Beni annemin ölme ihtimaline hazırlayın demiyorum o kadar kötü bi tablo da Yok anlattığım gibi. Ama saol yorum için.Ay canim benim, allah yardimcin olsun. Guclu dur, annesiz babasiz buyuyen cocuklar var. Senin esin varmis, kardesin buyuk. Uzuntu sadece sana zarar, her sey olacagina varir
Allah yardım etsin. Şifa versin.
Bir arkadaşımızın anneside beyin kanaması geçirmişti. Yakın zamanda oldu bu. Şükür ki şu an iyi. Bol dua edin. Şifasını verir rabbim.
Çok geçmiş olsun canım hiç korkma erken müdahale edilmesi çok önemli benim babama beş saat sonra müdahale edildi adam felç geçirdi yaşamasına mucize dendi şu an çok iyi agrıdan başka bi sıkıntısı yok, güç kaybı illaki oluo ama zamanla geçio o hiç canını sıkma
Ay canim benim, allah yardimcin olsun. Guclu dur, annesiz babasiz buyuyen cocuklar var. Senin esin varmis, kardesin buyuk. Uzuntu sadece sana zarar, her sey olacagina varir
Cok yakın bir akrabam bu durumdaydi. Sol kismi tutmuyordu ve fizik tedavi gordu. Iyi bir moral kaynagiyla herseyi atlatti. Simdi araba da kullaniyor, bahcesini de ekip biçiyor, torunlarıyla da oynuyor. Herseyin duzelecegine herzaman inanin. Herzaman.
İyi niyetinizden şüphem yok ama bana söylense bu daha çok üzülürdüm.
Doktor iyi şeyler söylemiş, o da diğer hastaların seyrine göre yorum yapıyor sonuçta, demek ki annenizin durumundakiler iyi bir tablo çiziyor çoğunlukla.
Allah şifa versin.
2013te oldu canım aynı yüksek tansiyon evet yakın zamanda düzelir hiç merak etme, fizik tedaviye gidiyor değilmi babam fiziğe başladı kısa bi süre sonra ayaklandı zaten, ama işte sadece agrısı kaldı bacakta çok rahatsız eden bi agrı ama şükür hayattaya başımızdaya, o günlere gittim çok duygulandım bende şimdi, bol bol dua et canım bende etcm çok zor biliyorum bende gece gündüz aglardım sürekli ama emin ol geçcek zaten hemen müdahale edilmiş bu hastalıkta o çok önemliNe zaman olmuştu sizinki? Gerçekten düzeliyor mu zamanla? Allahım içimdeki acıyı alsın çok canım yanıyor. Ağlayarak yazıyorum. İnşallah birgün bu yazdıklarımı okurken boşuna kendini yıpratmışım derim. Ne kadar sürede düzeldi babanız? Çok geçmiş olsun size de..
Canım benim babamda inme geçirmişti.Peki kafa bulanıklığı da var mıydı? O da düzelir mi sizce?
2013te oldu canım aynı yüksek tansiyon evet yakın zamanda düzelir hiç merak etme, fizik tedaviye gidiyor değilmi babam fiziğe başladı kısa bi süre sonra ayaklandı zaten, ama işte sadece agrısı kaldı bacakta çok rahatsız eden bi agrı ama şükür hayattaya başımızdaya, o günlere gittim çok duygulandım bende şimdi, bol bol dua et canım bende etcm çok zor biliyorum bende gece gündüz aglardım sürekli ama emin ol geçcek zaten hemen müdahale edilmiş bu hastalıkta o çok önemli
İyi niyetinizden şüphem yok ama bana söylense bu daha çok üzülürdüm.
.