• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beni cok uzuyor bazen

Kişiden kişiye değişen bir şey tabi ki biz ilk evlendiğimizde evimiz 1+1di yetiyordu hamile kalınca 2+1 aldık şu an yine yetiyor çocuk odası boş duruyor zaten ıvır zıvır dediğiniz gibi. Bebeğim daha küçük bizimle yatıyor bir süre daha da öyle olacak gibi duruyor. Büyüyünce belki eşyası da artar sığmaz ama az eşya seven biri olarak büyük ev şu an bana ekstra yük geliyor annemden bağımsız.

Evimde fazladan bir çöp yok. Salonumda iki koltuk bir tv ünitesi bir masa. Hepsi ikeanın en ucuz en sadeleri. Ben de az eşya severim. Ama küçük ev toparlanmıyor. Ben de 1+1 deydim oğlum 1.5 yaşındayken 2+1 e geçtik. 2 yaşında odasını ayırdım. Şimdi fazladan oda ihtiyacım var mesela. Bireysel alan yok bu şekilde. 3. Bir odamız olsa oraya bir dolap nevresimler vs konur. Bir baza yatılı gelecek misafirler için. Bir çalışma masası evden çalışmam gerektiği günler için. Yani kişisel şeyler tabi ama çocuklu evde bağımsız bir oda ihtiyaç imkan varsa.

Evimde fazladan bir çöp yok. Salonumda iki koltuk bir tv ünitesi bir masa. Hepsi ikeanın en ucuz en sadeleri. Ben de az eşya severim. Ama küçük ev toparlanmıyor. Ben de 1+1 deydim oğlum 1.5 yaşındayken 2+1 e geçtik. 2 yaşında odasını ayırdım. Şimdi fazladan oda ihtiyacım var mesela. Bireysel alan yok bu şekilde. 3. Bir odamız olsa oraya bir dolap nevresimler vs konur. Bir baza yatılı gelecek misafirler için. Bir çalışma masası evden çalışmam gerektiği günler için. Yani kişisel şeyler tabi ama çocuklu evde bağımsız bir oda ihtiyaç imkan varsa.
Haklısınız belki eşim de sizin gibi düşündüğü için 3+1 istiyor. Bana zor geliyor tembellik ediyorum belki de ama çocuğu daha büyük birinin düşüncesi yaşadığı için aynı süreci daha değerli.

Annem sürekli 3+1 almayın gelir yerleşir diyo eşim de 3+1 alcaz dediği için de sorun oluyo. Ben kendimi arada kalmış hissediyorum. Bebekle taşınmak vs zaten zorken bir de bu gerilim beni kötü etkiliyo. Sizce ben ne yapmalıyım?
Bunu ciddi ciddi soruyor musunuz?
Annenizin sizi her gün görmek istemesinin sebebi nazinin size geçmesi size düşkün olması değil

Konuya yorum yapan çoğu insan annenin hastalığını göz ardı edip birazcık ağır yorum yapmış. Ben onlara katılmıyorum. Ama annenin mutluluğu için ailene haksızlık yapma sınırı koru. Eşin 3+1 evde oturmak istiyorsa annenin istekleri yüzünden 2+1 de oturalım deme. Eşine haksızlık olur bu.

Jennette mccurdy nin annesi ve onun verdigi zararlar hakkinda yazdigi kitabi okuyun adi annemin oldugune sevindim. Bir okuyun sizin anne kiz dinamiginizde kitaptakileri gordum resmen

Back