Öyleydi zaten ama başkasının iş yerinde çalışıp harap olmasın diye yine annemi düşünerek açtık iş yerinineden hayatından çıkarmıyosun? tamam anne ama ömrünün sonuna kadar sizi sömürecek belli ki. yani siz destek olmasanız asgari ücretli bi işe de girse en azından emekli olur, kurar hayatını.
Öyleydi zaten ama başkasının iş yerinde çalışıp harap olmasın diye yine annemi düşünerek açtık iş yerini
Babamı anlatmak bile istemiyorum. Bize nafaka vermemek için sigorta yatıran iş yerlerinde çalışmadı ve bizi hiç arayıp sormadıbana nerde bu konuuda??
o hiç destek olmadı. nafaka vermedi mi?? size sahip çıkmadı mı
Babamı anlatmak bile istemiyorum. Bize nafaka vermemek için sigorta yatıran iş yerlerinde çalışmadı ve bizi hiç arayıp sormadı
Babamı anlatmak bile istemiyorum. Bize nafaka vermemek için sigorta yatıran iş yerlerinde çalışmadı ve bizi hiç arayıp sormadı
Aynen öyle , beni çok iyi anladınızbu kadar yüreksizin için bütün yükü sen alınca doğal olarak yürek yükün çok ağır olmuş. bence annen bile olsa beğenmiyorsa bırak gitsin beğendiği şeyleri yapsın. zaten yapsanda yapmadı diyor memnun olmuyor
Evet şu an bir meleğim var 3 aylık , Canım kızımYuh bee ne anneler var. Annem sevmediğim yemeği yapınca burun kıvırıyorum o da dayanamayıp başka bir şey hazırlıyor. Canım annem... Bakın siz de evliymişsiniz elbet evlat sahibi olursunuz. Çocuğunuza asla böyle davranmayın. Hoş okul öncesi eğitim miydi öyle bir bölüm okumuşsunuz daha iyi bilirsiniz.
Allah bağışlasın, güzel günlerini görün.Evet şu an bir meleğim var 3 aylık , Canım kızım
Dediğiniz gibi olcam. Çünkü annemi sadece ben önemsiyorum ama benden kötüsü de yokÇok yüz vermişsiniz. Çıkar hayatından. Sadece merhaba merhaba artık para mara hepsini kesin. Kendine gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?