- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
-
- Konu Sahibi feraheymen
Allah razi olsunn canimm aminn seninde muradini versin Rabbimm.cokk sagollllAldığım 3 taneyi okudum canım inşallah Allah sana hayırlı bi cocuk nasip eyler hayırlısı değilsede Allah hakkında hayırli eyler
Allah razi olsunnn canimm yaa Rabbim isteyen herkese versin insallahh Allah bizede nasip eder insallah. Cok tesekkur ederimCanım feraheymen yazınızı görünce 1 yasin okudum hemen, eğer başka okursam bildiririm yine. Allah; vatana millete, dinimize, annesine- babasına hayırlı güzel mi güzel ,sağlıklı evlatlar versin size. Bu evlatlar evinizi şenlendirsin her gün Rabbime şükredin bu evlatlara sahip olduğunuz için. Amin
yarın 1 tane de ben okuyacağım....Selamun aleykum.. Rabbimden saglikli hayirli eli ayagi duzgun imanli saliha saliha evlat istiyorum esim ameliyat olucak hucre bulunursa transfer olucak yumurtalarimda kaliteli olursa insallah.. bu niyetle annem 500 yasin e niyetlendi suanda 345 tane okundu Allah rizasi icin sizde okurmusunuz 1 tane okusaniz bile yeter adim zeliha esimin adida sedat ismimizle niyet edip okursaniz cok sevinirim.. Allah simdiden razi olsun.
Gonlun guzell canimm Allah bin kere razi olsunn bende yazdigini okuyunca icime bi ferahlik geldi.. Rabbimmm gonlnden ne murad geciyorsa onu omrune nasip etsinn insallah.. omrunde hic zorluk yasamazsin insallahh.. cok tesekkur ederimmm dualarin icin.. Aminnnnnn insallahhh.Kardeşim ben 7 yasini okudum güzel dualariniz için Allah razi olsun sizden:)
Yasinlerinizi okurken rabbim gönlüme genişlik verdi öyle hissettim zaten tahmin ettiğimden de cabuk bir şekilde bitiverdi... :) inşaallah Allahin izniyle rabbim size çok hayirli evlatlar nasip etsin bizi böyle bir duada bulusturan Allah'a hamdolsun, biz vesileyizdir inşallah tez vakitte hayirli haberlerinizi aliriz :)
Allah razi olsun kardesimmm Rabbim sizinde dualarinizi kabul etsinn insallahh gonlunuzdekini nasip etsin. Okuyunca yazarsan cok sevinirimyarın 1 tane de ben okuyacağım....
Allah razi olsun canimmm aminnn insallahhh... Rabbim dualarini sana döndursun insallahArkadasim 3 yasin okuyacagim demistim dun gece okudum haberin olsun. Ins Allah hayirlisiyla yavrunuzu size nasip eder.
Canim cok sagoll daha bitmedi yasinler. ALLAH razi olsunBitti ki duanız. Eğer bitmediyse 3 adet de ben okuyayım. Rabbim kabul etsin inşallah
O zaman 3 adette benden ekle listene. Birini az sonra ikisini de yarın cuma vakti okurum inşallah.Canim cok sagoll daha bitmedi yasinler. ALLAH razi olsun
Tamam canim cok sagoll. Hepsini bitirince yazarsan sevinirimmmO zaman 3 adette benden ekle listene. Birini az sonra ikisini de yarın cuma vakti okurum inşallah.
3 tane okudum canım. Allah kabul etsin inşallahTamam canim cok sagoll. Hepsini bitirince yazarsan sevinirimmm
Canimm Allah razi olsunnn insallah Allah kabul etsin. RABBIM SENINDE MURADINI VERSIN3 tane okudum canım. Allah kabul etsin inşallah
Âmin inşallahCanimm Allah razi olsunnn insallah Allah kabul etsin. RABBIM SENINDE MURADINI VERSIN
Aleykum selam kardesim Allah razi olsun. RABBIM seninde muradini omrune nasip eder insallah.. okudugnda haber verirsen cok sevinirm. Ben herzmn herkese dua ediyorum cnm. Evlat isteyen herkese Rabbim kabul eder insallahhS.alykum bir tanede ben okuyabilirim ..ins rabbim hayirlisiyla nasip etsin..akliniza geldikce bizleride dualariniza katarmisiniz