3 buçuk senelik erkek arkadaşım var annemin mükemmeliyetçi yapısını bildiğim için evlenmeyi düşünene kadar söylemiyordum hem de bulunduğum şehirde tek yaşadığım için aklı bende kalsın istemiyordum. 3bucuk sene sonunda öğrendi kaldıramayacağı çoğu şeyi ve benimle konuşmak için evime geldi. Ama evimde kedi vardı onu da söylememiştim çünkü çocukluğumdan beri hep tavşan kedi evcilik hayvan beslemek isterdim,bütün komşularımızda vardı bir bende olmazdı annemin aşırı tepkileri yüzünden. İleride kendin evin olunca alırsın derdi hep ve aldım. Annem erkek arkadaşımın şokunu atlamamısken evde kediyi görünce çığlık kıyamet krizlere girdi ben tabi annemin durduğu sürede arkadaşıma vermek zorunda kaldım.
Şimdi olanları biraz sindirdi ama kediyi benim annem gelmesin diye aldığımı düşünüyor. Ve buna emin gibi davranıyor siz rahatça buluşun görüşün ben gelmeyim diye erkek arkadaşın sana kedi hediye etmiş diyor. 2 ay geçti bugün kedimi story attım hala ağlıyor sen zaten ben gelmeyim diye aldın onu diyor. Ben ise her geldiğinde bakacak çok arkadaşım olduğunu ne zaman isterse evin müsait olduğunu anlatıyorum ama kabul etmiyor sizce haklı mı gerçekten bu kadar detay düşünmesi benim onu istemediğimi düşünmesi aşırı sinirimi bozuyor. Yerimde olsanız ne yapardınız? Kedimi çok seviyorum benim canımın içi kızım gibi
Şimdi olanları biraz sindirdi ama kediyi benim annem gelmesin diye aldığımı düşünüyor. Ve buna emin gibi davranıyor siz rahatça buluşun görüşün ben gelmeyim diye erkek arkadaşın sana kedi hediye etmiş diyor. 2 ay geçti bugün kedimi story attım hala ağlıyor sen zaten ben gelmeyim diye aldın onu diyor. Ben ise her geldiğinde bakacak çok arkadaşım olduğunu ne zaman isterse evin müsait olduğunu anlatıyorum ama kabul etmiyor sizce haklı mı gerçekten bu kadar detay düşünmesi benim onu istemediğimi düşünmesi aşırı sinirimi bozuyor. Yerimde olsanız ne yapardınız? Kedimi çok seviyorum benim canımın içi kızım gibi