23 yaşındasın ama annen sana 15 gibi davranıyor. Öncelikle kendinin bir birey olduğunu kabul et. Yaşında olup çoluk çocuk sahibi olan pek çok insan var. Küçük değilsin yani kocaman oldun.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 23 yaşındayım. 24 e giricem. Bekarım annemle ve ablamla yaşıyorum. Babam ben 7 yaşındayken vefat etti.Ortaokuldan başladı benim sevgili ayaklarım. Herdefasındada annem tarafından dayak yedim. Laf sayardı. En son ki ilişkim 2 sene sürdü. Kabule ediyorum doğru bir kişi değildi. Ama annem benimle inatlaştığı için onunla konuşmaya devam ediyordum. Daha doğrusu annem beni elleriyle ona itiyordu böyle yaparak. Beni hiç biryere göndermezdi o kişiyle. Bende zamanında çok hata yaptım kabul ediyorum. Aylarca psikoloğa gittim. Antidepresan kullandım. 1 aydır hayatımda ortaokulda konuştuğum çocuk var. Ortaokul aşkım yanii. Annemden dayak yiyip ayırtmıştı bizi. Ben işsizim bu arada. İşletme mezunuyum. Çocuk gelişimi okumaya başladım şimdik de. Annem bu ortaokul aşkımı da gene istemedi. Sebebi zamanında iflas etmişler. İşlerini tekrar kuruyorlarmış şimdik. İstanbula pastane açmışlar. Ben doğuda oturuyorum buraya açmışlar. Ki babasınında apartmanı , fıstıkları varmış. Hani 0 duruma düşmemişler. Oğlanda muhasebe mezunu. Ticarete atılmak istediğini söyledi bana. Okuduğu bölümden devam etmiyeceğini söyledi. Neyse işte annem ilk başlarda iyi dedi , bilindik aileler dedi , şöyle aklı başında ailelerle gel bize dedi. Şimdik de babaannemle konuşmuş oğlanın memur değil işi garanti değil diye konuşma diyor bana. Ama bunu bu şekilde söylemiyor laf sayarak aşağılayarak söylüyor. Ben çok iyilerine layıkmışım da. Arkadaşlar ben romatizmal takayasu arteriti hastasıyım. Yani her an beynimin atar damarı tıkanabilirim ve felç geçirebilirim. Kalp damarım takınabilir kriz geçirebilirim. Tedavi görüyorum evet ama kesin sonucu olmayan bir hastalık her an herşey olabilir. Ben mükemmel değilim ki karşımdakinden mükemmellik bekliyeyim. Herneyse işte annem çok laf sayınca dayanamadım konuştuğum oğlana söyledim ayrılalım annemin rızası yok dedim. Annenin rızası yoksa olmaz tabi dedi. Anlayışla karşıladı. Ama mevzu arkadaşlar benim annem geçmişimi başıma kalkıyor. Akşamları yürüşe çıkarım hava kararmadan evde olurum. Koşu yolunda yürürüm. Bu oğlanlada orada karşılaşmıştım tekrar. Bana gelmiş diyor ki sen rahat durmazsın bende hergün gelicem yürüşe. Balkonda anneannemle konuşuyor. Dediği şu iyi bi kapı çıksada versem şu kızı. Arkadaşlar ben bu kadar kötü ne yaptım ki annem bana orusbusun demeye kadar gidiyor. Sen hayatın boyunca sorunluydun dedi bana. Hep kendinden aşağıdakilerde konuşuyordun dedi. Asla gözün yüksekte değildi dedi. Normal arkadaşların bile alt sınıftan olurdu dedi. Yerin dibine sokuyorsun beni dedi. Ve ben biliyorum da geçmişimi hayatım boyunca önüme serecek. Öylede yapıyor. Sen hiç rahat durmazsın ki ille biriyle konuşacaksın. Arkadaşlar ben 1 yıl içerisinde bi doktorla konuştum 2 hafta anlaşamadım. Birde bu. Hiç boş durmamam da buymuş. Lütfen bana akıl verin bu evde delirmeye başladım sinir hastası oldum. Antidepresan kullanmadan duramıyorum.
Annenize söylemeyin ilişkilerinizi, çok geri kafalı.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 23 yaşındayım. 24 e giricem. Bekarım annemle ve ablamla yaşıyorum. Babam ben 7 yaşındayken vefat etti.Ortaokuldan başladı benim sevgili ayaklarım. Herdefasındada annem tarafından dayak yedim. Laf sayardı. En son ki ilişkim 2 sene sürdü. Kabule ediyorum doğru bir kişi değildi. Ama annem benimle inatlaştığı için onunla konuşmaya devam ediyordum. Daha doğrusu annem beni elleriyle ona itiyordu böyle yaparak. Beni hiç biryere göndermezdi o kişiyle. Bende zamanında çok hata yaptım kabul ediyorum. Aylarca psikoloğa gittim. Antidepresan kullandım. 1 aydır hayatımda ortaokulda konuştuğum çocuk var. Ortaokul aşkım yanii. Annemden dayak yiyip ayırtmıştı bizi. Ben işsizim bu arada. İşletme mezunuyum. Çocuk gelişimi okumaya başladım şimdik de. Annem bu ortaokul aşkımı da gene istemedi. Sebebi zamanında iflas etmişler. İşlerini tekrar kuruyorlarmış şimdik. İstanbula pastane açmışlar. Ben doğuda oturuyorum buraya açmışlar. Ki babasınında apartmanı , fıstıkları varmış. Hani 0 duruma düşmemişler. Oğlanda muhasebe mezunu. Ticarete atılmak istediğini söyledi bana. Okuduğu bölümden devam etmiyeceğini söyledi. Neyse işte annem ilk başlarda iyi dedi , bilindik aileler dedi , şöyle aklı başında ailelerle gel bize dedi. Şimdik de babaannemle konuşmuş oğlanın memur değil işi garanti değil diye konuşma diyor bana. Ama bunu bu şekilde söylemiyor laf sayarak aşağılayarak söylüyor. Ben çok iyilerine layıkmışım da. Arkadaşlar ben romatizmal takayasu arteriti hastasıyım. Yani her an beynimin atar damarı tıkanabilirim ve felç geçirebilirim. Kalp damarım takınabilir kriz geçirebilirim. Tedavi görüyorum evet ama kesin sonucu olmayan bir hastalık her an herşey olabilir. Ben mükemmel değilim ki karşımdakinden mükemmellik bekliyeyim. Herneyse işte annem çok laf sayınca dayanamadım konuştuğum oğlana söyledim ayrılalım annemin rızası yok dedim. Annenin rızası yoksa olmaz tabi dedi. Anlayışla karşıladı. Ama mevzu arkadaşlar benim annem geçmişimi başıma kalkıyor. Akşamları yürüşe çıkarım hava kararmadan evde olurum. Koşu yolunda yürürüm. Bu oğlanlada orada karşılaşmıştım tekrar. Bana gelmiş diyor ki sen rahat durmazsın bende hergün gelicem yürüşe. Balkonda anneannemle konuşuyor. Dediği şu iyi bi kapı çıksada versem şu kızı. Arkadaşlar ben bu kadar kötü ne yaptım ki annem bana orusbusun demeye kadar gidiyor. Sen hayatın boyunca sorunluydun dedi bana. Hep kendinden aşağıdakilerde konuşuyordun dedi. Asla gözün yüksekte değildi dedi. Normal arkadaşların bile alt sınıftan olurdu dedi. Yerin dibine sokuyorsun beni dedi. Ve ben biliyorum da geçmişimi hayatım boyunca önüme serecek. Öylede yapıyor. Sen hiç rahat durmazsın ki ille biriyle konuşacaksın. Arkadaşlar ben 1 yıl içerisinde bi doktorla konuştum 2 hafta anlaşamadım. Birde bu. Hiç boş durmamam da buymuş. Lütfen bana akıl verin bu evde delirmeye başladım sinir hastası oldum. Antidepresan kullanmadan duramıyorum.