• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem hasta...

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.838
10.211
773
Herkese iyi aksamlar.
Annem bipolar kisilik bozuklugu teshisiyle 1,5 sene tedavi gordu.doktoru iyilestigini dusunup tedaviyi kesti.
Kendi evi var ama genelde tek kalmak istemiyor.genelde baska sehirde olan kizkardesimde kaliyor.surekli huzursizluk cikariyor ,zor durumda kalmisligimiz oluyor.agliyor bagiriyor,komsulara da zor durumds kaliyoruz,
Orada kaldigi zaman damadin ailesi gelsin istemiyor,kardesimin esi cok anlayisli biri degil,evine gelse 2 gun sonra gelin beni alin diye arayip agliyor.
Bana da gelemiyor cunku kayinvalidemi evden kovdu,
Hastaydi ama herkes anlamiyor maalesef.kayinvalidem uzak sehre annesine gitti,annem bana o gelene kadar ogluma bakmaya geldi
Ama surekli agliyor hep kavga modnfa,kardesimin kv desine takmis durumda,(kardesimde kaldigu surede doktra goturmediler diye kotuleyip duruyor,kardesim ve esi de doktor bu arada.
Dun gece midem bulaniyor diye tutturdu gece 23 30 da hastaneye taksiyle goturdum ,tahliller vs bisey cikmadi pskiyatriye yonlendirdi,
Bu sabah ise gitmeyip psikiyatriye kendi doktoruna goturdum yeniden ilac verdi.eve geldik yine benle kavga ediyor esyalarini hazirliyor gidecekmis vs,durdurmaya calistim ,bagirdi cagirdi beni dovuyor sun falan butun bina eminim sesimizi duydu :(
Herkese benim onu dovdugumu vs anlatacakmis,oglum un onunde oldu hepsi.
2 kardes olarak cok zor durumdayiz nasil davranaccagimizi sasirdik,
Babamiz yok,
Basina boyle bir hastalik gelen var mi.ya da herhangi bir yakini,nasil davranmaliyiz,maddi hicbir skntisi yok,herdaim en guzel yerlere goturukur,cebinde hep parasi olur,ne isterse alinir vs vs....
Eslerimizin annelerinde bu hastalik yok,bizi cok anlamiyorlar .....
Ne yapacagiz bilmiyorum...yardiminiza ihtiyacimiz var....

Allah yardımcınız olsun ne denilir ki bilemedim:KK43: İlaçlarını düzenli aldığına emin misiniz?sevdiği bi akraba arkadaşı falan yok mu ?onlarla daha fazla vakit geçirse.

Allah yardımcınız olsun ne denilir ki bilemedim:KK43: İlaçlarını düzenli aldığına emin misiniz?sevdiği bi akraba arkadaşı falan yok mu ?onlarla daha fazla vakit geçirse.
Amin,kimseyle gecnemez ki,
insanlarin hep kotu yonlerini goruyor.ilac tedavisini doktor biraktirdi,bugun yeniden goturdum dra bakalim....
ani duygu degisimleri cok oluyor,aniden hemen agliyor,normal konusuyorum ,bagiriyorsn diyor,isyerinde iken biseylere kizip ariyor,
gun icunde ben arasam kiziyor.ogluma iyi bakmadigimi vs soyluyor,
kizkardesimi esini kv durmadan kotuluyor,birtek sevdigi kisi esim...
ona da beni kotuluyor :(
gercekten sinirlerim cok bozuk,nasil davranacagimi bilmiyorum,
gece acilde bana cok kotu davrandi,ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz....sirf beni doktora gotuemedi demesn diye taksiyle gotuedum,biliyorum ki bisey cikmayacak :( cikmadi da

Amin,kimseyle gecnemez ki,
insanlarin hep kotu yonlerini goruyor.ilac tedavisini doktor biraktirdi,bugun yeniden goturdum dra bakalim....
ani duygu degisimleri cok oluyor,aniden hemen agliyor,normal konusuyorum ,bagiriyorsn diyor,isyerinde iken biseylere kizip ariyor,
gun icunde ben arasam kiziyor.ogluma iyi bakmadigimi vs soyluyor,
kizkardesimi esini kv durmadan kotuluyor,birtek sevdigi kisi esim...
ona da beni kotuluyor :KK43:
gercekten sinirlerim cok bozuk,nasil davranacagimi bilmiyorum,
gece acilde bana cok kotu davrandi,ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz....sirf beni doktora gotuemedi demesn diye taksiyle gotuedum,biliyorum ki bisey cikmayacak :KK43: cikmadi da
dr .a durumu anlatın bence mutlaka tekrar ilaç tedavisine başlayacaktır.Allah şifa versin inş

Gecmis olsun, ilaçlarını düzenli kullansa bu Tür sorunlar yaşayacağını sanmıyorum tatlım. Eger düzenli kullanıyorsa ve faydası yoksa, ilacının değiştirilmesi gerekiyordur büyük ihtimalle

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun
Onunda kendine göre sıkıntıları var ve beyni öyle algılar veriyor sanırım.
Bir yardımcı bulunsa annenizin yanında ilaçlarını düzenli verse ilgilense onunla biraz olsun düzelir belki.

Gecmis olsun, ilaçlarını düzenli kullansa bu Tür sorunlar yaşayacağını sanmıyorum tatlım. Eger düzenli kullanıyorsa ve faydası yoksa, ilacının değiştirilmesi gerekiyordur büyük ihtimalle
Sagolun.
Yaklasik 1 senedir tedavi gornuyor du,
Bugun yeniden baslandi tedavisine
Ilaclarini duzenli kullanmasi lazim...
Insallah iyi gelecek,zira cok yiprandik :(

Sagolun.
Yaklasik 1 senedir tedavi gornuyor du,
Bugun yeniden baslandi tedavisine
Ilaclarini duzenli kullanmasi lazim...
Insallah iyi gelecek,zira cok yiprandik :KK43:
Ilaçlarını düzenli kullanmasına kesinlikle Özen gösterin, inşallah geçecektir. Takıntı yaptıgı şeylerden uzak tutmaya çalışın bide

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun
Onunda kendine göre sıkıntıları var ve beyni öyle algılar veriyor sanırım.
Bir yardımcı bulunsa annenizin yanında ilaçlarını düzenli verse ilgilense onunla biraz olsun düzelir belki.
Sagolun Allah razi olsun.
Yardimciyi da kovar o evden.
Bide gece gunduz biri olsun istiyor yaninda
Surekli sikayet ediyor,emeklim yok,param olsa size muhtac olmam vs vs...
Aslinda inanin her daim karti parasi falan var :(

Ilaçlarını düzenli kullanmasına kesinlikle Özen gösterin, inşallah geçecektir. Takıntı yaptıgı şeylerden uzak tutmaya çalışın bide
Dikkat edicez,su an bende ama benle konusmuyor,yanina gitsem bagirip kizacak,
Su siralar kardesimin kvsine takmis kafayi,
Hep onunla mesgul,kadincaguz baska sehirde zaten biseyde yaptigi yok

Allah yardımcınız olsun ilaç tedavisini aksatmayın ilaç iyi gelmezse değiştirir zaten dr.
ama bir de psikologdan yardım alsanız

Dikkat edicez,su an bende ama benle konusmuyor,yanina gitsem bagirip kizacak,
Su siralar kardesimin kvsine takmis kafayi,
Hep onunla mesgul,kadincaguz baska sehirde zaten biseyde yaptigi yok
O zaman tek yapacağınız sey dedigim gibi ilac ve doktor kontrollerini aksatmamak tatlım. Tekrar gecmis olsun

Allah yardımcınız olsun ilaç tedavisini aksatmayın ilaç iyi gelmezse değiştirir zaten dr.
ama bir de psikologdan yardım alsanız
Aminn,sagolun benimde aklima bu geliyor,psikolog arastirsam iyi olur,insallah cok pahali degildir,buralarda pek yaygin degil cunku

Herkese iyi aksamlar.
Annem bipolar kisilik bozuklugu teshisiyle 1,5 sene tedavi gordu.doktoru iyilestigini dusunup tedaviyi kesti.
Kendi evi var ama genelde tek kalmak istemiyor.genelde baska sehirde olan kizkardesimde kaliyor.surekli huzursizluk cikariyor ,zor durumda kalmisligimiz oluyor.agliyor bagiriyor,komsulara da zor durumds kaliyoruz,
Orada kaldigi zaman damadin ailesi gelsin istemiyor,kardesimin esi cok anlayisli biri degil,evine gelse 2 gun sonra gelin beni alin diye arayip agliyor.
Bana da gelemiyor cunku kayinvalidemi evden kovdu,
Hastaydi ama herkes anlamiyor maalesef.kayinvalidem uzak sehre annesine gitti,annem bana o gelene kadar ogluma bakmaya geldi
Ama surekli agliyor hep kavga modnfa,kardesimin kv desine takmis durumda,(kardesimde kaldigu surede doktra goturmediler diye kotuleyip duruyor,kardesim ve esi de doktor bu arada.
Dun gece midem bulaniyor diye tutturdu gece 23 30 da hastaneye taksiyle goturdum ,tahliller vs bisey cikmadi pskiyatriye yonlendirdi,
Bu sabah ise gitmeyip psikiyatriye kendi doktoruna goturdum yeniden ilac verdi.eve geldik yine benle kavga ediyor esyalarini hazirliyor gidecekmis vs,durdurmaya calistim ,bagirdi cagirdi beni dovuyor sun falan butun bina eminim sesimizi duydu :KK43:
Herkese benim onu dovdugumu vs anlatacakmis,oglum un onunde oldu hepsi.
2 kardes olarak cok zor durumdayiz nasil davranaccagimizi sasirdik,
Babamiz yok,
Basina boyle bir hastalik gelen var mi.ya da herhangi bir yakini,nasil davranmaliyiz,maddi hicbir skntisi yok,herdaim en guzel yerlere goturukur,cebinde hep parasi olur,ne isterse alinir vs vs....
Eslerimizin annelerinde bu hastalik yok,bizi cok anlamiyorlar .....
Ne yapacagiz bilmiyorum...yardiminiza ihtiyacimiz var....

Çok geçmiş olsun. Annen sana annelik yapacağına sanki sen ona yapıyormuşsun gibi. Çok zor bi durum. Eşinin bunu anlaması lazım annen rahatsız sonuçta isteyerek yaptığı şeyler değil. :(

Oğlunuzu nasıl emanet ediyorsunuz ?

Çok zor bir durum.. Hem sizlerin hayatı hem onun için.. Anne..

Çok geçmiş olsun. Annen sana annelik yapacağına sanki sen ona yapıyormuşsun gibi. Çok zor bi durum. Eşinin bunu anlaması lazım annen rahatsız sonuçta isteyerek yaptığı şeyler değil. :KK43:
Sagolun.aslina bakarsaniz esim daha anlayisli,bana annemi duymamami tartismamai soyluyor her daim genelde,
Ve annemin 4dumuz icinde tek gecindigi kisi esim...
Ama bende insanim,sabredemedigim zamanlar oluyor.

Oğlunuzu nasıl emanet ediyorsunuz ?

Çok zor bir durum.. Hem sizlerin hayatı hem onun için.. Anne..
Esim oglene kdr evde bende 6 gibi evde oluyorum,
Dedigim gibi normalde kayinvalidem bakiyor,ama gecici sureligine annesine gitti...
Sagolun gercekten Rabbim hickimse ye boyle hastalik vermesin

Allah yardımcınız olsun sizin de annenizin de.. Kim bilir neler yaşıyor bilemeyiz. Kimse anlamaz ki yaşamadan sadece konuşur durur. Annem de panik atak, ilaç kullanıyor ama onun hakkında bile millet neler neler diyormuş, annem duyunca o kadar üzülüyor ki.. Karşıdan bakıp laf söylemek kolay.. Rabbim acil şifalar verir inşallah tez zamanda..

Back