Annem için doktor arıyoruz

RABBİM şifa versin en kısa zamanda. İşinin ehli bir doktor bulursunuz İnşaAllah. Ankara’da ikamet ettiğim için bir önerim yok malesef. Ankara’da Hacettepenin iyi olan doçentleri iyi oluyor ama bence İstanbul’da bulursunuz iyi bi doktor. Şifaya vesile olacak doktoru nasip etsin Rabbim. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, benzer ameliyatı biz geçirdik. Okuyunca gerçekten üzüldüm kendimi senin yerine koyup. Bezmialem Üniversitesi Hastanesi'nde Mustafa Aziz Hatipoğlu'nu tavsiye ederim. Tümör alanında çalışmaları var. Doğruyu söyleyecek oyalamayacak bi doktor. Bize de ihtimalleri saymıştı. İletişim anlamında çok konuşkan değil ama durumu açıkça anlatır. Bi görünmenizi tavsiye ederim.

Gamma knife tedavisi de yapıyor

Canım allah yar ve yardımcınız olsun acil şifalar bilgim yok benimde malesef

Çok geçmiş olsun koç üniversitesinde gamma knife uygulaması ile tedavi olan bir yakınım vardı.

Öncelikle annenize acil şifalar dilerim.Istanbul Anadolu yakasında Beyin ve sinir cerrahi Sedat Dalbayrak 'ı tavsiye ederim

Rabbim şifa versin inşallah

Merhaba geçmiş olsun istanbul gayrettepede floranca nightngale hastanesi var orada prof beyin cerrahı vardı yanlış hatırlamıyorsam ali bey di onun iyi olduğunu duydum

Tek bir doktor söyleyeceğim.Prof Dr Haşmet Hanağası. On yıldır tanıyoruz. Çapa Nöroloji ana bilim dalı başkanı. Yardımcı olabilecek birşey varsa yaparım.

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Koc üniversite hastanesi diyebilirim doktordan bağımsız. Sitesi üzerinden form dolduruyorsunuz tahlillerinizi de ekleyip ,size dönüş yapılıyor. Yakın zamanda kanser hastasi bir yakınım için görüşmüştüm. Götüremedim hastamı biz maalesef kaybettik ama o dönem hastane doktor arayışındayken kime sorsam bu hastaneyi önermişti.
Bir bakın isterseniz.

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin

Eğer Ankara ya gidebilirseniz Ersin Tan kesinlikle tavsiye ederim benim yıllardır teşhis konulamayan hastalığıma teşhis koydu bilgisi ve ilgisiyle Türkiye de tek diyebilirim
Allahım acil şifalar versin inşallah

Altunizade acıbadem hastanesi
prf.dr. necmettin pamir
yorucu bir süreç.belki bir çok yeri gezmeniz gerekebilir.
ama Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın ve sevindirsin sizi inşaallah

Allah sağlık sıhhat versin inşallah en kısa zamanda

İnşallah en kısa zamanda şifa bulur anneciğiniz . Allah sağlık uzun ömürler versin inşallah .

hiçbir bilgim yok ne yazık ki duacınız olmak için yazıyorum.
Rabbim bir çıkış kapısı versin. Anneciğinize şifa diliyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun, çok çok şifa diliyorum. Konunuzun dikkat çekmesi adına yazdım. Umarım bilen birileri görür ve yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…