• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem, babam daha ölmeden beni öksüz yetim bıraktılar :(

ayy arkadaşım ya senden çok ben sıkıldım ne kadar çok sabırlıymışsın ya beklerimde beklerim diyosun allah yardımcın olsun

evi sat. borcu kapat. paranın kalanını da kocanla ye.
işte o zaman evin en kıymetlisi sen olacaksın. olmazsan ben de rouges değilim :)
sen üzülüp sızlanırken millet hayatını yaşıyor farkında mısın acaba

teşekkür ederim güldürdünüz beni. :))

onlar hayatlarını yaşamıyorlar, diğer borçları ödemek için kemerleri sıkmış vaziyetteler. onlar her ne kadar beni düşünmeselerde bu çabaları karşısında ben evi satıyorum diyemem. uğraşsınlar altından kalkamazlarsa satılacak elbet. kendileride razı olsun. yoksa vicdanım rahat vermez bana.

teşekkür ederim güldürdünüz beni. :))

onlar hayatlarını yaşamıyorlar, diğer borçları ödemek için kemerleri sıkmış vaziyetteler. onlar her ne kadar beni düşünmeselerde bu çabaları karşısında ben evi satıyorum diyemem. uğraşsınlar altından kalkamazlarsa satılacak elbet. kendileride razı olsun. yoksa vicdanım rahat vermez bana.

hayatını yaşıyor dediğim kardeşin be güzelim. görümceyle falan :)
insanın başına ne geliyorsa vicdanından geliyor. bu da aklının bir köşesinde kalsın canım.

evi sat. borcu kapat. paranın kalanını da kocanla ye.
işte o zaman evin en kıymetlisi sen olacaksın. olmazsan ben de rouges değilim :)
sen üzülüp sızlanırken millet hayatını yaşıyor farkında mısın acaba

evet, aynen. aynı ben üniversitede hiç parayla yaşamaya çalışırken ablamın babama yok selülit aleti yok cep telefonu bilmemne gibi şeyler aldırması ve benim hep silik bir evlat olarak kalırken (bin tane iyi özelliğime rağmen), onun sürekli övülmesi geldi aklıma. bencil olan değerli oluyor bu hayatta.

kusura bakma canım ama senın huzurunu düşünmüyorlarsa sende onları düşünme...
madem ev senın uzerıne sat o zaman herkes kendını düşünür olmuş çok yazık yaa...

Back
X