Annem Hamileymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.
o da çok üzgün aldırmak istiyor.
ailem 2 asgari ücretle geçiniyor eğer annem işten çıkarsa mahvoluruz zaten odamızda yer yok doğru düzgün ona beşik koyacak yer bile yok.
neyse biz ne yapacağız bundan sonra
hayır çocuk hasta doğar diye de korkuyorum biliyorsunuz benim genetik hastalığım var üstelik annemin yaşı yüzünden down sendromu vs riski de var.
biz en ufak bir temasta hayvan gibi korunurken koca koca insanların işini şansa bırakmasını anlamıyorum.
Down sendromlu çocuklar insanlar senden bir milyon kat daha akıllı .

Seni alakadar ederimıki bilmem annenın hamileligi 🙄

Herkesin görüşü farklıdır. Bu foruma yazıyorsanız farklı görüşleri de kabullenmeniz gerekiyor bir saygısızlık olmadığı sürece. Ailenizin verebileceği bir karar. Siz sadece fikir verebilirsiniz karar onların. Ayrıca üslubunuz da çok iğrenç. Herkesi blocklarken dikkat edin de siteden bloklanmayın.
Zaten annesi aldırmayı düşünüyormuş kadın illa doğurcam demiyormuş. Canı sıkılmış kavga etmeye gelmiş.

Bazen insanlar istedik yaptik diyemezler de kazayla oldu derler ne biliyorsun belki isteyerek oldu ? Ayrica maddi durumunuz sadece annenin calısmasına baglıysa isiniz zor,ölüm hak sonucta ölebilir de o zaman ne yapacaksınız baban calısmıyor mu neden annene bağımlısınız bu konuda ? Sürtünürken 3 kat prezervatife gerek yok kalınlik artarsa yırtılma olasilığı da artar olasılık azaltayım derken arttırma bence.. Tek cocuk musun kardes yapmama sebepleri bu hastalık mıydı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X