• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem bebegime cok fazla bagli

Annem cocuguma cok fazla bagli.misafir geliyor ben bebekle dururum diyor ben misafir yaninda oturuyorum,cocugumu baskalarinin kucagina vermekten cekinmiyorum kimisi vermek istemez ya hani ben veriyorum aksine annem vermiyor babamin bile kucagindan hemen aliyor cocugu,butun gun bende tabi ki gelecek annem sonuçta yanlis anlatmakta istemiyorum ama bütün gun bebegim kucaginda kimseye bana bile vermiyor siz aksama berabersiniz nasilsa diyor. Bi kac kez uyardim babama bile dokundurtmuyosun yapma diye ama degismedi bu tip bisey yasayan oldu mu arkadaslar zaten cok sıkıntili sureclerden geciyor hayatim yine. Bide bebegim zaten zor bi bebek bende yeni bi anneyim ve annemin bu tavirlari zaten fazlasiyla problemli bi evliligim var cok yorgunum sinirlerim perisan oldu bi cok sey yasiyorum annemi kirmak istemiyorum ama cocuguma resmen kimseyi dokundurtmuyor.

Bir akrabamız da yaptı aynısını torununa. Çocuk şimdi 5 6 yaşlarında. Mesela misafir geliyorya onlarında çocuğu var. İki çocuk oyuncakla oynuyor falan. Bizim akraba torunu çekip alıyor ordan kucağına oturtuyor sarılıyor. Çocuğun dediği "anneannemi hiç sevmiyorum"

Ilk torunu evet cok sevebilir ama bana,babama,esime,kayinvalideme bile vermek istemiyor bunun normal oldugunu sanmiyorum evet herkesin ilk torunu bizimde cocugumuz. Geldiğinde islerimi yapıyorum ama ya geliyor yada zorla beni cagriyor. Gelmek istemiyorum,gelmycem yada isim var cevaplarim kabul edilmiyor. Hergun ya ben geliyorum yada hadi hadi kalk gel sonucta benimde bi evim bi hayatim var hergun hergun sizce bu normal mi?

Ne güzel ilgileniyor işte benim annem de ilgilenir ama uzakta yumuşak dille uyarmayı deneyin bence..

bana normal geldi annem yeğenimi hepimizden çok seviyor ufak da değil 6 yaşına geldi hala bebek gibi davranır

Torun tatlı geliyordur sabahtan akşama kadar sizinle değil herhalde zaten bebeği alıyorsunuz emzirmek için altını değiştirmek için, akşamda berabersiniz yani ne gibi bir düşüncesi olabilir ki seviyor işte. Ayrıca misafir geldiğine herkese vermekle siz hata yapıyorsunuz. Kimden ne bulaşacağını bilemezsiniz elleri temiz mi hasta mı. Bırakın istediği gibi sevsin sizden kaçırmıyor ya.

ilk zamanlar böyleydik bizde. şimdi o zamanlardan eser yok. geçici bi hevesmiş sanırım. geçerrr yani

Bence bunun için annenizi üzmeyin. logusalik çok hassas bir dönem bir de başka sorun varsa çok üzücucü ve stresli insan birşeylere patlamak istiyor.bence kucağa alismasin deyip anneniz varken bebeğinizi beşiğine koyabilirsiniz sen gidince tek başıma zor olur dersiniz.babanız gelince besikten alıp babaniza verirsiniz.ayrica ben bebeğimi annemden başkasına emanet edemem duracaksa da annemin kucağında dursun. zaten belli bir zaman sonra bebekler nerde kimde ne kadar duracagina kendi karar veriyor.bebeginizle meşgul olun sadece onunla ilgilenin herkes hayatini yasarken başkalarını kafaya takip mutsuz olmayin.o kadar özel dönemler ki o kadar hızlı geciyor ki sonra pişman olursunuz.sizi anlayan biri olarak söylüyorum.

Bence şanslısın. Benim annem babam, eşimin anne babası çok ilgisizler evlatlarına karşı,doğmadı ama toruna da öyleler. Keşke ilgilenselerde kucağından indirmeseler. Kimsesiz gibi hissetmezdim :(

Bence abartılacak bir durum yok torun sevilir :) Sizin ki yine iyi bizim buradaki komşu torununu sabah alıyor akşam veriyor :))

Ilk torunu evet cok sevebilir ama bana,babama,esime,kayinvalideme bile vermek istemiyor bunun normal oldugunu sanmiyorum evet herkesin ilk torunu bizimde cocugumuz. Geldiğinde islerimi yapıyorum ama ya geliyor yada zorla beni cagriyor. Gelmek istemiyorum,gelmycem yada isim var cevaplarim kabul edilmiyor. Hergun ya ben geliyorum yada hadi hadi kalk gel sonucta benimde bi evim bi hayatim var hergun hergun sizce bu normal mi?

Bence normal değil. Konuşun annenizle. Bize anlattığınız gibi anlatın kendi evinizin ve hayatınızın olduğunu.

Annem cocuguma cok fazla bagli.misafir geliyor ben bebekle dururum diyor ben misafir yaninda oturuyorum,cocugumu baskalarinin kucagina vermekten cekinmiyorum kimisi vermek istemez ya hani ben veriyorum aksine annem vermiyor babamin bile kucagindan hemen aliyor cocugu,butun gun bende tabi ki gelecek annem sonuçta yanlis anlatmakta istemiyorum ama bütün gun bebegim kucaginda kimseye bana bile vermiyor siz aksama berabersiniz nasilsa diyor. Bi kac kez uyardim babama bile dokundurtmuyosun yapma diye ama degismedi bu tip bisey yasayan oldu mu arkadaslar zaten cok sıkıntili sureclerden geciyor hayatim yine. Bide bebegim zaten zor bi bebek bende yeni bi anneyim ve annemin bu tavirlari zaten fazlasiyla problemli bi evliligim var cok yorgunum sinirlerim perisan oldu bi cok sey yasiyorum annemi kirmak istemiyorum ama cocuguma resmen kimseyi dokundurtmuyor.
iyidir iyi kokundan mahrum etme o da bılıncınde dır herseyın bence sevıo kadın napsın kv nn sureklı almasından ıyıdır kucağın a :KK46:

Benim annem rahatsız. Şimdilik atlatmış olsak bile oldukça ciddi bir sağlık sorunuydu ve her daim kontrol altındayız.

Şimdi tek duam Allahım anneme torununu görmeyi sevmeyi kucağından indirmemeyi nasip etsin, kendim anne olmaktan çok onu anneanne olarak hayal ediyorum.
Hatta bazen sırf torun ona neşe kaynağı olsun diye evlenip hemen çocuk yapmayı düşünüyorum.

Bu kadın sizi bu yaşa getiren kadın, siz şu an bu yuvaya bir evlada sahipseniz bunun baş mimarı arkanızdaki o güzel anneniz ve babanız.

Annenizi böyle saçma birşey için kırmayın, bırakın kadın hevesini alsın. İlk torun belli ki, torun evlattan bile tatlı derler. Evet o sizin evladınız ama annenizinde dediği gibi siz nasıl olsa her daim birliktesiniz, anneniz etrafta iken bırakın anneniz ilgilensin, ne zararı var.
Büyüdük evlendik çocuğumuz oldu diye evlatlıktan çıkmıyoruz ya, her konuda anneye babaya karşı kusursuz olmak lazım. Tamam kendi hayatınızı kendi ailenizi kurdunuz ama ömür boyu o anne ve babanın evladısınız.

Benim anneannemde ben eşek kadar kız olduğum halde kucağına oturtup yemek yedirirdi. Dışarı bensiz çıkmazdı, hele bebekken aman allahım butun resimlerimde anneannemin kucağındayım..

Böyle sebeplerden kırmayın anneyi, çok pişman olursunuz ilerde.

Back
X