- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
işmi var 1 aydır arıyorum tek bir yerden geri dönüş alamadım.Eee bunun kararını sen veremezsin ki. Sen sadece annene destek ol. Aldırırlarsa da onların kararı aldırmazlarsa da onların kararı. Annenin yaşı da gayet genç. Benim annem 40 yaşından sonra doğurdu beni ve kardeşimi. Bana kalırsa ekonomik olarak yetersizlik varsa, bu dünya şartlarında iyi bir gelecek verilemeyecekse çocuk doğurulmamalı.
Koskoca kadınsın Vanessa, eve sığmıyormuşsunuz, artık çalışıp kendi hayatına bakmanın vakti geldi, işe girer girmez kendi evine çık.
Onu bunu boş ver vanessa hadi doğacak bebeğe isim koyalımbiyoloji bilginiz 0
block gidin zeka seviyenizi yükseltin
konudaki tek mantıklı yorumSurtunurken 3 kat kondom takan ilişkiye girerken ne yapar hayal edemedim.
4 nufuslusunuz şuan anladigim kadariyla bebekle birlikte 5 olacak, asgari ucretle bu aile bakilamaz. 2 asgari ucrete 4 nufus bile fazla zaten.
Bunu sizin dusunmemeniz lazim ama siz de etkileneceksiniz.Ama sonucta zorla doktora goturemezsiniz.
annem babam sence önemsiyor mu
diyorum hasta doğar diye inanmıyorlar
benim genetik hastalığım var aşırı zorlanıyorum kardeşimin de aynı zorluklarla büyümesini istemiyorum.
senle tartışmıcamsiz onların ebeveyni değilsiniz ister doğurur ister aldırırlar.
Kaç yaşındasın ya sen annen 38 yaşında maksimum 20 22 olmalısın. belki daha da kucuksun. Anne babanın yaşadığı şeye odaklanacagina kendi yaptigin hataları düşün bence...yolun çok başındayken önceliğin eğitimin olsun surtunmeyle eli adamlarını tatmin etmek degilçıplak sürtündük ve gayet 3 kat kondom taktık.
Bırak bunu annenle baban düşünsün vanessa. Senlik bir durum yok.38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.
o da çok üzgün aldırmak istiyor.
ailem 2 asgari ücretle geçiniyor eğer annem işten çıkarsa mahvoluruz zaten odamızda yer yok doğru düzgün ona beşik koyacak yer bile yok.
neyse biz ne yapacağız bundan sonra
hayır çocuk hasta doğar diye de korkuyorum biliyorsunuz benim genetik hastalığım var üstelik annemin yaşı yüzünden down sendromu vs riski de var.
biz en ufak bir temasta hayvan gibi korunurken koca koca insanların işini şansa bırakmasını anlamıyorum.
vanessa mi hamile annesi mi bilemedim çözemedim.. annesine atiyor gibi geldiBişey sorucam ne zaman seviştin de korundun, yoksa bir şey mi kaçırdım üzümlü kekim?
peki sen nasıl okuyorsun ?ben de onu diyorum ailem 2 asgari ücretle geçiniyor
annem işten çıkınca sadece tek bir asgari ücret alıcaz.
babamın maaşı çok az
block beyin yoksunuSen evlen yer açılsın , neden kardeşinin canına kast ediyorsun
aylık 300 tl yurda para veriyorlarpeki sen nasıl okuyorsun ?
+1Vanessa, iyice hadsizleştiğinin farkında mısın?
Kendine gel. Kimse senin burada ergenlik kaynaklı doyurulmamış libido enerjini çekmek zorunda değil.
Annen zaten aldırmak istiyor ve çok üzülüyormuş. Burada insanlara hadsizlik yapacağına git annene destek ol. Dünya üzerinde bir ker iyi bir şey yap.
Yazmayacaktim ama dayanamadım,absürt konular açıyorsun,tamam bu konuda sana hak verebiliriz,zor bir durum ama bu sana,seni eleştirel şekilde yorum yapanlara hakaret etme özgürlüğünü vermiyor.Sürekli iq'dan bahsetmen ise bu konuda sıkıntılı olduğunu gösterir.Önce bir üslubunu düzelt,sonra konu aç.senle tartışmıcam
seni ve low iq yorumlarını konumda istemiyorum
ama abla olmak istemiyor genetik hastalığı kardeşine geçmesinden korkuyor. annesi bebegi aldiracakmiş.Uzun bir zamandır sessizce takip ettiğim Vanessa abla oluyor, duygulandım