Annem babamı aldatıyor.

Babana anlat bence,anlatmaz isen babanın üzerindeki 20 yıllık emeğine ihanet etmiş olursun, Yaş 50'ye dayanmış tek ayak çukurda ama millet başka şeyler ile ilgileniyor. Ne günlere kaldık ey gazi hünkar:)))

annenin kadınlık hormonları azmış onları tedavi ettirsin bazı kadında bu hormanlar 80 yaşına kadar devam eder
hep bu hormonal dengesizler akıl ile olmuyor bunlar , annende zaten hormonlarına söz geçiremiyor

Yaşadığınız şey gerçekten çok üzücü. Olaya herkesten farklı bir açıdan bakıyorum ben. Bizler annelerimizi çok kutsallaştırıyoruz ve onların günah işleme hata yapma haklarının olmadığını düşünüyoruz(benim annem melek) kafası. Tabi en başta şunu söyleyeyim ki anneniz bir evliliğin içerisindeyken bunu yapmamalı elbette. Fakat buna sizin ses çıkarmanız veya tepki göstermeniz bir şeyi değiştirir mi ya da daha iyiye mi götürür daha kötüye mi, bence bunu önce düşünmelisiniz. Anneniz kaç yaşında, babanızla gerçekten mutlu mu babanız ona yetiyor mu? Boşanmak istemiyorsa neden bunları yapıyor babanızı sevmiyorsa neden boşanmıyor önce bu sorulara yanıt bulmalısınız. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Erkek arkadaşınıza söylemenizi tavsiye etmem fakat bence ablanızla paylaşabilirsiniz kardeş başkadır, abla bambaşkadır. İnşallah tez zamanda bu sıkıntı sizi terk eder...

Erkek arkadaşı na asla anlatma
En mantıklısı anneni kardeşinle beraber karşınıza alıp konuşmak. Devam ederse ablanıza da söyleyin.
Anneanneniz ne bileyim aklı başında sözü geçen oturaklı bir aile büyüğü diyeceğim ama durum oldukça kritik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…