annem çarşamba günü ameliyat olacak rahmi ve yumurtalıkları alınacak

havi1453

kocişinin bitanesi
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
253
Puanlar
323
canım annem 3 aydır ilaç tedevisi görüyordu 2 gün önce tahlil yaptılar tekrar. kanaması durmuyordu doktoru telefon açmış ameliyat demiş yarın bazı tetkikler yapılcak çarşamba ameliyat olcak özelde muayene olmuştu bide dogum evine götürdük orda spral takalım demişler 15 günde kontrol yapcaklarmış tabi sprali vücudunun kabul etmeside lazımmış sizden ricam anneme dua etmeniz ben zaten çok üzgünüm şu an fazla bişi yazamıycam kafam hep annemde sizce başka bi doktora daha götürmelimiyim

canım allah şifasını versin inşallah annenin. bu konuda tek bildiğim rahim ameliyatını yapacak doktorun çok iyi olması. benim kuzenim jinekologtu. rahim ameliyatı yaptığı zaman geceleri gözüne uyku girmezdi hastaneyi arar sürekli hastanın durumunu sorardı. o yüzden doktorunuza güveniniz çok önemli. gerçekten güvendiğiniz başarılı bir doktorsa korkmayın dua edin.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
Benim annem 40,kayınvalidem 50 yaşında rahim ve yumurtalıklarını aldırdılar.İkisi de Bakırköy Yenimahalle Doğum Evi'nde ameliyatlarını oldular ve sadece 2 gün yatıp çıktılar..İnanın ikiside aynı şeyleri yaşadılar..Evde de 1 hafta yatıp normal yaşamlarına döndüler çok şükür.
Ordaki doktorlara bu konuda sonsuz güvenim var..İşlerinin ehli dr.lar bi ara orda çalışmıştım sözleşmeli memur olarak maaş yetersizliğinden çıkmıştım.O yüzden de iyi tanıyorum bi çoğunu..
Ama Eğer İstanbul'daysanız o hastanedeki dr ların muayenehanelerine gidebilirsiniz çünkü hastanede bakım var diye biliyorum..

Sezeryanla doğum gibi halam oldu aynı ameliyatı ve 2 gün yattı çıktı hiç korkacak birşey yok endişe etme göz açıp kapayana kadar bitecek. Acil şifalar...

Rabbim şifa versin annene ve tüm hasatalara.
Geçen hafta arkadaşımın annesi de aynı ameliyatı geçirdi. Şimdi çok şükür iyi taburcu bile oldu. İçini ferah tut inşallah bir an önce sağlığına kavuşur annen. Seni çok iyi anlıyorum iki yıl önce aynı şeyleri yaşamıştım hem benim annem çok daha ağır bir ameliyat geçirmişti. ama şimdi çok şükür iyi. anne bu başka şeye benzemiyor. Allah anneni size bağışlasın.

Rabbim şifa versin annene ve tüm hasatalara.
Geçen hafta arkadaşımın annesi de aynı ameliyatı geçirdi. Şimdi çok şükür iyi taburcu bile oldu. İçini ferah tut inşallah bir an önce sağlığına kavuşur annen. Seni çok iyi anlıyorum iki yıl önce aynı şeyleri yaşamıştım hem benim annem çok daha ağır bir ameliyat geçirmişti. ama şimdi çok şükür iyi. anne bu başka şeye benzemiyor. Allah anneni size bağışlasın.

amin canım hem benim annemi hemde diger anneleri allah sevdiklerine bagışlasın kimseye ana baba acısı yada evlat acısı yaşatmasın

Sezeryanla doğum gibi halam oldu aynı ameliyatı ve 2 gün yattı çıktı hiç korkacak birşey yok endişe etme göz açıp kapayana kadar bitecek. Acil şifalar...

yalnız ben korkuyorum annem yarın tetkikler için yatacakmış tahlil falan çarşamba ameliyat pazartesiye kadar hastanede kalcakmış nie 2 gün degil onu anlamadım

geçmiş olsun canım eğer dr güveniyorsan sorun yok ama soru işareti varsa başka bi dr daha gidin derim
inşallah başarılı bi ameliyat olur

geçmiş olsun canım eğer dr güveniyorsan sorun yok ama soru işareti varsa başka bi dr daha gidin derim
inşallah başarılı bi ameliyat olur

inşallah canım teşekkürler zaten 2 tane doktora gösterdik birisi özel digeri dogum evi ikiside ameliyat diyor hijyen açısından dogum evi daha iyi oldug için orda ameliyat olcak

inşallah canım teşekkürler zaten 2 tane doktora gösterdik birisi özel digeri dogum evi ikiside ameliyat diyor hijyen açısından dogum evi daha iyi oldug için orda ameliyat olcak

anladım tatlım dua edicem annen için:34:

anladım tatlım dua edicem annen için:34:

bitanem ya allah ne muradın varsa versin şu an işteyim vardiyalı çalışıyorum işten çıkıp annemlere gitcem bi kız kardeşim var evde babam var yemek felan yapcam eşimde akşam oraya gelcek moralim çok bozuk anneme üzülüyorum ama dua etmekten başka çare yok tabi

bitanem ya allah ne muradın varsa versin şu an işteyim vardiyalı çalışıyorum işten çıkıp annemlere gitcem bi kız kardeşim var evde babam var yemek felan yapcam eşimde akşam oraya gelcek moralim çok bozuk anneme üzülüyorum ama dua etmekten başka çare yok tabi

üzülme canım benim hem üzüldüğünü de annene belli etme ki morali iyi bi şekilde girsin

annen girdi mi canım ameliyata durum nedir dua ediyorum annen için

cok gecmis olsun,ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

cok gecmis olsun,ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

ay canım çok sagol allah kimseye yaşatmasın çok zor şu an halen evde yatıyo annem 15 gün sonra kntrole gitcek babam ve ben yemekleri hazırlıyoruz kendi evim annemler kayınvaldem koşturup duruyorum şu an

ay canım çok sagol allah kimseye yaşatmasın çok zor şu an halen evde yatıyo annem 15 gün sonra kntrole gitcek babam ve ben yemekleri hazırlıyoruz kendi evim annemler kayınvaldem koşturup duruyorum şu an

AMINNNN:nazar:

ALLAH KOLAYLIK VERSIN CANIM(AMIN):nazar:

zordur 3 eve kosturmak...

Back