- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
-
- Konu Sahibi feraheymen
Allah razi olsunn cnm hepinizdenn. Cok tesekkur ederim Rabbim dualarini kabul etsinn aminn. ALLAH seninde muradini versin. Okuyunca haber edersin canimBir tanede ben okuyayim canim Rabbim tez zamanda hayirli evlat versin
Tesekkur ederimm guzel anne Allah razi olsunn aminn insallahh Rabbim banada nasip eder isteyen herkesede. Allah evlatlarini bagislasinn korusunn. Ozmn 1 tane daha okundu diye ekliyorumm..cok tesekkur ederimCanım 1 tanede ben okuyacam biraz sonra namaz kılıcam arkasından okuyacamAllah yar ve yardımcınız olsun muradınız neyse Allah kabul etsin
Rabbim hayırlısından evlatlar nasib etsinbenim iki tane var
Tamam canim cok sagoll. Ne guzel gonullu insanlarsinizzzTamam canim.ben sana birde sekine duasi var onu okuyayim
Allah sendende razı olsun gönlünü ferah tutTesekkur ederimm guzel anne Allah razi olsunn aminn insallahh Rabbim banada nasip eder isteyen herkesede. Allah evlatlarini bagislasinn korusunn. Ozmn 1 tane daha okundu diye ekliyorumm..cok tesekkur ederim
Sizin gibi guzel insanlardan dua alinca gonlum hic ferahlamadgi kadar ferahliyo inanki canimm.insaniz aciziz Allahin yaratmak isterse su dk da verecegini unutuyor bu hain beyinler ama cok sukur Rabbim e inancla umutla dualara sariliyorum. Bnde tefricye okumustm. Allah bizede nasip eder insallah.Allah sendende razı olsun gönlünü ferah tutbenim anne olması imkansız Arkadaşlarım vardı bu sitede şimdi hepsi Allah'ın izniyle anne 2008 de bizde 4444 salavat okuyorduk Rabbim hiç birimizi geri çevirmedi
Allah razi olsunn canim Rabbim dualarini sana cevirsinn insallahhhcanım Allahım kabul etsin bir tane okudum.
Canim 7 tane mi okudun. Allah razi olsun Insallahh dualarin sana kat kat donercanım 7 tane daha ekler misin :)
Evet soyledi canim 5 tane disinda 7 tane dahami okundu cokk tesekkurrr ederimmmm Allah razi olsunn. Insallah en kisa zamanda Rabbim sanada yavrunu yollarincihan söylemiştir ben 5 tane almıştım bu 7 taneyi arkadaslarim okudu
amin canim toplamda 13 yasin oldu daha artarsa söylerimEvet soyledi canim 5 tane disinda 7 tane dahami okundu cokk tesekkurrr ederimmmm Allah razi olsunn. Insallah en kisa zamanda Rabbim sanada yavrunu yollar
Tamam canimm ben okundu diye ekledim.. Allah razi olsunamin canim toplamda 13 yasin oldu daha artarsa söylerim
Canimm cok tesekkur ederimm Allah razi olsunn. Allah kabul etsin.. dualarini sana cevirsin Rabbim.gonlundeki muradi nasip etsin omrunecanım 1 yasin daha okudum. Allah kabul etsin...
Allah razi olsun kardesimm senden. Aminnn insallahhh. Allah seninde muradini versinn. Okuyunca buraya tekrar yazabilirmisin.canim.Bir tanede ben okurum. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.