Annem Hamileymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işmi var 1 aydır arıyorum tek bir yerden geri dönüş alamadım.

Konuya istediğiniz üyenin mesaj yazmasını engelleyebilirsiniz ama şu an yazdığınız cevaplarsanız üslubumuz da doğru değil bence.

Ben diğer çocuk veya cocuklari ne ilgilendirir kafasında değilim. İlk başta eve giren maaş teke inecek, bebek mama ve bez masrafıyla geliyor ve bu kız da diğer aile üyeleri gibi zorlanacak.Üniversite okumak çok masraflı Üstelik genetik hastalık konusunda üye doğru söylüyorsa evet dediği gibi 37 yaş daha riskli. Eminim çocuk doğunca konu sahibinin de çocukla ilgilenmesi istenecek .Gayet yeni bir kardeş bu kızı ilgilendirirken kıza bu seni ne ilgilendirir demek mantıklı değil.

konudaki tek mantıklı yorum

annem babam sence önemsiyor mu
diyorum hasta doğar diye inanmıyorlar
benim genetik hastalığım var aşırı zorlanıyorum kardeşimin de aynı zorluklarla büyümesini istemiyorum.

siz onların ebeveyni değilsiniz ister doğurur ister aldırırlar.

çıplak sürtündük ve gayet 3 kat kondom taktık.
Kaç yaşındasın ya sen annen 38 yaşında maksimum 20 22 olmalısın. belki daha da kucuksun. Anne babanın yaşadığı şeye odaklanacagina kendi yaptigin hataları düşün bence...yolun çok başındayken önceliğin eğitimin olsun surtunmeyle eli adamlarını tatmin etmek degil

Bırak bunu annenle baban düşünsün vanessa. Senlik bir durum yok.

+1

senle tartışmıcam
seni ve low iq yorumlarını konumda istemiyorum
Yazmayacaktim ama dayanamadım,absürt konular açıyorsun,tamam bu konuda sana hak verebiliriz,zor bir durum ama bu sana,seni eleştirel şekilde yorum yapanlara hakaret etme özgürlüğünü vermiyor.Sürekli iq'dan bahsetmen ise bu konuda sıkıntılı olduğunu gösterir.Önce bir üslubunu düzelt,sonra konu aç.

Herkesin görüşü farklıdır. Bu foruma yazıyorsanız farklı görüşleri de kabullenmeniz gerekiyor bir saygısızlık olmadığı sürece. Ailenizin verebileceği bir karar. Siz sadece fikir verebilirsiniz karar onların. Ayrıca üslubunuz da çok iğrenç. Herkesi blocklarken dikkat edin de siteden bloklanmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…