annemi kaybetmekten çok korkuyorum!

Allah sifa versin. Tum hastalara. Insanin annesiyle imtihani cok zor. Sizin guclu olup annenize destek olmaniz gerek. Onun moralini yerine getirecek sekilde daranmalisiniz hepiniz. Keske izin alip biraz yaninda kalma imkaniniz olsaydi. Annenize de moral olurdu.

Canim benim aklima 2 sene once yasadiklarim geldi benim annemin hicbir seyi yokken rahim kanseri cikti Allaha sukur 1.evreydi kemoterapi falan gormedi bu saatten sonra yapilacak tek sey iyi bir doktor secmek ahlayip vahlamanin kimseye faydasi yok.Doktor hatasi yuzunden o kadar cok hasta zarar goruyor ki annen icin iyi bir doktor bul ve bol bol dua et

Sizi cok iyi anliyorum yaklasik bir ay once ayni korkulari yasadim.
Babam oksuruk sikayeti ile gittigi hastahaneden akcogerinde kitle gozukmeai sebebiyle burunkoskopiye alindi patalojiye yollandi.sonuc akciger kanseri cikti.sonrasi kemoterapi.
3 kur kemoterapi aldi ve biz babami 10 gun once kalp krizinden kaybettik.
Cok zpr cok aci allah annenize aifa versin biz kanserden kayberiz diye korkuyorken kalpten kaybettik
Allah rahmet eylesin :KK43: bende babamı 3 ay önce kanserden kaybettim, inanın babamın ağrıları acıları o inlemeleri gözümün önünden bir snye olsun gitmiyor, dedemide kalpten kaybettim 1 ay önce, çok zor Rabbim sabır versin:KK43:

Rabbim şifa versin inşallah , bende 3 ay önce babamı kanserden kaybettim,hastalıkla beraber 13 ayımız geçti babamla sapa sağlam hastaneye gitti son evre akciğer kanseri ve sonrası....:KK43: ben canı gönülden inanıyorum anneniz iyi olacak korkmayın , her zaman morali yüksek olsun çok geçmiş olsun

Allah şifa versin kardeşim Benim annemde hasta Ciddi rahatsızlıkları var sürekli ağrısı Şu an durmu çok ciddi değil ama her an tekrarlayabilir O kadar korkuyorum ki en ufak bi aksilik duyduğumda elim ayağım boşalıyor tarif edilmez açılar ve boşluk oluyor içinde anlatılmaz.. Sabir edin en azından akrabaniz doktor size yardımcı oluyorlar... Herşeye müdahale ediyorlar.. Çok sanslisiniz

doktor değilim, konu hakkında da çok bilgim yok
öncelikle Allah şifa versin annenize inşallah
fakat okuyunca çok şaşırdım
hani rahim, yumurtalık, lenf bezi anlarım da apandisit neden alınmış onu anlamadım, yani bir şey yokmuş ki organda
böyle mi oluyor ameliyatlar? riskli olabilir alalım deyip alınıyor mu?

hani isteğe bağlı göğüs aldıranlar oluyor kalıtsal risk sebebiyle, ama böylesi çok şaşırttı beni
Yumurtalığımdaki kist ameliyatı oldum 7 yaşımda. Apandisitte kötü hücre görmüşler almışlar. Alındığını 10 sene sonra öğrendim. Hemen her ameliyatta alırlarmış hazır açtık alalım derlermiş. Eskiden böyleydi şu an bilemem.

Konu sahibi çok geçmiş olsun kuzeninize ısrar edin her şeyi öğrenin bilmemek daha kötü. Bakın ne güzel geçmiş ameliyat daha da iyi olacak anneniz. Hangi şehirdesiniz? Yanınıza taşınsalar. Küçük bir yerse birde temiz hava da çok iyi gelir

Korkunuzu içimde hissettim. İnanın anne babayı kaybetme korkusu ile yaşıyorum ben de. Gamsız bir evlat olmayı isterdim. Allah anneciginizi sağlıktan ayırmasın. Anladığım kadarıyla annenizde ciddi bi durum yok. Ciddi hastaları derhal tanırım. Rahat olmaya çalışın. Annenizin yanına şen şakrak gidin. Size dua edeceğim.

Allah acil şifalar versin.Çok üzüldüm İnanın sizi tanımasamda acınızı kalbimde derinden hissettim.Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın...

Benim dedemde de tesadufen pankreas kanseri bulgusuna rastlandi..atom filmine girdi tam teshis konulamadi halen ugrasiyoruz yara varmis o kesin ama tam kanser mi degil mi muallakta su an..profesorler hemen ameliyata almak istemediler arastirmalari devam ediyor..bizim de gundemimiz şu an bu yani..son zamanlarda ne cok turedi bu hastalik Allah size de bize de şifa versin

valla dediğim gibi öncesinde kanser falan demediler bana ben sürpriz gittim. kuzenimi sıkıştırdım yanında olayım 1 gün izin alırım lütfen söyle dedim. söz aldım ondan yoksa annem ameliyat gününü söylemeyin demiş. kanseri zaten söylemediler.
Kendisi yumurtalık kanseri. Az öncede kuzenimle konuştum ama patoloji kesin sonucu gelmeden birşey söyleyemem riski ve evresi hakkında dedi. Ama şuan için görünen, organlarda gözle görünür birşey olmadığı için 1 yada 2. evredir dedi. Yinede sonuca göre belli olur dedi. ameliyat öncesi oranlarda kesin kanser yada kesin kanser değili göster testler değildir, fakat ameliyat esnasında gönderilen parçaya zararlı denmesi kesin kanseri gösterir dedi. Evresi dediğim gibi patoloji ayrıntılı sonuç çıkınca öğrenilecekmiş.

Aynısı teyzeme oldu kilo aldım diye aynı gün yatış verdiler apar topar amaliyat karpuz kadar kist almışlar.. Şimdi iyi tekrar işine başladı şükür inş annenizde iyi olur

Canim benim aklima 2 sene once yasadiklarim geldi benim annemin hicbir seyi yokken rahim kanseri cikti Allaha sukur 1.evreydi kemoterapi falan gormedi bu saatten sonra yapilacak tek sey iyi bir doktor secmek ahlayip vahlamanin kimseye faydasi yok.Doktor hatasi yuzunden o kadar cok hasta zarar goruyor ki annen icin iyi bir doktor bul ve bol bol dua et
Çok çok geçmiş olsun annenizin atlatmasına çok sevindim.
Valla amcam yıllardır orada doktor kuzenimde henüz asistan ama cerrahpaşa mezunu az çok araştırıp, bu ameliyatı sadece İstanbul'da bu doktor yapabilir en iyisi o demişler. Biraz ketum ve fazla rahat görünen bir adam. İlk muayene için odaya girdiğinde hastalık ve ameliyat ile ilgili birşeyler duyabilmeyi beklerken içeride 3 kişi görünce bir güzel fırçaladı fırçaladı hışımla da çıktı gitti.
Ama hastaneen çıkış yaparken bir ameliyat özeti belgesi oluyormuş onu vermişler kuzenim söyledi. (adı başka bişeyde o belgenin unuttum şimdi) .. Kistin 4 cm lik kısmı bağırsağa yapışmış ve ne kistin o kısmını bırakmış nede almaya çalışırken bağırsağın bölümünü almış. doktor orayı ayırabilmiş bağırsağa hiç zarar vermeden. Bunu her doktor yapamaz dedi kuzenim. çok iyi haber dedi. Yine o raporda hiçbir gözle görülür başka kist olmadığı yazıyormuş. kuzenimde patolojiden çıkacak sonuctan 1 yada 2. evre beklediğini söyledi. Dün onu aramıştımda içim çok rahatladı.
İnşallah tertemiz gelir sonucu..
Annemde korkuyor. hissediyorum.. çok pozitif hiçbirşeyi takmayan bir kadındır ama biraz donuk görüyorum onu zaten ameliyattan 1 gün sonra yüzünde beyaz beyaz yağ kesecikleri çıkmış stres yapmış içine atmış korkusunu.
Bende korkuyorum inşallah inşallh herşey çok iyi gelir.. 10 yıl sonrada 20 yıl sonrada yanımda olur hemde sapasağlam sağlıklı çok dua ediyorum

Korkunuzu içimde hissettim. İnanın anne babayı kaybetme korkusu ile yaşıyorum ben de. Gamsız bir evlat olmayı isterdim. Allah anneciginizi sağlıktan ayırmasın. Anladığım kadarıyla annenizde ciddi bi durum yok. Ciddi hastaları derhal tanırım. Rahat olmaya çalışın. Annenizin yanına şen şakrak gidin. Size dua edeceğim.
şen şakrak istesemde olamıyorum. istemsizce çok kontrolcü oluyorum. şimdi teyzemin yanında. sakın pencereleri açma teyze, öksürük gelirse sırtını ovala, yemeği nasıl yaptın, şu saatte yürüsün şu saatte dinlensin.. Artık bünyesi hassas değilmi.. bçyle ufacık şeylerden büyük şey çıkacak diye korkuyorum. artık alelade yaşamasına izin veremem. onu acaba bu mu donuklaştırıyor, korkuyormu acaba.
Ama yinede boşlayamamki. o benim annem..

Yumurtalığımdaki kist ameliyatı oldum 7 yaşımda. Apandisitte kötü hücre görmüşler almışlar. Alındığını 10 sene sonra öğrendim. Hemen her ameliyatta alırlarmış hazır açtık alalım derlermiş. Eskiden böyleydi şu an bilemem.

Konu sahibi çok geçmiş olsun kuzeninize ısrar edin her şeyi öğrenin bilmemek daha kötü. Bakın ne güzel geçmiş ameliyat daha da iyi olacak anneniz. Hangi şehirdesiniz? Yanınıza taşınsalar. Küçük bir yerse birde temiz hava da çok iyi gelir
İzmirdeyim ben. Zaten çok sık gelirler ayda bir gelim minimum 2 hafta kalırlar babamla. burada da yaşıyorlar bir nevi. bende yanımda olmasını istiyorum. Aslında para biriktiriyorlardı buradan bahçeli bir ev almak için ama 2 yıldır nasip olmadı.. Tabiki artık daha fazla yanımda istiyorum onları, ve ben bakmak istiyorum.
Dün kuzenimi arayıp konuştum içim rahatladı birazcık.
Sizede çok geçmiş olsu. o zamanlar tedavi gördünüz mü?

Allah şifa versin kardeşim Benim annemde hasta Ciddi rahatsızlıkları var sürekli ağrısı Şu an durmu çok ciddi değil ama her an tekrarlayabilir O kadar korkuyorum ki en ufak bi aksilik duyduğumda elim ayağım boşalıyor tarif edilmez açılar ve boşluk oluyor içinde anlatılmaz.. Sabir edin en azından akrabaniz doktor size yardımcı oluyorlar... Herşeye müdahale ediyorlar.. Çok sanslisiniz
Hayır müdahale edemiyorlar ama en azından doktor dilinden evraktan rapordan anlamadığımız için anlatabiliyorlar daha sabırlı neyse ki..
Allah sizede şifa versin annenizi size bağışlasın. inşallah geçecek herşey hemen..
Bende öyle öksürse elim ayağım boşalıyor. hemen korkuyorum. yanındayken halimi görmeliydiniz gözümü diktim durdum, kımıldasa fırlıyordum hakim olamıyorum kendime.. şimdi ise daha zor uzaktayken.

Çok geçmiş olsun Allah annenize tez zamanda şifa versin başınızdan eksik etmesin dua edin rabbimin öyle mucizeleri var ki şifayı verende rabbim
sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri şuan bende yaşıyorum o korkuyu 1 ay önce annemin demans oldugunu öğrendik daha çok yeni bende okadar korkuyorum ki ona bir şey olacak diye yaşıda daha genç hastalık ilerlemesin diye dua ediyorum Allah herkese tez zamanda şifa versin uzun sağlıklı ömür annen için dua edecem

İzmirdeyim ben. Zaten çok sık gelirler ayda bir gelim minimum 2 hafta kalırlar babamla. burada da yaşıyorlar bir nevi. bende yanımda olmasını istiyorum. Aslında para biriktiriyorlardı buradan bahçeli bir ev almak için ama 2 yıldır nasip olmadı.. Tabiki artık daha fazla yanımda istiyorum onları, ve ben bakmak istiyorum.
Dün kuzenimi arayıp konuştum içim rahatladı birazcık.
Sizede çok geçmiş olsu. o zamanlar tedavi gördünüz mü?
İzmir güzel yer. En kısa sürede yanınıza almaya çalışın bence. Benim yumurtalıkta kist vardı sadece. Yumurtalıkla birlikte alındı. Apandisitte lenflerde sorun varmış tesadüf eseri Göründü alındı. Ameliyattan sonra 5 yıl boyunca Hematoloji bölümüne gittim sadece kan tahlili verdim o kadar. Herhangi bir tedavi uygulanmadı

İzmir güzel yer. En kısa sürede yanınıza almaya çalışın bence. Benim yumurtalıkta kist vardı sadece. Yumurtalıkla birlikte alındı. Apandisitte lenflerde sorun varmış tesadüf eseri Göründü alındı. Ameliyattan sonra 5 yıl boyunca Hematoloji bölümüne gittim sadece kan tahlili verdim o kadar. Herhangi bir tedavi uygulanmadı
kötü huylumuydu ki?
Çok geçmiş olsun sizede

X