• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEM BİZİ SİLDİ...

meneksemm59

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
35
18
8
annem 28 senelik evli olduğu babamdan alkol ve aldatma sebebi ile ayrıldı. yıllarca bir ayrı bir beraber sürekli hırgür içinde süren bir evliliği artık dayanamıyorum yoruldum diyerek bitirdi. biz üç kızız ikimiz evliyiz birimiz bekar annem önce ailesinin yanına gitti sonra bizim rahat gidip gelemediğimizi ailesinin yalnızlığa alışmış olduğunu bahane ederek kızkardeşimle ayrı bir eve çıktı. sonrasında çalışmaktan yoruldum evleneceğim deyip (karısı kendisini aldatmış bir oğlu olan) adamla evlenmek istedi.
Adamı önce geliri iyi bana bakabilir emekli maaşı işlettiği kahvesi var vs... diye belirtti.
adam resmen boşanmamıştı annem adam ile imam nikahlı yaşamaya başladı çok zorumuza gitsede sineye çektik. derken adam boşandı müşterek evi satıldı yarısı eski karısına yarı parası adama kaldı adam bu parayı gözle kaş arasında havaya uçurdu borcum vardı vs... diyerek. sonra köyde ev yapma kararı aldılar. Bu süre zarfında annem ve beraber kızkardeşimin de yaşadığı eve adamın abisinin oğlu kalmaya geldi derken adamın oğlu da geldi. adamın oğlunu anlarız üvey kardeş kalabilir ama abisinin oğlunun gelip kalmasına ben ve kardeşim anlam veremedik annemi uyardık biz sana rahat gelemiyoruz diye annem de ben seviyorum o çocukları (ÇOCUK DEDİKLERİ DE 17 YAŞINDA) size ne gelsinler kalsınlar tarzı yaklaştı bizi reddetti...hani bu kadın çok yorulmuştu adam zorla bakacaksın demedi üstelik bizim o evde ergenlik çağında kız kardeşimiz var ....
köyde ki ev çalışmaları parasızlık sebebiyle durdu adam ne tarla sattı ne koçlarından ne koyunlarından anneme 3 yıl içinde peşpeşe ölen dedem ve anneannemden kalan miras parası ile annem adamın köydeki evini yapmaya başladı. bendeniz annemi uyardım sana ne yaptı evleneli beri dikkat et kendini garantiye al köyde yaptığınız evin arsası müşterek kocana birşey olsa senin nikah hakkın bile olmayacak oraya yatırım yapmaktansa SGK primini yatır yarın maaşın olsun dedim bu tarz mevzuular geçti aramızda ama ne kardeşim ne de ben ona hakaret etmedik kadın bize sırtını döndü gitti ve AYLARDIR ARAMIYOR SORMUYOR VE EN ACISI BİLİYORUM Kİ YANMIYOR BİLEEEEE

herkes anne olmamalı konularından
Allah yardımcınız olsun siz kardeşler birbirinize destek olun
olmadı bekar kardeşinizi yanınıza alın
annen o adamdan iyi bir kazık yemedikçe uslanmaz

Annenin gozunun onune perde inmis adeta. Keske kendi sigortasini ilk odeseydi adama parayi verecegine. Dunya hali ne malum hersey olabilir en azindan maasi olurdu.
Kocaman kadin ne denir ki kendi karari yapcak bisey yok..

Belkide mutludur. Yeni kocasi deger veriyodur, ilgi veriyodur sevgi veriyodur.
Aralarindaki muhabbeti ne kadar bilebilirsinizki.
Insallah adam yakin zamanda annenizi nikahina alir.
Ayrica o sizin anneniz, siz aramaya devam edin her ne kadar o aramasa bile.

herkes anne olmamalı konularından
Allah yardımcınız olsun siz kardeşler birbirinize destek olun
olmadı bekar kardeşinizi yanınıza alın
annen o adamdan iyi bir kazık yemedikçe uslanmaz

Kardeşimi bize karşı kışkırtıyor daha 14 yaşında kızkardeşim önce ı phone4s sonra lg g4 ve en son aldığı mirasla da ı phone 6 s aldı para ile bağlıyor sanıyor oysaki asi söz dinlemez şımarık bir evlat yaptı onu. bir de bize karşıı baaaakkk 3 bin lira saydım ben sevgimi para ile gösteririm diyor... askerdeki üvey oğlunun paylaşımlarına sen de askerden gel sana da ıphone 5 ini değiştiricem diye yazıp güya bize nispet yapıyor...

Kardeşimi bize karşı kışkırtıyor daha 14 yaşında kızkardeşim önce ı phone4s sonra lg g4 ve en son aldığı mirasla da ı phone 6 s aldı para ile bağlıyor sanıyor oysaki asi söz dinlemez şımarık bir evlat yaptı onu. bir de bize karşıı baaaakkk 3 bin lira saydım ben sevgimi para ile gösteririm diyor... askerdeki üvey oğlunun paylaşımlarına sen de askerden gel sana da ıphone 5 ini değiştiricem diye yazıp güya bize nispet yapıyor...
daha küçükmüş gözleri açılmamış onun
cep telefonuyla vs. gözünü boyuyor
ama ben kardeşiniz için korktum o kadar üvey abinin kuzenin için de kız çocuğunun işi ne
siz yine de sakinliğinizi koruyun kardeşinizle görüşün
annenizi Allah ıslah etsin

Bir gozu topraktayken tanistigi adama mi yapiyor tum bunlari? Asik da degil muhtac da degil.
Gercekten uzak durulmasi gereken bi insan, kiz kardesinizi yaniniza alin donusumlu bence pis kokular geliyor burnuma.

Bana daha çok anneniz yaşayamadıklarını yaşamaya çalışıyor gibi geldi.
Sanki bir şeylerin acısını çıkarmak istiyor.Aldatma ve alkol durumları 28 yıl boyunca katlanmak cidden onu yormuş olabilir.Üstüne imam nikahlı olarak biriyle beraberlik falan filan,annenizi fazla da yalnız bırakmayın derim.Kardeşinizi de bu vesileyle tatlı dille yanınıza alın,belli olmaz genç çocuklar diyorsunuz kardeşiniz de daha küçük.

Az sabir, arama sorma bu arada. Anlayacak, kendi anlayacak ama. Gec olacak ama ogrenecek.

Gençliğinde sapıtanları anlarımda 40 ından sora sapıtanı ne paklar bilemedim.anneniz yolunu çizmiş siz kızkardeşinizi kurtarmaya bakın

annem 28 senelik evli olduğu babamdan alkol ve aldatma sebebi ile ayrıldı. yıllarca bir ayrı bir beraber sürekli hırgür içinde süren bir evliliği artık dayanamıyorum yoruldum diyerek bitirdi. biz üç kızız ikimiz evliyiz birimiz bekar annem önce ailesinin yanına gitti sonra bizim rahat gidip gelemediğimizi ailesinin yalnızlığa alışmış olduğunu bahane ederek kızkardeşimle ayrı bir eve çıktı. sonrasında çalışmaktan yoruldum evleneceğim deyip (karısı kendisini aldatmış bir oğlu olan) adamla evlenmek istedi.
Adamı önce geliri iyi bana bakabilir emekli maaşı işlettiği kahvesi var vs... diye belirtti.
adam resmen boşanmamıştı annem adam ile imam nikahlı yaşamaya başladı çok zorumuza gitsede sineye çektik. derken adam boşandı müşterek evi satıldı yarısı eski karısına yarı parası adama kaldı adam bu parayı gözle kaş arasında havaya uçurdu borcum vardı vs... diyerek. sonra köyde ev yapma kararı aldılar. Bu süre zarfında annem ve beraber kızkardeşimin de yaşadığı eve adamın abisinin oğlu kalmaya geldi derken adamın oğlu da geldi. adamın oğlunu anlarız üvey kardeş kalabilir ama abisinin oğlunun gelip kalmasına ben ve kardeşim anlam veremedik annemi uyardık biz sana rahat gelemiyoruz diye annem de ben seviyorum o çocukları (ÇOCUK DEDİKLERİ DE 17 YAŞINDA) size ne gelsinler kalsınlar tarzı yaklaştı bizi reddetti...hani bu kadın çok yorulmuştu adam zorla bakacaksın demedi üstelik bizim o evde ergenlik çağında kız kardeşimiz var ....
köyde ki ev çalışmaları parasızlık sebebiyle durdu adam ne tarla sattı ne koçlarından ne koyunlarından anneme 3 yıl içinde peşpeşe ölen dedem ve anneannemden kalan miras parası ile annem adamın köydeki evini yapmaya başladı. bendeniz annemi uyardım sana ne yaptı evleneli beri dikkat et kendini garantiye al köyde yaptığınız evin arsası müşterek kocana birşey olsa senin nikah hakkın bile olmayacak oraya yatırım yapmaktansa SGK primini yatır yarın maaşın olsun dedim bu tarz mevzuular geçti aramızda ama ne kardeşim ne de ben ona hakaret etmedik kadın bize sırtını döndü gitti ve AYLARDIR ARAMIYOR SORMUYOR VE EN ACISI BİLİYORUM Kİ YANMIYOR BİLEEEEE
böyle erkek delisi kadınlardan nefret ediyorum. konu sahibi oku ayaklarının üstünde dur. annen hatasının bedelini ödesin. sen zamanında evlatlık vazifeni çok güzel yapmışsın

umarım kardeşinizin başına bişey gelmez. keşke yanınıza alabilseniz.

bu arada anneniz şu an resmi nikahlı mı değil mi anlayamadım. değilse hemen nikah yapsın.

Ya ben anlamıyorum anneniz illa evlenmek zorundamiydi bi ev tutun bekar kızıyla otursun birde çalışırdı sizde annenizin yaninda olursunuz ..

Back