annem babamı aldatıyor -baya uzun yazdım ona göre açınız-

Gereksiz olan konu acanlarin, gereksiz detaylar vermeleri. Roman yazar gibi bu kadar uzatmanin anlami ne? Arti burda konu annesinin aldatmasi. Ama konu sahibi daha ilk paragrafta, bir kendini ovmeler falan... Bu cok itici ve gereksiz. Zaten bende ilk paragrafta biraktigimi belirterek, daha ilk paragrafinda gereksiz seyler anlattigini ifade etmek istedim. Bu sekilde elestirmeyi dogru buluyorum, cunku, kendisinin de farkina varmasi lazim bu durumun. Kimse soylemese hic farketmez.
Ayrica siz neden birseyleri savunma geregi duydunuz, onu hic anlamadim. Ben konu sahibine yorum yaptim, size degil. Zaten konu sahibi de yorumla cevap verdi bana. YANI BEN SIZE BIRSEY YAZMADIM KI. Siz neden polemik yaratmak istiyorsunuz hic anlamiyorum. Ben gayet duzgun sekilde yazdim ustelik. Ama maksadiniz satasmaksa, illa soyleyecek laf bulursunuz degil mi?

detaycı bir insan olduğumu ilk başta, uzun olduğunu da başlıkta belirtmiştim. yaptığım işi söylememin sebebi, genelde de bu forumda da insanların 22 yaşında birini sorumsuz ve küçük zannetmeleri. diğer detaylar ise, yorumlarda zaten sorulacak şeylerdi. 'annen kaç yaşında evlendi, ne kadar zamandır evliler' gibi.
burada konu, annemin aldatması evet. ama asıl konu, 'ben doğru mu yaptım, bu durumda neler yapabilirim, nasıl altından kalkabilirim' gibi yardımcı olunması. herhalde kendimi anlatacağım ki ona göre cevap verilsin.
ben kabuğum çürüdü diyorum, siz elma mıyım armut muyum ona bakıyorsunuz. çok havalı biri de olsam, bence takılmanız gereken şey burası değil.

ama siz de bunu fark etmelisiniz ki, burada karakter sınırı olmadığı için ve anlatılan şeyler de ticari film değil, bağımsız film. yine de okumak istemeyenler için kalın yazı ile önemli yerleri şeyyapmıştım.
neyse efendim, saygılar.

Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. MEVLAM yardımcınız olsun...

okumak zorunda değilsiniz. biz de kim neyi, nereye kadar okudu, çetele tutmıyoruz, o açıdan ben de bu "okumadım" tarzı haber vermeleri, sizin "bu kadar detaya ne gerek varınızdan" hallice gereksiz buluyorum.

okumak zorunda değilsiniz. biz de kim neyi, nereye kadar okudu, çetele tutmıyoruz, o açıdan ben de bu "okumadım" tarzı haber vermeleri, sizin "bu kadar detaya ne gerek varınızdan" hallice gereksiz buluyorum.
Tutma zaten cetele falan arkadasim. Hayirdir senin sorunun ne? Biz konu sahibiyle konusup anlastik bir nevi. Senin derdin ne anlamiyorum. Acaba senin, baskasinin konusunda, ona buna satasman ne kadar gerekli?

Okudum hepsini.
O babana yazik, cok yazik.
Bi anne bunu nasil yaparki?
Babana soylemeyi dusunuyomsun peki?

Okudum hepsini.
O babana yazik, cok yazik.
Bi anne bunu nasil yaparki?
Babana soylemeyi dusunuyomsun peki?
söylemek istiyordum ilk karar verdiğimde, o acının ateşiyle. ama sonra kardeşlerimin de babamın da bu durumu kaldıramayacağını, babamın erkek kardeşimle ilgilenemeyeceğini düşününce söylemedim. ama yinelenirse, söyleyeceğim..

zor bir durum ama zorluğunu sadece yaşayan bilir illaki, yazdıklarınızı okurken içim titredi allah yar ve yardımcıcnız olsun aklı selim ile hareket etmeye devam edin...

Boşver annene kızma onu kınama.. kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz demiş hz Ali.. herkes kendi hatasının cezasını kendi elbet çeker.. bize yargılamak düşmez yani.. babana da anlatıp onu üzme.. annen bi daha yapcak olursa bu sefer gemileri yakarsın..

öyle yaptım arkadasım. birinin bir ayıbını örtenin Allah Tealâ mahşerde bin ayıbını örtermiş. ah vicdanım bir rahatsız ki..
herkes kendi yaptığından sorumlu dediğin gibi. o verecek hesabını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…