Papatyamveben-Mavi Umudunu kaybetme lütfen ❤️👶🏻 Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2021 16.836 16.612 12 Ağustos 2022 Konu Sahibi Nosking #141 ANGLEing .!.: Çok geçmiş olsun koç üniversitesinde gamma knife uygulaması ile tedavi olan bir yakınım vardı. Genişletmek için tıkla... merhaba bende babam ıcın arastırıyorum gamma knıfe, beyınde 1cmlık kıtle goruldu...
ANGLEing .!.: Çok geçmiş olsun koç üniversitesinde gamma knife uygulaması ile tedavi olan bir yakınım vardı. Genişletmek için tıkla... merhaba bende babam ıcın arastırıyorum gamma knıfe, beyınde 1cmlık kıtle goruldu...
ordinary 🇹🇷 Çocuklar uyurken susulur, ölürken değil 🍉 Pro Üye 7 Mart 2013 6.152 18.490 12 Ağustos 2022 Konu Sahibi Nosking #142 Papatyamveben-Mavi .!.: merhaba bende babam ıcın arastırıyorum gamma knıfe, beyınde 1cmlık kıtle goruldu... Genişletmek için tıkla... Gamma knife ünitesini Bezmialem Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gördüm ama başka bir bilgim yok. Bilginiz olsun.
Papatyamveben-Mavi .!.: merhaba bende babam ıcın arastırıyorum gamma knıfe, beyınde 1cmlık kıtle goruldu... Genişletmek için tıkla... Gamma knife ünitesini Bezmialem Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gördüm ama başka bir bilgim yok. Bilginiz olsun.
ordinary 🇹🇷 Çocuklar uyurken susulur, ölürken değil 🍉 Pro Üye 7 Mart 2013 6.152 18.490 12 Ağustos 2022 Konu Sahibi Nosking #143 Mesaj tekrarı