Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annem beni hiç sevmiyor
- Konu Sahibi Neseli68
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.502
- 208
Anne baba da olunsa sevgi ve saygı kazanılmalı diye düşünüyorum. Hiç kimse koşulsuz sevemez. Sevilmek için sevmek gerekiyor ve sevmek için de sevilmek. Siz annenizi değil, bir anne hayalini sevmişsiniz. Annenizin sevilecek bir tarafı yok. “Anne kutsaldır” diye bir şey de yok. Bazı kadınlar kötü annelerdir. Size de öylesi denk gelmiş. Çok yara almayacaksanız hayatınızdan çıkarın derim.
- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- 18 Ocak 2017
- 2.071
- 2.453
- 133
Canım bence senin artık gerçekleri görmen lazım. Anne evladına destek olandır köstek değil. Seninki resmen hayatını karartmış, mahvetmiş. Onca yokluğun problemin arasında dershane 1. si olan çocuk bu noktada mı olmalıydı? İnan içim sızladı haline. Annen adam olsaydı şu an çok güzel yerlere gelirdin ki herşeye rağmen gene iyi kötü okumuşsun meslek edinmişsin. Sen yapmışsın kendi çabanla. İzin verseydi daha güzellerini yapacaktın. Düşman resmen düşman. Elalem çocuğu okusun meslek edinsin diye nelere katlanır bir de seninkine bak!! Baba yok mu peki o nerde? Sen çocuk aklınla büyük hatalar yapmışsın hala yapmaya devam ediyorsun, doğurmakla anne olunmuyor malesef. Biz evlat evlat diye doktorları gezerken hanfendiye bol bol bahşedilmiş, tutmuş temizlikçi yapmış el kadar çocukları. Psikolojisi bozuk kimselerin ebeveyn olmasına çok üzülüyorum Hem kendileri sonsuza dek hasta kalıyorlar hem çocuklarının hasta ve eksik bir birey olarak yetişmesine neden oluyorlar. Senin kesinlikle onu hayatından uzaklaştırman lazım. Kim ne derse desin ya hep elalem ne der korkunuzdan hayatlarınızı mahvediyorsunuz. Kaç kurtar kendini bak ne iyi kocan varmış, tekrar oku hayatını onarBiraz uzun yazacağım çok dertliyim çünkü. Merhabalar. Annemle babam ben lise 1. Sınıfa başladığım gün ayrıldılar. Ayrılığın ilk zamanları bizim için zor oldu tabi. Ama kardeşlerim, ben ve annem her hafta sonu temizliğe gidiyorduk.Ev temizliği , okul temizliği ne olursa. Neyse zaman böyle geçmeye başladı ama annem çok sinirli hepimizi sürekli dövüyor , hiç ses çıkaramıyoruz. Dershaneyi ücretsiz kazandım ben , deneme sınavında 1. olmuştum annem beni derslere yollamıyordu. Gittiğim zaman evde beni öyle dövüyordu ki anlatamam. Ve evde günlerce bana yemek vermiyordu. Gözüm görmesin seni diyordu. Tüm bunlara rağmen ben okul öncesi öğretmenliğini kazandım ve Ankara ya okumaya gittim. Okurken burslarımı biriktirip anneme yolladım sırf kardeşlerim rahat olsun diye. Ama annem sürekli küserdi benimle. Üniversite yıllarımda yurt köşelerinde ağlamakla geçti. Ama dikkat ediyorum hep benim üstüme geldi. Neyse mezun oldum ve başka şehre atandım. İlk maaşımın yarısını anneme yolladım annem beğenmedi , başka şehirdeyim ve kalacağım yer bile belli değilken. Hep beni azarladı ve manevi olarak çökertti. Kendisi de bir dershanede temizlik işlerine bakmak için işe girdi ama ben her ay 1000-1200 lira yolladım anneme ama akrabalarımıza bana hiç para yollamıyor demiş herkes bana neler söylüyordu. Neyse efendim vakti geldi evlendim ve ben hala annemi düşünüyorum. Eşimle birlikte annemin çalışacağı bir iş yeri açtık ve bunun için kredi çektik. Bu arada eşim de polis memuru ve annemden farklı bir şehirdeyiz. İş yerimiz kar etmiyor ve annem her ay bizden zam istiyor. Eşime her ay rezil oluyorum. Geçen akşam eşimi aradı beni aramıyor ve bana ne hakaretler etti anlatamam size şu an hala ağlıyorum. Artık üvey evlat olduğundan şüpheleniyorum. Sadece bana böyle davranıyor. Çünkü annemi benden başka kimse düşünmüyor , bu kadar iyi olmamalı mıydım acaba ne dersiniz
- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
Evet daha fazlasını yapabilirdim ama lisenin bittiği sene evden kaçmak istedim. Yoksa tekstil fabrikasında işçi olacaktım anneme kalırsaCanım bence senin artık gerçekleri görmen lazım. Anne evladına destek olandır köstek değil. Seninki resmen hayatını karartmış, mahvetmiş. Onca yokluğun problemin arasında dershane 1. si olan çocuk bu noktada mı olmalıydı? İnan içim sızladı haline. Annen adam olsaydı şu an çok güzel yerlere gelirdin ki herşeye rağmen gene iyi kötü okumuşsun meslek edinmişsin. Sen yapmışsın kendi çabanla. İzin verseydi daha güzellerini yapacaktın. Düşman resmen düşman. Elalem çocuğu okusun meslek edinsin diye nelere katlanır bir de seninkine bak!! Baba yok mu peki o nerde? Sen çocuk aklınla büyük hatalar yapmışsın hala yapmaya devam ediyorsun, doğurmakla anne olunmuyor malesef. Biz evlat evlat diye doktorları gezerken hanfendiye bol bol bahşedilmiş, tutmuş temizlikçi yapmış el kadar çocukları. Psikolojisi bozuk kimselerin ebeveyn olmasına çok üzülüyorum Hem kendileri sonsuza dek hasta kalıyorlar hem çocuklarının hasta ve eksik bir birey olarak yetişmesine neden oluyorlar. Senin kesinlikle onu hayatından uzaklaştırman lazım. Kim ne derse desin ya hep elalem ne der korkunuzdan hayatlarınızı mahvediyorsunuz. Kaç kurtar kendini bak ne iyi kocan varmış, tekrar oku hayatını onar
kardeşleriniz ne durumda?
acaba istenmeyen bir bebek miydiniz ki öyle bile olsa insan bu kadar nankör olmamalı, insan kendi doğurduğuna nasıl böyle davranır aklım almıyor, 7 aylık bebeğim var yüzüne bakmaya kıyamıyorum o nasıl annelikmiş öyle pes[/QUOTE
Ablalarım meslek sahibi değil o yüzden onların üstüne gelemedi ama şu an kardeşim üniversite okuyor. ATT olacak onun da hali benim gibi olacak eminim
Ablalarım meslek sahibi olmadığı için onların üzerine gidemiyor. Kardeşim de ATT olacak onun da geleceği benim gibi olacak eminimkardeşleriniz ne durumda?
acaba istenmeyen bir bebek miydiniz ki öyle bile olsa insan bu kadar nankör olmamalı, insan kendi doğurduğuna nasıl böyle davranır aklım almıyor, 7 aylık bebeğim var yüzüne bakmaya kıyamıyorum o nasıl annelikmiş öyle pes
- 18 Ocak 2017
- 2.071
- 2.453
- 133
Ne biçim vicdan bu ya Senin zaafını yakalamış, ordan sömürüyor. Akrabalar seni çok eleştiriyolarsa bırak annene de kendileri baksınEvet daha fazlasını yapabilirdim ama lisenin bittiği sene evden kaçmak istedim. Yoksa tekstil fabrikasında işçi olacaktım anneme kalırsa
Evet kocam çok iyi inanın eşimin ailesinin yanında huzur buluyorum. Kayınvalidem bana daha yakın annemden.Canım bence senin artık gerçekleri görmen lazım. Anne evladına destek olandır köstek değil. Seninki resmen hayatını karartmış, mahvetmiş. Onca yokluğun problemin arasında dershane 1. si olan çocuk bu noktada mı olmalıydı? İnan içim sızladı haline. Annen adam olsaydı şu an çok güzel yerlere gelirdin ki herşeye rağmen gene iyi kötü okumuşsun meslek edinmişsin. Sen yapmışsın kendi çabanla. İzin verseydi daha güzellerini yapacaktın. Düşman resmen düşman. Elalem çocuğu okusun meslek edinsin diye nelere katlanır bir de seninkine bak!! Baba yok mu peki o nerde? Sen çocuk aklınla büyük hatalar yapmışsın hala yapmaya devam ediyorsun, doğurmakla anne olunmuyor malesef. Biz evlat evlat diye doktorları gezerken hanfendiye bol bol bahşedilmiş, tutmuş temizlikçi yapmış el kadar çocukları. Psikolojisi bozuk kimselerin ebeveyn olmasına çok üzülüyorum Hem kendileri sonsuza dek hasta kalıyorlar hem çocuklarının hasta ve eksik bir birey olarak yetişmesine neden oluyorlar. Senin kesinlikle onu hayatından uzaklaştırman lazım. Kim ne derse desin ya hep elalem ne der korkunuzdan hayatlarınızı mahvediyorsunuz. Kaç kurtar kendini bak ne iyi kocan varmış, tekrar oku hayatını onar
Herkes beni eleştirmekten başka bir şey yapmıyorNe biçim vicdan bu ya Senin zaafını yakalamış, ordan sömürüyor. Akrabalar seni çok eleştiriyolarsa bırak annene de kendileri baksın
- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.099
- 598
Zirnik vermeyin istende cikarin benim annem olsa karninda tasidigini unutabilirdim. Bu kadarda simariklik olmaz yaBiraz uzun yazacağım çok dertliyim çünkü. Merhabalar. Annemle babam ben lise 1. Sınıfa başladığım gün ayrıldılar. Ayrılığın ilk zamanları bizim için zor oldu tabi. Ama kardeşlerim, ben ve annem her hafta sonu temizliğe gidiyorduk.Ev temizliği , okul temizliği ne olursa. Neyse zaman böyle geçmeye başladı ama annem çok sinirli hepimizi sürekli dövüyor , hiç ses çıkaramıyoruz. Dershaneyi ücretsiz kazandım ben , deneme sınavında 1. olmuştum annem beni derslere yollamıyordu. Gittiğim zaman evde beni öyle dövüyordu ki anlatamam. Ve evde günlerce bana yemek vermiyordu. Gözüm görmesin seni diyordu. Tüm bunlara rağmen ben okul öncesi öğretmenliğini kazandım ve Ankara ya okumaya gittim. Okurken burslarımı biriktirip anneme yolladım sırf kardeşlerim rahat olsun diye. Ama annem sürekli küserdi benimle. Üniversite yıllarımda yurt köşelerinde ağlamakla geçti. Ama dikkat ediyorum hep benim üstüme geldi. Neyse mezun oldum ve başka şehre atandım. İlk maaşımın yarısını anneme yolladım annem beğenmedi , başka şehirdeyim ve kalacağım yer bile belli değilken. Hep beni azarladı ve manevi olarak çökertti. Kendisi de bir dershanede temizlik işlerine bakmak için işe girdi ama ben her ay 1000-1200 lira yolladım anneme ama akrabalarımıza bana hiç para yollamıyor demiş herkes bana neler söylüyordu. Neyse efendim vakti geldi evlendim ve ben hala annemi düşünüyorum. Eşimle birlikte annemin çalışacağı bir iş yeri açtık ve bunun için kredi çektik. Bu arada eşim de polis memuru ve annemden farklı bir şehirdeyiz. İş yerimiz kar etmiyor ve annem her ay bizden zam istiyor. Eşime her ay rezil oluyorum. Geçen akşam eşimi aradı beni aramıyor ve bana ne hakaretler etti anlatamam size şu an hala ağlıyorum. Artık üvey evlat olduğundan şüpheleniyorum. Sadece bana böyle davranıyor. Çünkü annemi benden başka kimse düşünmüyor , bu kadar iyi olmamalı mıydım acaba ne dersiniz
- 29 Temmuz 2010
- 288
- 272
- 103
Kusuruma bakmayin biraz ağır olacak ama ben anne de olsa baba da olsa sevgi ve saygı kavramlarının doğuştan değil sonradan oluştuğuna yani hakedilerek kazanıldığını düşünüyorum.anneniz ne sevgi ne de saygıyı haketmiyor bence görüşmeyi kesin.Bu arada ben de anneyim ayrıca kendi annem ve kayinvalidemle hep sıcak ilişkileri olan biriyim sevgiye saygıya anneye babaya kayinvalideye kayinpedere sevgisi saygısı sonsuz biriyimdir ama size çok üzüldüm gerçekten aile hayatin temelidir hepsinin başımızın üstünde yeri var ama annenizi tanımlayamadım o derece size çok uzuldum
Annelerimiz,başımızın tacı elbette ama böyle anne mi olur!!!
Annen için açtığınız iş yerini kapatın.
Annene maddi destek sağlamayı bırakın.
Kendi kazandığı 3 kuruşla yaşamaya çalışsın bakalım nasıl oluyormuş.
Nasıl olsa yardım etseniz de etmeseniz de adınız "etmiyor" olmuş.
Kocanla birbirinize destek olun ve huzurunuzu kaçırmayın.
Annen için açtığınız iş yerini kapatın.
Annene maddi destek sağlamayı bırakın.
Kendi kazandığı 3 kuruşla yaşamaya çalışsın bakalım nasıl oluyormuş.
Nasıl olsa yardım etseniz de etmeseniz de adınız "etmiyor" olmuş.
Kocanla birbirinize destek olun ve huzurunuzu kaçırmayın.