Kızlar buraya sorunlarim icin daha once de konu açmıştım .Yeni evlenicem ekim sonu .Annem sağolsun yardima geldi ailemden 12 13 saat kadar uzakta yaşayacağım. Evimi topladi etti son gün de küsüp gitti şimdi telefonlarımı dahi açmıyor. Ekim sonu düğünüm var hasta oldum artık. Her seyine karisti hep sustum balayinca giyecegin kıyafetten tutun da evden kullanacagim yağdanligima kadar hic birine ses çıkarmadık.Her şeye laf edip durdu sustum hep.Evdeki eşyaları esimin ailesi aldı. Dogu da memurum 2 senemkz bile kalmadi beyaz esya almadik esimin bekarlik esyalarini kullanicaz. Esimin ailesi de yatak odasi takimi ,yemek takimi,salon takimi aldi 2 tane de halı aldi.Dul kadin gibi evleniyorsun bu ev yeni gelin evi degil diye diye burnumdan getirip durdu.Sagolsun geldi yardim etti temizledi duzenledi kaynanam 70 yasinda onlara daha da uzak yasadigimiz yeronlar gelmedi.Emeklerini göz ardi edemem ama yiprandim gercekten. Ilk gece olunca beni ara diyor mesela,kan bezini sakla her seyine sustum kizlar.Sabah kahvalti yapıyoruzokula gidicem bana diyor ki sen her seyi Ali ye anlatiyorsun evde olan ozel seylerimizi .Anne anlatmıyorum diyorumhayir biliyorum elinde telefon mesaj atiyorsun.Eski sevgilin varken de anlatirdin .Hayir anne diyorum.Anlatiyorsun dedi parmagini felan kaldirdi salladi bana ben de sen kafanda kuruyorsun ne anlatmistim ornek verdedim okula gittim.Okuldan gelince beni arama konusma benimle bizden cıktın zaten dedi.Sildi atti beni kizlar vicdanen rahat edemiyorum ne yapmalıyım nasil davranmaliyim akıl verin bana ben saglikli dusunemiyorum şu süreçte
Kızlar duzeltme yapi yorum yeni yaşananlari , annem kaynanami aramis bildiginiz beni sikayet etmis.Ben küstüm bir daha da evlerine gitmicem.Konuşmadim daha kizla da hasta ettu beni boğazimdan kan geliyor.Senin oglunnda gözümden düştü her seyi kendi istedigi gibi olsun istiyor gozumden dustu demis .Ben kina istemedim annem hic bisey demedi tamam olmasin dedi .Kaynanam da yumuşasin diye tamam kınani yap ben de gelirim.Gelin almaya da gelicem .Onlar genc gelenek gorenek bilmez tamam yapalim demis. Kaynanam beni aramadi laf tasimak olmasin diye eşimi arayip anlatmış kadının gönlünü alin demis.Eşim hic bi saygisizlik yapmadı ki ben bir sey yapmadım ki onlara yemek bile hazirladim dedi. Annesi de olsun gönlünü alin dedi.Annemi aradim beni acmiyor arayinca esim arayinca normal şekilde acıyor konuşuyor
Kızlar duzeltme yapi yorum yeni yaşananlari , annem kaynanami aramis bildiginiz beni sikayet etmis.Ben küstüm bir daha da evlerine gitmicem.Konuşmadim daha kizla da hasta ettu beni boğazimdan kan geliyor.Senin oglunnda gözümden düştü her seyi kendi istedigi gibi olsun istiyor gozumden dustu demis .Ben kina istemedim annem hic bisey demedi tamam olmasin dedi .Kaynanam da yumuşasin diye tamam kınani yap ben de gelirim.Gelin almaya da gelicem .Onlar genc gelenek gorenek bilmez tamam yapalim demis. Kaynanam beni aramadi laf tasimak olmasin diye eşimi arayip anlatmış kadının gönlünü alin demis.Eşim hic bi saygisizlik yapmadı ki ben bir sey yapmadım ki onlara yemek bile hazirladim dedi. Annesi de olsun gönlünü alin dedi.Annemi aradim beni acmiyor arayinca esim arayinca normal şekilde acıyor konuşuyor
Son düzenleme: