• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem erkek arkadaşımı istemiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Buhte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Buhte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
247
0
46
İstanbul
Başlıkta da dediğim gibi biliyorum dertlerimden bıktınız ama sizin fikirlerinize yaşanmışlıklarınıza ihtiyacım var.Hatam olursa affola..

Önceki yazılarımda da söylemiştim kızlar.1,5 senelik ilişkimde birebir sorunlarımız oldu lakin öyle ya da böyle hallettik.Çizgilerimizi belirtip sağlam adımlarla yol almaya karar verdik..
Sevgilimi artık annemle tanıştırma sırasına geldi aynı şekilde ben de onun annesiyle tanışacaktım.Çünkü aralıkta söz nişan yapıcaz.Direk isteme sırasında ailemin karşısına çıkarmak istemedim.

Lakin annem sevgilimi istemiyor.Tanışmakta istemiyor.Yeni devlet memuru oldu.30 yaşına gelmiş bir halt olamamış,sana zerre birşey almaz.Sende evde kaldım duygusuyla gittin onu buldun.Yoksa seni kimse almazdı.O açın teki.Sana değer vermiycek(memleketinden dolayı o yörenin insanları eşlerine değer vermezmiş)

Anlıycanız gururumu yerle bir etti.Öyle bir seviyeye geldim ki şeytan dedi ki çek git şu evden al başını..Ben ne yapıcam imdi yardım lütfen bu arayı nasıl bulucam.

bunlar illaki oluyor...

birebir aynı seyleri yakınlarım bazılarınıda ben yasadım..

annenin erkek arkadasınla tanısmdan fikrini değiştirmesi zor... bizde bu tarz problem yasayan herkes damatla tanıstıktan sonra duruldu...

eger kararlıysan sonuna dek savas.. zorla da olsa tanıstır aklıma baska bir cozum gelmedi :44:

soleme ona gel alısverişe gidelim yemege gidelim de cat diye gelsin erkek arkadasın eger cok ısrarcıysa tanısmamakta... karsısına gelmişken de cekip gitmez saygısızlık yapmaz heralde

ya canım çok üzüldüm durumuna ama nasıl yani ya ? anneninki düpedüz önyargı ne güzel devlet memuru oldu yazmışsın daha ne ???? bu devirde devlette iş bulabilmiş daha ne istiyor özel sektörde olsa her an işten çıkarılma korkusu olacak belki de devlet iyidir annene bunu söylemedin mi :5:

bunlar illaki oluyor...

birebir aynı seyleri yakınlarım bazılarınıda ben yasadım..

annenin erkek arkadasınla tanısmdan fikrini değiştirmesi zor... bizde bu tarz problem yasayan herkes damatla tanıstıktan sonra duruldu...

eger kararlıysan sonuna dek savas.. zorla da olsa tanıstır aklıma baska bir cozum gelmedi :44:

soleme ona gel alısverişe gidelim yemege gidelim de cat diye gelsin erkek arkadasın eger cok ısrarcıysa tanısmamakta... karsısına gelmişken de cekip gitmez saygısızlık yapmaz heralde

Başka çarem yok zaten canım ansızın yapıcam bunu sağol tatlım.

ya canım çok üzüldüm durumuna ama nasıl yani ya ? anneninki düpedüz önyargı ne güzel devlet memuru oldu yazmışsın daha ne ???? bu devirde devlette iş bulabilmiş daha ne istiyor özel sektörde olsa her an işten çıkarılma korkusu olacak belki de devlet iyidir annene bunu söylemedin mi :5:

Ah canım söylüyorum da annem despot bir kadındır.Ona kolay birşeyleri kabul ettiremezsin..Sanki ben iğrenç bir insanmışımda bu zamana kadar koca bulamamamışım o yüzden onun gibi aç birini seçmişim ve daha neleri...

Valla sağlığımı yitirmekten korkuyorum.Bir de sebep şu benim bundan önceki erkek arkadaşım doktordu annem tanıyordu ve aşırı zengindi.Ama karakteri beş para etmezdi ayrıldım.Tabi doktorun ardından o anneme basit geliyor beni anlamıyor anlamıyor işte...

tamam annenin derdi anlaşıldı hiç başka yerde arama sen sorunu sorununuz sadece bu annen doktorda kalmış bence doktoru bıraktı şimdi devlet memuruyla evlenecek annenin tek düşündüğü bu yoksa erkek arkadaşın dünyanın en iyi insanı olsa da umrunda değil boşver hiç diklenme sakin ol sadece onu çok sevdiğini görmesini bekle o senin annen sonuçta biliyorum çok yanlış yapıyorlar ama malesef ailemize bazen söz geçiremiyoruz biraz oluruna bırak daha da inada bindirme işi derim ben sana annen vazgeçmeyeceğini anlasın ama

ahhh canım benim
benim annemde eşimin ailesi o kadar zengindi iyiydiki evlendirdi beni meğer borç içinde yüzüyorlarmış büyük sözü dinledim göya
battılar sürüm sürüm süründürüyorlar beni bide hemen bebeğim oldu evimi ipotek ettiler yüzüğüm bile kalmadı bunları düşüne düşüne tam cinnet geçircektim
ki karşıma güzel bir iş çıktı bebeğimden ayrılmakta zoruma gidiyor o kreşe gidicek kaynana bakmıor annemde çalışıyor çok üzülüyorum ama iş bulabilmiş olmam
beni o cinnetten kurtardı canıma kıymak istesem bebeğim var diye ne yaşıyosun ne de ölüyorsun şimdide annem bebeğimi kreşe veriyorum diye bana söylmediği laf kalmadı ama artık onu dinlemiycem ssk bile yok ya benim gibi olsaydın yaşadıklarım ı düşünmek bile istemiyorum:S
kadersiz olduğumu falan düşünüyordum düşünsenize allaha inancım olmasa belkide kötü şeyler yapabilrdim kendime

evlendiğin ilk yıllar pişmanlık yaşayabilirsin uyum süreci ben annemle anlaşamam mesela kardeşlerimlede anlaşmadığım noktaalar var eşinlede muahakkak olacakatır sonra kabullenme süreci başladığında evliliğin oturacaktır o zman keşke annemi dinleseydim deme sakın
annelerin ve yaşlı kadınların doktor damada karşı bir sempatisi oluyor ayrıca boşver

bir arkdaşımı da doktorun biri sürekli gelip istiyormuş anneside evet de die tuttuurmuşşş kızda çok istiyossan gidim sölim seni istesinler sen evlen demiş .
annesinin suratını taklit ediyor gülüp geçiriyor bizi

tamam annenin derdi anlaşıldı hiç başka yerde arama sen sorunu sorununuz sadece bu annen doktorda kalmış bence doktoru bıraktı şimdi devlet memuruyla evlenecek annenin tek düşündüğü bu yoksa erkek arkadaşın dünyanın en iyi insanı olsa da umrunda değil boşver hiç diklenme sakin ol sadece onu çok sevdiğini görmesini bekle o senin annen sonuçta biliyorum çok yanlış yapıyorlar ama malesef ailemize bazen söz geçiremiyoruz biraz oluruna bırak daha da inada bindirme işi derim ben sana annen vazgeçmeyeceğini anlasın ama

Ona göre o beni düşünüyormuş yani maddi sıkıntı çekecekmişim halbuki bende öğretmenim.Zaten kendi kabuğuma çekilecem ve asla sevgimden vazgeçmiycem çünkü benim ona inancım tam.Bir de hep elalem ne dermiş.Doktorla çıktığımı herkes bilirdi şimdi şunu diyeceklermiş attan inip eşeğe binmişim töbe ya..

ahhh canım benim
benim annemde eşimin ailesi o kadar zengindi iyiydiki evlendirdi beni meğer borç içinde yüzüyorlarmış büyük sözü dinledim göya
battılar sürüm sürüm süründürüyorlar beni bide hemen bebeğim oldu evimi ipotek ettiler yüzüğüm bile kalmadı bunları düşüne düşüne tam cinnet geçircektim
ki karşıma güzel bir iş çıktı bebeğimden ayrılmakta zoruma gidiyor o kreşe gidicek kaynana bakmıor annemde çalışıyor çok üzülüyorum ama iş bulabilmiş olmam
beni o cinnetten kurtardı canıma kıymak istesem bebeğim var diye ne yaşıyosun ne de ölüyorsun şimdide annem bebeğimi kreşe veriyorum diye bana söylmediği laf kalmadı ama artık onu dinlemiycem ssk bile yok ya benim gibi olsaydın yaşadıklarım ı düşünmek bile istemiyorum:S
kadersiz olduğumu falan düşünüyordum düşünsenize allaha inancım olmasa belkide kötü şeyler yapabilrdim kendime

Canım benim senin için çok üzüldüm.Senin adına dilim döndüğünce dua edeceğim.Allah yardımcın olsun.Kesinlikle öyle doktorlara karşı sempatileri ver ama adamın bana yapmadığı kalmadı ki..Annem bunları da biliyordu..Ama ona göre sadece maddiyat başka hiç bir değer yok..Yani aman huyu güzel mi dürüst mü imanlı mı bunları hiç görmüyor..

işte insanların bir anda paraları bitebiliyor 2 trilyon borcun acısını yaşadık evlendiğimizden beridir eşimle işleride ortak zarara ortak ama kara değil:D:D:D
şimdi ayrıldı eşim bakalım ne olucak sen anneni dinleme her anne evladının mutlu olmasını ister oda paranın verecği mutluluğu düşünüyor eşimin aileside önceden desinlere gitmişler havaları atmışlar lüx lokantolar mekanlar 200 milyarlık audio arabalar neler neler ben evlendim 9 tane arabaları vardı geçen gün bebeğimi üst komşuya götürdüm hasta olmuştu cpte para yok ssk yok annen böyle düşünmesin allah dilediğine verir dilediğinden alır allah ar damarı çatlamamış insanlarla karşılaştırsın şimdi iş buldum giyecek kıyafetim yok onlar kıyafetleri önceden 1 kere giyip kapıcıya veriyorlardı reva mı oldu bana dersiniz?
bbenim hiç suçum yookkk ama hiç şimdi yardım istiyorum birileri giymediği kıyafet varsa gönderirmi diye

ahhh canım benim

yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum cnm. allah yardımcın olsun. bir tanıdığımın anlattığı bi hayat hikayesini getirdin aklıma. kadıncağızın biri fabrika sahibiyle evleniyor zengin diye, adam da fabrikayı karısının üstüne geçiriyor, Meğer batıkmış:53: :43: kadın bir de haciziydi vesaire uğraşıyor. ay bu hayat hikayeleri psikopat yapacak beni yakında, allah kötüyle karşılaştırmasın.

Ona göre o beni düşünüyormuş yani maddi sıkıntı çekecekmişim halbuki bende öğretmenim.Zaten kendi kabuğuma çekilecem ve asla sevgimden vazgeçmiycem çünkü benim ona inancım tam.Bir de hep elalem ne dermiş.Doktorla çıktığımı herkes bilirdi şimdi şunu diyeceklermiş attan inip eşeğe binmişim töbe ya..

canım annen şuan yaşadığımız dünyada maddiyatın ne kadar önemli olduğunu bildiği için aklı sıra senin iyiliğin için bu tavrı sergiliyor ama yanlış yapıyor :( ... Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. sen de bol bol dua et, hayırlıysa olsun allahım diye

yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum cnm. allah yardımcın olsun. bir tanıdığımın anlattığı bi hayat hikayesini getirdin aklıma. kadıncağızın biri fabrika sahibiyle evleniyor zengin diye, adam da fabrikayı karısının üstüne geçiriyor, Meğer batıkmış:53: :43: kadın bir de haciziydi vesaire uğraşıyor. ay bu hayat hikayeleri psikopat yapacak beni yakında, allah kötüyle karşılaştırmasın.

canım annen şuan yaşadığımız dünyada maddiyatın ne kadar önemli olduğunu bildiği için aklı sıra senin iyiliğin için bu tavrı sergiliyor ama yanlış yapıyor :( ... Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. sen de bol bol dua et, hayırlıysa olsun allahım diye

Çok dua ediyorum canım ama söyledikleri aklımdan çıkmıyor ki.Gururum yerle bir oldu..Yüreğim sanki ceviz kabuğunda.

sen dogru bıldıgın arkasından gıt annede ellınde sonunda kabul eder saglam dur doktora senden cok annen baglanmıs sankı :D ınsan olsun sen sev sevıl gerısı boş he bıde sana bakabılsın

sadece sizina nlattıklarınıza dayanarak söylüyorum, yanlış bir düşünce annenizin ki..genelde pek suçlamam anneleri ama anneniz hatalı, tanımadan görmeden eğer tanışma usulünüz ve ailenize zıt düşüncee bir davranışta bulunmuyorsanız şayet anneniz önyargılı davranmış..

konuyu ılk okudugum da annenızın haklı olabıecegını dusunmek ıstedım ama ,annenız bellıkı daha oncekı sevgılınızle su ankı sevgılınızı karsılatırmaya calısmıs .annenızın ıstedıgı maddı acıdan guclu bırıyle evlenmenız.

Son düzenleme:
Back
X