- 26 Temmuz 2017
- 4.207
- 8.840
- 158
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
Merhaba arkadaşlar ben 3.5 yıllık evliyim 11 aylık bebeğim var. Eşimin işi nedeniyle karşıya taşınmamız gerekiyor. Ben de şu an ücretsiz izindeyim ama tayin istedim çıktı şükür. Şu anki evimiz de satılıyor ordan ev alacağız buraya kadar sorun yok. Ailemle aynı sitede oturuyoruz ve onlar da bizimle gelecek evleri satışta. Onların evi bizimkinden küçük ve giriş katı bu sebeple galiba onların evine talip çıkmadı bizimkine çok çıkarken. Annem de bunu kafaya taktı ve içten içe beni suçladığını düşünüyorum artık. Annem normal psikolojiyle hareket eden biri değil geçmişinde ciddi depresyon intihar girişimi vs var çok hassas o yüzden. Şimdi de onların evi kalacak onu bırakıp gideceğim diye bana kızıyor. Ek olarak geçen gün bir yakınımız doğum yaptı bana sen çabuk ayaklandın dedi ben de ayaklanmak zorundaydım beni tuvalete gitmek için ayağa kaldıracak kimsem bile yoktu beni kaldırın diye ağladım kaldırmadılar dedim(kaldırmayan kişi babam) sonra da hep ben baktım ilk geceden dedim sezaryen olduğum halde. Ailem aynı sitede oturduğumuz halde günde 10 dk bebek sevmeye gelip gitti ne bir yemek ne birsey. Bu da benim içimde büyük yara çünkü benden bir ay sonra ablam doğum yaptı onun yanına gidip kaldılar bebeğe ablama baktılar. Hala da laf gelince sen ayaklandın ablan ayaklanmadı diyolar bana da geliyo gelenler. O konuda tepki gösterdiğim için de annem şu an bana yine tavırlı. Zoruma gidiyo inanın sanki kötü bir şey yaptım gibi. Bizimle gelme nedenleri de asla bebek bakmak falan değil annem bana çok düşkündür her gün görmek ister ben onu dinlerim dertlerini bir sorun olduğunda onu korurum bunlara güvenir. Bir de eşim 3+1 ev istiyor misafir odası olsun diye paramız da yetiyor ama annem onu da istemiyor eşimin ailesi gelir bizde kalır annesi bir süre sonra bize yerleşmek ister diye. Eşimin annesiyle aynı evde yaşamak istemem anlaşamam ama şu an öyle bir konuşma da yok. Annem sürekli 3+1 almayın gelir yerleşir diyo eşim de 3+1 alcaz dediği için de sorun oluyo. Ben kendimi arada kalmış hissediyorum. Bebekle taşınmak vs zaten zorken bir de bu gerilim beni kötü etkiliyo. Sizce ben ne yapmalıyım?