Annem beni delirtecek

Kanserli bir hastanın karşısına çıkıp sen neden böylesin neden düzelmiyorsun denir mi?
Denmez.
Aynısı annen için de geçerli.
Anneniz hasta ve çok önceden tedavi olmalıydı. Şimdi zor.
Kadın başkalarından ilgi görebilmek ve bir güzel söz duyup kendini sevdirebilmek için ne yapacağını şaşırmış.
Kolay gelsin. Tedavi yoksa çözüm de yok.

Senin sorunun annenin fedakar olması mı? Çok konuşması mı? Yemek yapmıyor olması mı?
Yolsa bir erkeğin bir kadını omzundan ittiğini görsem onun tartaklandığını düşünürüm, annene söylemelerinde ne sakınca var?
Annenden bu kadar rahatsızsan gidip neden babanla yaşamıyorsun da hala kadına eziyet ediyorsun?

Annene anne olduğunun farkına varıp davransan iyi olur. Sus demek bak telefonu atarım diye tehdit etmek noluyor. Nisanlın seni tartaklamış ayrıca nesini savunacak kadın. Beni savunmuyo diyosun ama sen de pek anneni savunuyor durmuyosun burdan bakınca.
Psikolojin kötü durumdaysa yardım al yaşadıklarının hıncını annenden çıkarma

Nisanliyken omzundan itme evlenince tekme ve tokata dönüşür ...nişanlılık ya neyse evlenince 1000 kat kotusunu düşün ...nisanliyken gerizekalı diyen mesela evlenince adı .şerefsiz .bilmem ne herşeyi der ...yaşamış biri olarak soyluyirum fragmanları iyi okumak lazim...annen o kadar iyiyse bırak konuşsun kadincagiz

yazdıkların çok karmaşık okuyamadım. anladığım kadarı ile sorun annen değil sensin. kimse mükemmel değil sende değilsin sen kendinle uğraş anneni eleştirmekten ve yanlış giden herşeyden onu sorumlu tutmaktan vazgeç. bırak kadın parasını istediği şekilde harcasın. sen kendi paranla ilgilen. anne baban arasında taraf olmaayrıca. bide şampuanı neden döktüğünü bi anlasamm

X