- 25 Mayıs 2023
- 12
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi beyazkelebek11
hayırlı günler bacılar ablallar kardeşlerim benim bi derdim var düşündüm çare bulamadım sizden fikir almaya geldim 21 yaşındayım üniversite 3. Sınıfım ve 10 aydır tanıdıgım bir ilişkim var. Onu çok seviyorum aileside çok iyi. Bana karşı çok saygılılar ilgili samimi davranıyorlar. Sevgillimde çok iyi kalpli saygılı bi insan allah korkusu olan biri annemin tek kızıyım annemde uzaga kız vermek istemiyor. Sevgilim yurt dışında yaşıyor. Ama. Türkiyeye yazında kışında geliyorlar. Biz ailemle beraber. Köyde yaşıyoruz onlarda merkezde 1 saat sadece merkez ile aramız illerde danimarkada yaşamayı düşünüyoruz 2 ay oldu anneme. Söyliyeli ama korkumdan danimarkada olduklarını diyemedimm. Zaten öğrendiğinden beride hiç anlayışlı davranmadı. Aynı köylü biri ile evlenmemi istiyor. Asla kararıma saygı duymuyor bende onu kırmak istemiyorum ama. Erkek arkadaşımdan vaz geçmek istemiyorum sonuna kadar savaşmak istiyorum oda öyle pes etmek istemiyor ailem vermiyicek diye anneside çok anlayışlı diyor üzülme annende alışır zamanla ana yüreği diyor ama annem sanki hiç bi zaman alışmıyıcak gibi geliyor sevgilimin oldugunu söylediğim ama bir kez bile fotografını görmek istemedi Onun ailesi ile. Sadece bi kaç soru sordu evleri varmı ne iş yaparlar diye çok üzülüyorum. Onları sevmiyicek diye. Erkek arkadaşımı da istemiyor belli ediyor abimin nişanlısı ile aynı yaşıtım o kız aynı köylümüz diye. Onu seviyorr. Saygı duyuyor Bişeyler olsa bile ailesine göz yumuyor ama benim kararıma saygı duymuyor. Ben çok üzülüyorum danimarkada yaşadıgını bilmiyor konya merkezde yaşıyor diyebildim sadece. Ona bile gönlü yok para göz bi kadın değil ama çok aşağılıyor erkek arkadaşımın mesleği kargocu yurt dışında Sürekli maddiyat ile ilgili şeyler söylüyor geçen gün kazak giyicektim beyenmedim ben sen giy dedim. Bana dediki giy işte doğal gazı kapatırsınjz sıcak tutar bu seni dedi. Niye kapatalım doğal gazı ikimizde çalışmak istiyoruz zaten o çalılıyor bende. Mesleğimi elime alına çalışıcamm Ama. Böyle o kargocu diye istemiyor yurt dışı mevzusunuda kızıcak vermiyicek diye açamıyorum ne yapmam gerek. Anneme bişeyler anlatıyorum ama herşeyin en kötüsünü düşünüyor. Hayallerime hiç destek olmuyor bende kimseye bişey anlatamıyorum çok yanlıx kaldım bu konularda
özür dillerim biraz fazla yazdım ama fikirleriniz benim için çok önemlii