merhaba kızlar. Yaklaşık 50-55 gün önce annem beyin kanaması geçirdi ama bilinci hep açıktı. 1 saat içerisinde müdahale edildi. Körlük ya da felç gelişmedi ama hastanedeki ilk hafta menenjit oldu, ona da hemen müdahale edildi hastane ortamında(başlangıç seviyesindeyken)... şuan biraz güç kaybı var ve sağ kolu tutmuyor bu da beyinde tıkanan bi damardan dolayıymış ama doktor iyileşme beklediğini sadece biraz zaman gerektiğini söyledi. Kanamanın nedeni yüksek tansiyon. 1 ay kadar yoğun bakımda kaldık ve bu süreçte sonda takılıydı annemde şimdi sondasız idrar atamıyor. Kafası biraz karışıyor onun dışında iyi durumdayız. Fakat ben hergün ağlıyorum, dua ediyorum ama içim hiç ferahlamıyor. 1 buçuk aydır kendimde değilim. Anneme birşey olursa kız kardeşimi toparlayamam, ben evliyim o bekar.. babasız büyüdük. Annem düzelir mi? Bu günler geçer mi? Hiçbir destekçim Yok, kendimi yapayalnız hissediyorum. Benzer durumlar atlatan arkadaşlar var mı? Nolur yardım edin. Sürekli kalp çarpıntım başladı bu olaydan sonra ve sürekli içim sıkılıyor. Hayattan zevk almıyorum korkuyorum... yorumlarınız çok önemli..