- 27 Nisan 2012
- 15.275
- 17.973
- 498
- Konu Sahibi Memduha1230
-
bence uzatmayın sanki namusunuza laf etmişBakın onu birbirineze bağlılığımızı dile getirmek amacı ile yazdım fazla muhabbet yaptığım kişi komşunun kızı değil ablam
Annenizin gönlü olsun diye kırıldım arası gelsin özür dilesin kapım açık diyin kestirip atın ,ben evimden mi kovdum kaçıp gidip kıran döken o diyin üste çıkın ,ablanızla bir daha asla samimi olmayın el oğlu için bu kadar ailesini yıkan insandan hayır gelmez
Evet dedim yok o büyükmüş illa ben gidecekmişimAnnenizin gönlü olsun diye kırıldım arası gelsin özür dilesin kapım açık diyin kestirip atın ,ben evimden mi kovdum kaçıp gidip kıran döken o diyin üste çıkın ,ablanızla bir daha asla samimi olmayın el oğlu için bu kadar ailesini yıkan insandan hayır gelmez
Kimseyi yaftaladığımız yok adam karısını evden atmış kaç defa döverek alkol falan alıyor ne deseydik aaaa ne güzel oh iyi iyi git kendini atrşe mi at diyeydikKusura bakmayın ama maalesef iyi bir kardeş değilsiniz. Yok okula birlikte gitmeler, yok üniversite için beklemeler falan sizin iyi bir kardeş olduğunuzu göstermiyor. İyi bir kızkardeş ablasının 4 sene boyunca yaşadığı ilişkiden haberdar olurdu. Bunu size anlatmadıysa verdiğiniz orantısız tepkiler sebebiyledir. Evlenmiş boşanmış diye bir adamı tanımadan yaftalayan insanlarsınız belli ki. Nasıl bunaldıysa çekip gitmiş kızcağız. Sizden özür dilemesini gerektirecek de bir şey yapmamış, özür beklemeniz anlamsız.
Kimseyi yaftaladığımız yok adam karısını evden atmış kaç defa döverek alkol falan alıyor ne deseydik aaaa ne güzel oh iyi iyi git kendini atrşe mi at diyeydik
Kalp kırmak ,ona değer vereni üzmek suç bence ,Niye özür dilesin kardeşinden? Kendine yakın hissetmediğini söylediği için mi? Bir insanı kendine yakın hissetmemek özür dilemeyi gerektirecek bir suç mudur?
Ablanız darlıyordur ailenizi ,bu konuyu konuşmak istemiyorum ,büyüpüme saygısızlığım olmadı diyin kapatınEvet dedim yok o büyükmüş illa ben gidecekmişim
Kusura bakmayın ama maalesef iyi bir kardeş değilsiniz. Yok okula birlikte gitmeler, yok üniversite için beklemeler falan sizin iyi bir kardeş olduğunuzu göstermiyor. İyi bir kızkardeş ablasının 4 sene boyunca yaşadığı ilişkiden haberdar olurdu. Bunu size anlatmadıysa verdiğiniz orantısız tepkiler sebebiyledir. Evlenmiş boşanmış diye bir adamı tanımadan yaftalayan insanlarsınız belli ki. Nasıl bunaldıysa çekip gitmiş kızcağız. Sizden özür dilemesini gerektirecek de bir şey yapmamış, özür beklemeniz anlamsız.
Evet çok havalı burnu kaff dağında bnde ona bozuluyorumAblanin kendi çabasi olsa neyse diyecektim fakat öyle bir durum yok.
Klasik, sen küçüksün diye hersey senden bekleniliyor. Halbuki ablan annenleri adam yerine bile koymuyor, kaçmis gitmis ve yine en degerli o oluyor.
Bence sakin barisma. Ablan çok istiyorsa kendi gelsin yanina ve barismaya çalissin. Öyle sirf büyükler diyor diye barismaya kalkisma. Barisirsan hiç degerin olmaz. Zaten ablan bence kendini gerçekten birsey saniyor. Daha fazla havalara girmesin.
Evet çok havalı burnu kaff dağında bnde ona bozuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?