- Konu Sahibi VanessaRinki
çıplak sürtündük ve gayet 3 kat kondom taktık.
Kız nasıl becerdin onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Down sendromlu çocuklar insanlar senden bir milyon kat daha akıllı .38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.
o da çok üzgün aldırmak istiyor.
ailem 2 asgari ücretle geçiniyor eğer annem işten çıkarsa mahvoluruz zaten odamızda yer yok doğru düzgün ona beşik koyacak yer bile yok.
neyse biz ne yapacağız bundan sonra
hayır çocuk hasta doğar diye de korkuyorum biliyorsunuz benim genetik hastalığım var üstelik annemin yaşı yüzünden down sendromu vs riski de var.
biz en ufak bir temasta hayvan gibi korunurken koca koca insanların işini şansa bırakmasını anlamıyorum.
3 kat kondom takıyormuş yetmez birde çöp poşetiyle garantileHayvan gibi nasıl korunuyorsunuz ?
Misal doğum kontrol haplarini kutusuyla mi yutuyorsunuz ?
Spiralin boyunu mu uzatiyorsunuz ?
İmplantlar,bantlar.. Bunlar çift çift mi kullaniliyor ?
Zaten annesi aldırmayı düşünüyormuş kadın illa doğurcam demiyormuş. Canı sıkılmış kavga etmeye gelmiş.Herkesin görüşü farklıdır. Bu foruma yazıyorsanız farklı görüşleri de kabullenmeniz gerekiyor bir saygısızlık olmadığı sürece. Ailenizin verebileceği bir karar. Siz sadece fikir verebilirsiniz karar onların. Ayrıca üslubunuz da çok iğrenç. Herkesi blocklarken dikkat edin de siteden bloklanmayın.
Yanarım yanarım,şu kız yüzünden bir ay ban yediğime yanarım.Zaten annesi aldırmayı düşünüyormuş kadın illa doğurcam demiyormuş. Canı sıkılmış kavga etmeye gelmiş.
Biz konu sahibi şahsın kullandığı ibareyi kullandık diye 1 ay ban yedik bakalım millete hakaretler savuran bu şahıs ne kadar banlanmış.Tehlikeli sularda yürüyorsun,o kelimeyi kullandım diye bir ay ban yedim,Vanessa'nin konusuna bir daha yazmam.
Tam da sana yazmıştımYanarım yanarım,şu kız yüzünden bir ay ban yediğime yanarım.
Gençlik nereye gidiyehKız anamm 3 kat neydi şok oldum hahahagaa
Üç kat kondom yalanı. Hayal kurmuşsun gerçek sanmissinçıplak sürtündük ve gayet 3 kat kondom taktık.