ANNEM EVLİ OLDUĞUMU ANLAMIYOR SANIRIM

missblack

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
40
42
37
Merhaba arkadaşlar,

Burdan fikirleriniz almak doğru nedir yanlış nedir bir değerlendirme yapıp sonuca ulaşmak istiyorum, aksi halde bu stres beni öldürecek.
Çalışan evli bir kadınım, 1 yıllık evliyim. Annem ise bugüne kadar hiç çalışmamış babamın vefatından 5 yıl sonra 2. evliliğini yapmış 13 yıllık evli bir kadın. Yalovada ve istanbulda evimiz vardı annem sürekli gider gelirdi. Velhasıl annem beni evlendirdi ve eşide 3-4 aydır gerek işleri gerek sağlık problemleri sebebi ile yurt dışında . Normalde de sürekli gider gelir. ben çalışan evli bir kadın olduğum için kalan kısıtlı vaktimi evime ve eşime ayırmak istiyorum ama annemde sürekli kendisine vakit ayırmamı istiyor. Sürekli beni çağırıyor komşularını alıp bize geliyor ve bu durum beni çok yıpratıyor kendi hayatımı yaşayamıyorum. 2 haftada bir bir kaç günüm bu şekilde gidiyor kalan günler ya çalışma günü ya ev temizliği vs. Bişey desen hayırsız evlat olursun ama eşimede üzülüyorum işten yorgun argın geliyor benimle vakit geçirmek istiyor. Kısacası ben ne yapmalıyım, şikayet etmekte haksızmıyım. Bir ihtiyacı bir sağlık problemi olsa eyvallah ama sırf keyfi durumlar için bu şekilde boyun eğmelimiyim.

Annenize bi uğraş bulun..o da kendini yalnız hissediyor olabilir.
Ablam evlendiğinde annemde böyle idi neredeyse ablami evde alıkoyuyor kendi evine gondermiyordu.
Ablam 5 yıllık evli şuan annem eskiye nazaran çok düzeldi ama ablam desekı sizde kalacağım razı. .
Evlenmeden önce anneme arkadaş idi ablam..birlikte gezerlerDi. .sizinki de aynı olabilir mi? Yani sizi özlüyor olabilir mi?

Hadi kendisi anneniz ve yalnız bir nebze tolore edilir ama Şu komşuları alıp kızının/gelinin evine getirenleri anlayamadım gitti. Ne münasebet canım!
Annenize münasip bir dille hoşlanmadığınızı söyleyin

Bekarken de annemle gezmezdim ki, komşularıyla takılıyor. Eşi burdayken sorun yok hatta eşini bırakıp evden yalnız adım atmaz ama eşi olmayınca bana sarıyor. peki benim eşim eş değil mi ?

uğraş bulamıyorum ki ne tv izler ne kitap okur yürümeyi sevmez ne buluyum bilmiyorum ki

o zamanda hayırsız evlat Allah kimsenin eline düşürmesin gibi düşünceler oluşuyor, annemin küsme gibi bir huyuda var maşallah. Kız kardeşlerimde beni anlamıyorlar. Onlar ankarada oturuyor keşke burda olsa bize hergün gelse vs diyorlar ama gelip yanında 1 hafta kalan yok. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…