annem hasta...

Allah sifa versin canim,cok zor,sizede sabirlar diliyoru,konu hakkinda bilgim yok ama ilaclarini hergun almali diye biliyorum,ictiginden emin olun,cunki bu hastalarin hssta olduginu kabul etmeyip ilac icmeyi reddetdiklerini duymustum.

Time Traveler

Canım, konuya bakar mısın?
Elimden gelen yardımı seve seve yaparım ama psikolojik destek konusunda eğitim ve tecrübem cinsel tacize/tecavüze uğramış kadın ve çocuklara yönelik. Psikolojik rahatsızlıklar konusunda zaman zaman paylaştığım bilgiler ne yazık ki bu konunun gerektirdiği seviyede değil. Eminim daha tecrübeli üyeler vardır.

Olsun cevap yazman bile yeter...

Geçmiş olsun. İşiniz gerçekten çok zor. Doktorunuz benden çok daha iyi bilir ama annenizin davranışları tipik bipolar hastası gibi gelmedi. Tipik olarak manik zamanlarında hayatı dolu dolu yaşayan, risk alan, keyif verici aktivitelerde aşırıya kaçabilen kişilerdir. Depresif zamanlarında ise derin depresyon belirtileri gösterirler. Anneniz sürekli agresif davranışlar sergiliyor gibi anladım. Şu anki durumunda yeni bir doktora göstermeniz mümkün olur mu?

Mutlaka ve mutlaka ilaçlarını düzenli olarak kullanması lazım. Yoksa hayat hem onun için hem de sizler için çok zorlaşır. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…