- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yarimkalansessizlik
taş atıcaz da kolumuz mu yorulacak :=)ben de bir kk üyesi olarak, uzunca yazılmış konuları açınca 'ohooo roman gibi' deyip bazen açıkçası okumadan çıkıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
taş atıcaz da kolumuz mu yorulacak :=)ben de bir kk üyesi olarak, uzunca yazılmış konuları açınca 'ohooo roman gibi' deyip bazen açıkçası okumadan çıkıyorum
eşinin derken, adamın eski eşinin demek istediniz sanırım. evet facebooktan bulmuş annemi. annemin şifresi, facebookunu ben açtığım için bende var. değiştirmeyi bilmiyor galiba.Eşinin annenize ulaştığını nasıl öğrendiniz. facebook üzerinden mi ulaştı? Ne cesaret onda ki şifreyide biliyorsunuz. Kabul edilemez birsey ama silip atılamazda anne çünkü. Babanıza üzüldüm ben. Adamcağızın bir şeyden haberi yok. Olmaması da herkes için daha iyi sanırım. Üzüldüm ya. Bir şekilde bununla yaşamaya çalışmalısın sabır dilerim sana. Keşke eşine bunları atlatmasaydın o iyi olmamış. Yarın ne olacağını kimse bilemez.
estağfurullah. münazara yapmayı severim. daha sonra detaylı olarak konuşmayı gerçekten isterim.Epey üzgünsünüz, üstünüze gelmek istemem ama sormam da lazım. Kusura bakmayın.
Neden bir erkeğin aldatmasıyla, bir kadının aldatması aynı şeyler değildir size göre?
bu cesaret verici yorumunuz için çok teşekkür ederim. defalarca okudum herhalde..Evvela bu yasadiginiz travmayi kendinize -anne adayliginiza- mal etmemeniz gerekir. Yasadiginiz zorluklara bir bakiniz lutfen ve ne kadar guclu bir kadin oldugunu, nereden nereye geldiginizi, atlattiginiz turlu badireleri nasil arkanizda biraktiginizi ve astiginizi hatirlayiniz.. Anneniz icin yorum yapmak bana dusmez. Benim yorumum direkt olarak size yoneliktir. Umarim bu yasadiginiz aci dolu deneyimi de digerleri gibi ardinizda birakirsiniz..
bakın. babam aldatsaydı, pılını pırtısını alır giderdi. babana bile güvenme derler ya. eşimin de annesi ve babası ayrı, babasının aldatmış olması sebebiyle. öyle bir babayı asla istemezdim, şu an annemi istemediğim gibi.siz böyle erkeğin aldatması ile kadının aldatması ayrı şey kafasında olursanız, bir kadın olarak, ohooo
evet anneniz iyi bişey yapmamış tabi ki ama siz tam da bu kafada olduğunuz için bu kadar etkileniyorsunuz işte
babanız aldatsa, erketir, beşer şaşar, elinin kiridir, babam çocuklarına sahip çıkar vb. diyecektiniz.
Düşünün belki de Allah bu çarpık kafa yapınızı düzeltin diye bir ders verdi size? bence bi deneyin bakış açınızı değiştirmeyi.
estağfurullah. münazara yapmayı severim. daha sonra detaylı olarak konuşmayı gerçekten isterim.
nasıl söyleyeyim. metrobüse binip ayakta gidip, daha fazla ödeyip, kısa sürede yolculuk etmek de doğru; otobüse binip oturarak gidip, daha az ödeyip, gideceğin yere daha uzun sürede ulaşmak da doğru.
seçimler, tercihler. size hemen ulaşmak doğru gelebilir, bana rahat gitmek.
babalar, anneler kadar çocuklarıyla iletişimde olamıyorlar. gerek 'baba otoritesi' kurmak istedikleri için, gerek çalıştıkları için anneler-çalışsalar da çalışmasalar da- babalara göre daha çok çocuklarıyla ilgileniyorlar ister istemez. ev geçindirmek de dâhil tabii. her anne sorumluluk sahibi oluyor dolayısıyla. bir kadın, kocasının aldatmasını duruma göre affedebilir ama bir adam, karısının aldatmasını kabul edemez bence.
anlatmaya çalıştım ama ifade edemediysem, bana kendimi hazırlamam için lütfen süre verin. :)
güzel arkadaşım yine geliyorsun dediğimebakın. babam aldatsaydı, pılını pırtısını alır giderdi. babana bile güvenme derler ya. eşimin de annesi ve babası ayrı, babasının aldatmış olması sebebiyle. öyle bir babayı asla istemezdim, şu an annemi istemediğim gibi.
bu kadar etkilenmemin sebebi, açık açık yazayım anlaşamıyoruz sanırım, babamdan bile beklerdim annemden beklemezdim çünkü.
münasebetsiz yorumunuz ve benim içinde olduğumu sandığınız düşünce yüzünden Allah'ın beni annemin babamı aldatmasıyla sınadığını öne sürdüğünüz hikaye için teşekkürler. size saygı duyduğum gibi, sizin de saygı duymanızı bekliyorum.
yanıtınız için teşekkürler.Detaylı olarak konuşuruz umarım, kendinizi toparladığınızda. :)
Bana göre, aynı yastığa baş koyulan kişiye, böylesine büyük yalanlar söylemek için kişilikten biraz yoksunluk olması lazım. Ve bunun kadını erkeği olmaz.
Sonuç olarak, evli bir kadın kocasını evli bir adamla aldatıyor. Karşıdaki evli adamın karısını aldatmasını mazur görüp -veya daha az iğrenç görüp-, bu taraftaki kadının kocasını aldatmasını "daha iğrenç" göremeyiz diye düşünüyorum.
Kendi hayatınıza, çekirdek ailenize odaklanıp; anneniz, babanız ve kardeşinizle olan ilişkilerinize biraz sınır koymanız gerektiğini düşünmekteyim. Zira, çok yorucu bir aileniz var.
Saygılar..
tüh okuyamamıştım. 'şunu yazayım, daha sonra okurum' dediğim için pişman oldum ben de.ya bi gazla anlattım ama anlattığıma pişman oldum. özür dileyerek siliyorum. istemeden içimi döktüm ben de.
sildiğim için kusura bakma, anlata anlata her şeyi hatırlamak canımı sıktı. üzerinde düşünmemeye ve tekrar unutmaya çalışacağım.tüh okuyamamıştım. 'şunu yazayım, daha sonra okurum' dediğim için pişman oldum ben de.
özel mesaj atın isterseniz?
bi o kadar da can sıkıcı. tek okuyabilen sensin herhalde. :) mesajımı görüp görüp sinirlenmek istemiyorum, kendi kendime canımı yeterince sıktım.gadjo dilo silmeseydiniz keşke... Çok çarpıcı bir hikaye idi.
o mutlaka çıkmazdadır ama ben maalesef ona yardımcı olamam. kendime bile olamıyorumYaşadıklarına üzüldüm ama annende bir insan. Hata yapabilir.Yapmaması gerekirdi ama yapmış. Onu devamlı köşeye sıkıştırmak yerine anlamaya çalışsan? Belki yardımına ihtiyacı vardır. Belki hayatında hiç mıtlu değildir ve çıkış yolu arıyordur. Pişmansa eğer girdiği kaostan çıkmasına yardım etmelisin bence
gerçekten üzüldüm okuyamadığıma. belki bana yol göstermesi için yazmıştınız, o şansı kaçırdım. keşke silmeseydiniz ama gerçekten insan düşündükçe kafayı yiyor, haklısınızbi o kadar da can sıkıcı. tek okuyabilen sensin herhalde. :) mesajımı görüp görüp sinirlenmek istemiyorum, kendi kendime canımı yeterince sıktım.
konuyu dağıtmayayım ben. iyi geceler.