- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 31
- Konu Sahibi Mhendsanne
-
Canıma tak etmişti artık dayanamadımAnnenizin huyunu biliyorsanız anlatarak bile bile kaşınmışsıniz
Birileri değil de annem, başka kimsenin ne istediği çok ta sarmaz ama annem farklı işte hayır diyemiyorum ona.E boşanıverin o zaman.
Birileri sizin hayatınızda yargı dağıtabilecek durumda ise zaten kendi isteğinizle bile evlenmemiş olabilirsiniz.
600 e fırlamaz da firliyosa da bunu kullanmayı iyi öğrenmişAnnem babamın yerine beni koydu hep evde erkek gibi büyüdüm heö maddi heö manevi konularda o boşluğu ben doldurmaya çalıştım bu yüzden anneme karşı gelmedim hiç en ufak bi itirazda da annem üzerime geldikçe geldi bende itiraz etmemeyi seçtim taki evlenene kadar. Onu kaldıramadı zaten benden beklemiyordu. Birde annem şeker hastası en ufak morali bozulsa şeleri 600 e fırlıyor
eşimin ailesinin borçları var ve eşimde onlara destek olmak zorunda haliyle evimin ihtiyaçlarını genellikle ben karşılıyorum bu yüzden eşim ve ailesi beni paramı yiyormuş bunlar ve bunun gibi zilyon tane sorun varmış bu yüzden
Üzgünüm ama anneniz haklı. Feci şekilde kandırılıyorsunuz gibi duruyor. Eminim o yaralama olayı anlatıldığı gibi değildir. Ayrıca eşinizin ailesini masum gösterebilmek için bahanelerin arkasına sığınmayın.insan kendini yerine koyup empati yapınca, ailesinden birinin gözü önünde can verdiğini görünce bence kimse sakin kalamaz ben dahil.
Eşim bana karşı çok şefkatli sever sayar, değer verir olabildiğince anlar, ama annrm konusuna gelince annem hep suratı asık hep mutsuz gördüğü için başlarda o da ısınmadı anneme, annemin kendinisini beğenmediğini istemediğini farkediyordu ne kadar da olsa, saygısızlık etmedi anneme ama o da çok ısınamadıEşiniz size karşı nasıl, seviyor mu sizi? Sizin onun ailesine, yaşadıklarına saygı duyduğunuz kadar saygı duyuyor mu size ve Annenize?
Değer mi yani bu kadar hengameye? Ona göre karar verin.
Gözümüm ömünde ölçtük şekerini, yğzü gözü şişer onun tansiyonda var annemde o gün mesela tansiyonı 16 12 olmuştu600 e fırlamaz da firliyosa da bunu kullanmayı iyi öğrenmiş
Hem anneniz 600 gorunsun diye parmağına şeker surmedigini nereden biliyorsunuz ?
Suç kişiseldir. Bir insanın babasının katil, hırsız, dolandırıcı vs. suç işlemiş bir insan olması evladını kötü insan yapmaz. Öyle olsa cezayı suçu işleyene değil bütün aileye verirlerdi.Üzgünüm ama anneniz haklı. Feci şekilde kandırılıyorsunuz gibi duruyor. Eminim o yaralama olayı anlatıldığı gibi değildir. Ayrıca eşinizin ailesini masum gösterebilmek için bahanelerin arkasına sığınmayın.
Bakın görün annem haklıymış diyeceğiniz günler yakındır. Resmen siz maddi manevi sömürülüyorsunuz ama aşktan gözünüz kör olmuş.
Üzgünüm ama anneniz haklı. Feci şekilde kandırılıyorsunuz gibi duruyor. Eminim o yaralama olayı anlatıldığı gibi değildir. Ayrıca eşinizin ailesini masum gösterebilmek için bahanelerin arkasına sığınmayın.
Bakın görün annem haklıymış diyeceğiniz günler yakındır. Resmen siz maddi manevi sömürülüyorsunuz ama aşktan gözünüz kör olmuş.
Haklısın ama yalan söyleniyor konu sahibine. Kimse durduk yere o kadar ceza almaz.Suç kişiseldir. Bir insanın babasının katil, hırsız, dolandırıcı vs. suç işlemiş bir insan olması evladını kötü insan yapmaz. Öyle olsa cezayı suçu işleyene değil bütün aileye verirlerdi.
Neden?Birileri değil de annem, başka kimsenin ne istediği çok ta sarmaz ama annem farklı işte hayır diyemiyorum ona.
İnsanlar aile içinde yaşanan her şeyi en ince ayrıntısına kadar tüm şeffaflığıyla bikaç aylık geline anlatmak zorunda değiller ki ama. Ben olsam ben de anlatmazdım.Haklısın ama yalan söyleniyor konu sahibine. Kimse durduk yere o kadar ceza almaz.
Ya cok sukur aklibasinda bir yorum geldi. Fena halde kandiriliyor ayni seyi dusunuyorum.
Bakın benim kimseyi masum göstermek gibi niyetim yok, eşim ve çevreden ne duyduysam onu yazdım. Kaldı ki eşimin ailesinin geçmişte böyle bi olay yaşamış olması haklı da haksız da olsalar beni çok ilgilendirmiyor zaten, geçmiş geçmişte kalmış sonuçta ben işin o boyutundayım, pişmanlık konusuna gelşnce haklısınız belki pişman olucam hayatta kimseye tam anlamı ile güvenmiyorum eşimde dahil bu yüzden foruma yazdım ki farklı bakış açıları görebileyim diye belki bir nebze de olsa içimi rahatlatayım diyeÜzgünüm ama anneniz haklı. Feci şekilde kandırılıyorsunuz gibi duruyor. Eminim o yaralama olayı anlatıldığı gibi değildir. Ayrıca eşinizin ailesini masum gösterebilmek için bahanelerin arkasına sığınmayın.
Annene hayır diyemiyorsun diye bir insanın hayatını mahvetmeye hakkın yokBirileri değil de annem, başka kimsenin ne istediği çok ta sarmaz ama annem farklı işte hayır diyemiyorum ona.
Ya adam olduren taraf 2 yil yatip cikmis. Kayinpeder 5 yil yatip cikmis. Sonra adam olduren taraf rusvetle 2 yil sonra dosyayi tekrar actirmis ve bu sefer ne hikmetse kayinpedere amcalar da dahil olmus hep birlikte uzun yillar ceza almislar. Buna kim inanir?Haklısın ama yalan söyleniyor konu sahibine. Kimse durduk yere o kadar ceza almaz.
Suç var suç var. Adam yaralamak falan hemde ailecek normal insanların karışacağı şeyler değil. Sadece babası olsa anlarımda ailecek ne yaptılar diye düşünmeden edemiyor insan.İnsanlar aile içinde yaşanan her şeyi en ince ayrıntısına kadar tüm şeffaflığıyla bikaç aylık geline anlatmak zorunda değiller ki ama. Ben olsam ben de anlatmazdım.
Evli olduğu kişi suça dahil mi, değil.Suç var suç var. Adam yaralamak falan hemde ailecek normal insanların karışacağı şeyler değil. Sadece babası olsa anlarımda ailecek ne yaptılar diye düşünmeden edemiyor insan.
KudrAlobar yazmış suç kişiseldir diye haklı tabiki ama burada söylenen yalanlar çok fazla bence. Konu sahibi şu anda farkında değil ama eşinin ailesine yaptığı maddi yardımlar gözüne batmaya başlayacak yakında. Annesi normal davranmıyor ama ona diyeceğim yok ama maalesef haklı olduğu yerler var.
Hepimiz kendi penceremizden bakıyoruzEvli olduğu kişi suça dahil mi, değil.
Mevzu bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?