tam bir kaynanasen demin bekar kardeşim var dedin.. eee annende pek iyiymiş
merhaba
Yazlığa geçince ayrı düştük tabiSiz zaten beraber yaşıyorsunuz. Ne gerek var mıç mıç olmaya. Sen de evinin tadını çıkar mis gibi.
Benve yeni nesil gelinlerin yani bizlerin en önemli sıkıntısı kendi Başımıza kendimiz iş açıyoruz . Mesela ben özlerse gider kalır demenizi doğru bulmuyorum. Birincisi erkek karısından ayrı bi yerde yatılı kalmamalı. Ikincisi evin kızı Yada evin oğlu eşi olmadan ailesinde kalmamalı. Sonra vay efendim kocam gitti bensiz de kaynanam doldurdu onu. Yok gitti de geldiğinde soğuk davrandı falan diyoruzBunu diyen öz annem...
Ben kötü bir gelinmişim, kayınvalidemlerin yazlığına gidip kalmıyormuşum, her hafta sonu gitmiyormuşum, ana oğulu ayırıyormuşum, kendisi gelin olsa gider 10 gün kalırmış yazlıklarındaDedim ben gitmek zorunda mıyım kendi gitsin kalsın özledikçe, "öyle olmaz işte evde seni yalnız bırakmak istemez, gitse surat yaparsın o da kalmayı seçer tabi" dedi gülerek. Tabi bu konuşulanları eşim duydu, verdiğim cevaplardan muhabbeti anladı ve evet bak annen doğru söylüyor diye onayladı
Şu anneme bir yaranamadım arkadaş, hayır benim anneme ne oluyorsa bana kaynanalık yapıyor
Ama doğru mu söylüyor sizce, önce çok sinirlendim de sonra acaba mı diye düşünmedim değil. Bence haddinden fazla bile görüşüyoruz, annem de biliyor ama yine de bana resmen kaynanayı istemeyen gelin muamelesi yaptı
sen demin bekar kardeşim var dedin.. eee annende pek iyiymiş
merhaba
zaten aynı evde yaşıyosunuzBunu diyen öz annem...
Ben kötü bir gelinmişim, kayınvalidemlerin yazlığına gidip kalmıyormuşum, her hafta sonu gitmiyormuşum, ana oğulu ayırıyormuşum, kendisi gelin olsa gider 10 gün kalırmış yazlıklarındaDedim ben gitmek zorunda mıyım kendi gitsin kalsın özledikçe, "öyle olmaz işte evde seni yalnız bırakmak istemez, gitse surat yaparsın o da kalmayı seçer tabi" dedi gülerek. Tabi bu konuşulanları eşim duydu, verdiğim cevaplardan muhabbeti anladı ve evet bak annen doğru söylüyor diye onayladı
Şu anneme bir yaranamadım arkadaş, hayır benim anneme ne oluyorsa bana kaynanalık yapıyor
Ama doğru mu söylüyor sizce, önce çok sinirlendim de sonra acaba mı diye düşünmedim değil. Bence haddinden fazla bile görüşüyoruz, annem de biliyor ama yine de bana resmen kaynanayı istemeyen gelin muamelesi yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?