MyWorLd İkincİ MELEGİM YoldA :) Kayıtlı Üye 3 Haziran 2008 935 1 21 Şubat 2009 Konu Sahibi MyWorLd #1 Video - annem bana popo dedi çok komik :) - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi çok şeker ya mutlaka izleyin:roflol::roflol:
Video - annem bana popo dedi çok komik :) - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi çok şeker ya mutlaka izleyin:roflol::roflol:
Sabun Yazdım OLACAK ! Kayıtlı Üye 23 Ocak 2008 3.184 3 22 Şubat 2009 Konu Sahibi MyWorLd #2 evt evt . . . kaydirigubbakcemile3
oryeku Guru Kayıtlı Üye 26 Kasım 2007 203 3 23 Şubat 2009 Konu Sahibi MyWorLd #4 ben demediiiimm:sm_cool:
K KüçükAnne_ Ziyaretçi 25 Şubat 2009 Konu Sahibi MyWorLd #5 kızı bir yana adam nasıl gülüyorrr koptum yaaa
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.344 26 41 24 Mart 2009 Konu Sahibi MyWorLd #6 bu kizdan cok iyi bi oyuncu olur ya koptum ama adamin gülüsü hem cins hemde öldürcem onlari demesi cocugun yüzüne karsi cok ayip ya sevmem cocuklarin yaninda ölümle ilgili konusuldumu ay hala cins cins gülüyo adam ya :) paylasimin icin tsklera.s.
bu kizdan cok iyi bi oyuncu olur ya koptum ama adamin gülüsü hem cins hemde öldürcem onlari demesi cocugun yüzüne karsi cok ayip ya sevmem cocuklarin yaninda ölümle ilgili konusuldumu ay hala cins cins gülüyo adam ya :) paylasimin icin tsklera.s.