Annem Hamileymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ailem sma benzeri bir hastalığın taşıyıcısı diyorum
okuduğunuzu anlama seviyeniz düşük anladım
lütfen anne olmayın toplum sizin doğuracağınız çocuğa hazır değil
Vanessa, iyice hadsizleştiğinin farkında mısın?
Kendine gel. Kimse senin burada ergenlik kaynaklı doyurulmamış libido enerjini çekmek zorunda değil.
Annen zaten aldırmak istiyor ve çok üzülüyormuş. Burada insanlara hadsizlik yapacağına git annene destek ol. Dünya üzerinde bir ker iyi bir şey yap.

38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.
o da çok üzgün aldırmak istiyor.
ailem 2 asgari ücretle geçiniyor eğer annem işten çıkarsa mahvoluruz zaten odamızda yer yok doğru düzgün ona beşik koyacak yer bile yok.
neyse biz ne yapacağız bundan sonra
hayır çocuk hasta doğar diye de korkuyorum biliyorsunuz benim genetik hastalığım var üstelik annemin yaşı yüzünden down sendromu vs riski de var.
biz en ufak bir temasta hayvan gibi korunurken koca koca insanların işini şansa bırakmasını anlamıyorum.
Endişelerinizi anlıyorum. Ancak bu sizin karar verebileceğiniz bir konu değil, dolayısıyla dert de etmeyin. Destek olmak istemiyorsanız sizd güvenmemelerini söyleyebilirsiniz sadece.

38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.
o da çok üzgün aldırmak istiyor.
ailem 2 asgari ücretle geçiniyor eğer annem işten çıkarsa mahvoluruz zaten odamızda yer yok doğru düzgün ona beşik koyacak yer bile yok.
neyse biz ne yapacağız bundan sonra
hayır çocuk hasta doğar diye de korkuyorum biliyorsunuz benim genetik hastalığım var üstelik annemin yaşı yüzünden down sendromu vs riski de var.
biz en ufak bir temasta hayvan gibi korunurken koca koca insanların işini şansa bırakmasını anlamıyorum.
Annenin yaşında bişey yok millet 40 dan sonra bile doğuruyor şimdi, umarım sağlıklı bir bebek olur , olan olmuş bu saatten sonra karar annenin , annen doğurmak isterse kimse bişey diyemez...

Vanessa, iyice hadsizleştiğinin farkında mısın?
Kendine gel. Kimse senin burada ergenlik kaynaklı doyurulmamış libido enerjini çekmek zorunda değil.
Annen zaten aldırmak istiyor ve çok üzülüyormuş. Burada insanlara hadsizlik yapacağına git annene destek ol. Dünya üzerinde bir ker iyi bir şey yap.
sensin işte he
sana ne
onun dediğini savunamazsın bana

Test yapılır çocuk sağlıklı ise sorun yok sırf maddi imkansızlık yüzünden doğacak bir cana da kıyılmaz. 38 yaş çok mu geç yaş, 32 yaşında hamile kalamıyorum tedavi ile belki seneye... Çok da yaşlı biriymiş gibi yazmışsınız gayet orta yaş sanki anneniz 65 yaşında hamile kalmış gibi yazmışsınız. Anne ve babanız orta yaştalar anneniz ilk iki yıl çocuğa baksa 3. Yıl yine işe girip çalışabilir. Ay annenize de böyle kötü kötü konusuyorsanız yazık kadıncağıza. Destek olun. Bebeğin kontrollerini yaptırsın sağlık sorunu çıkmazsa ki inşallah çıkmaz, insanları bunaltmayın. Sanki sizin verdiğiniz parayla geçimini sağlıyorlar tavırlarınız çok bencilce. Bir de anne babaya bakma durumunda kalsanız ne yapacaksınız merak ediyorum, bugün her ikisi de istifa etse ne yapacaksınız. Bu kadar anne babaya muhtaçken onların kararlarına ve yeni doğacak bebeklerine hayırlı olsun demek düşer. Onlara akıl vermek baskı kurmak değil.

Kardeşiniz de genetik hastalık var mi yoksa doğacak çocukta niye olsun. Ayrıca down sendromu herkeste risk sadece annenizde değil. Çalışın yazin ve okuldan kalan vakitlerde. kardeşinizde sizde. ek gelir olur hem. Ayrıca yaşınız daha genç insanlarla konuşurken daha dikkatli olun burda herkes ablaniz yaşında. Kimse naz çekmez kan bağı yok sonuçta.

Eee bunun kararını sen veremezsin ki. Sen sadece annene destek ol. Aldırırlarsa da onların kararı aldırmazlarsa da onların kararı. Annenin yaşı da gayet genç. Benim annem 40 yaşından sonra doğurdu beni ve kardeşimi. Bana kalırsa ekonomik olarak yetersizlik varsa, bu dünya şartlarında iyi bir gelecek verilemeyecekse çocuk doğurulmamalı.

Koskoca kadınsın Vanessa, eve sığmıyormuşsunuz, artık çalışıp kendi hayatına bakmanın vakti geldi, işe girer girmez kendi evine çık.

Surtunurken 3 kat kondom takan ilişkiye girerken ne yapar hayal edemedim. 😐😬

4 nufuslusunuz şuan anladigim kadariyla bebekle birlikte 5 olacak, asgari ucretle bu aile bakilamaz. 2 asgari ucrete 4 nufus bile fazla zaten.
Bunu sizin dusunmemeniz lazim ama siz de etkileneceksiniz.🤷 Ama sonucta zorla doktora goturemezsiniz.

Kardeşiniz de genetik hastalık var mi yoksa doğacak çocukta niye olsun. Ayrıca down sendromu herkeste risk sadece annenizde değil. Çalışın yazin ve okuldan kalan vakitlerde. kardeşinizde sizde. ek gelir olur hem. Ayrıca yaşınız daha genç insanlarla konuşurken daha dikkatli olun burda herkes ablaniz yaşında. Kimse naz çekmez kan bağı yok sonuçta.
biyoloji bilginiz 0
block gidin zeka seviyenizi yükseltin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X