigin icin cok cok tesekkurler hemen baslayacagim...
Ayrica inancin ve destegin icinde binlerce tesekkurler..
Insallah canim insallah..

Son düzenleme:
Back