''Annelik Konulu'' Yarışma Anketi

''Annelik' Konulu Foto Yarışması Anketi

• 1. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 4 1,5%
  • 2. ''Annelik'' Konulu Foto [COLOR="Red"]1.hercai34 :hooray:[/COLOR]

OY: 173 64,3%
  • 3. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 5 1,9%
  • 4. ''Annelik'' Konulu Foto

• 5. ''Annelik'' Konulu Foto

• 6. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 0 0,0%
  • 7. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 1 0,4%
  • 8. ''Annelik'' Konulu Foto

• 9. ''Annelik'' Konulu Foto [COLOR="Red"]2.monalisa :hooray:[/COLOR]

OY: 39 14,5%
  • 10. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 9 3,3%
  • 11. ''Annelik'' Konulu Foto [COLOR="Red"]3.tatarkız :hooray:[/COLOR]

OY: 16 5,9%
  • 12. ''Annelik'' Konulu Foto

• 13. ''Annelik'' Konulu Foto

• 14. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 4 1,5%
  • 15. ''Annelik'' Konulu Foto

• 16. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    269
Ben dokuz numaraya oy vermiştim , en farklıları oydu benim gözümde .Bazı şartlarda anne olmak daha zor olsa gerek. Kutluyorum. :hooray::hooray: a.s.
Katılan tüm arkadaşları da kutluyorum a.s.a.s.

arkadaşlar hepinizi kutluyorum,paylaşımınız için teşekkürler herbirinize... a.s.

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:​

katılan arkadaşlara ve Şule ile saz arkadaşlarına teşekkürler a.s.

her karenin ayrı bir güzelliği vardı,kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum a.s.

2. fotodaki aileye de sağlıklar dilerim,inşaallah bu hüzünlü poz yerini mutlu fotoğraflara bırakmıştır:çok üzgünüm:

çok teşekkürler Laale kardeşim tubi adına yazıyorum (kendisi çok meşgul deÇok üzgünüm çoook) ne de olsa fotoğraftaki bizim annemiz:)) ve sandığın gibi yeni değil çoooookk önce görüntülenmiş bir ana.s sayemde FOTOĞRAFIN FOTOĞRAFI ÇEKİLİRKEN(!) "tarih" de eklendi:mymeka: tıpkı 15. fotoda "annem bana masal okurken" de olduğu gibi...

ben, senin aksine; siyah beyaz fotoları hep daha samimi bulmuşumdur ..bu hoşluğu senin de hissetmene sevindim

bu yarışmada emeği geçen herkese başta berşule olmak üzere çok teşekkür ederim

çok güzel bir yarışmaydı, yarışmadan çok eşsiz bir paylaşımdı, bu güzel ve özel duyguları yaşattığınız için teşekkürler

(yarışmaya katılan çok yakın arkadaşlarım tatarkızı ve mavili sizi orda görmek çok güzeldi ayrıca) sizler benim gönlümün birincisisiniz

Bende hepsinde çok etkilendim resmen gözlerim doldu çok güzeller ama benim için en anlamlı olanı 2. fotoğraf oldu Allah o kareyi kimseye yaşatmasın . Herkesin emeğine sağlık .

Başta berşule olmak üzere yarışmada emeği geçenlere,katılan diğer arkadaşlarıma,oy kullanan kullanmayan kısacası tüm k.k ailesine teşekkür ederim a.s.
O fotoğraftaki anne her daim benim kalbimin birincisi.Annemi ve tüm anneleri sevgiyle kucaklıyorum:1hug:

Hepinizi tebrik ederim kızlar..Annelik duygusu çok ama çok kutsaldır..Bu kutsallığı sevginizle bizlere karelere yansıttınız..Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum..Derece yapan arkadaşlarımada başarılarının devamını diliyorum..Ellerinize sağlık a.s. Şulecim teşekkürler canım Şeniz

önemli olan kesinlikle katılmaktı...
böyle bir yarışmanın düzenlenmesi bile çok anlamlıydı...
birinci olan arkadaşımı gönülden tebrik ediyorum....
benim pek bi hikayem yok ama kısaca 11 saat çekilmiş suni sancının ardından doğan 43 haftalık bir melek ve şaftı kaymış bir anne....
çokom canım benim güzel arkadaşım saol bitanem.................

Son düzenleme:
Ahh Şulecim ahhh hiç durmuyorsun maşallah!
Bizim kız çok enerjik olacak inşallah!
Tüm yarışmacı arkadaşlarımı kutluyorum,güzel yarışmalarda buluşmak umudumla..:teytey:
Bera-berrak arkadaşıma açıklama için tekrar teşekkür ediyorum..:1rolleyes:

vallaha hepside birbirinden güzel fotolardı.hangi anne, bebeğiyle beraberken duygulu hoş bir kare oluşturmazki ? .berşule emeğine sağlık.canım.
katılım yapan tüm arkadaşları kutlarım..

9.foto benimdir ve hikayesi de herkesin tahmin edebileceği gibi göçebe roman anne-cocuk.
bizim köye yaz aylarında gelip kışın kasabaya yada şehire geri dönüyorlar. tarlalarda gündelik çalışmak için. o sırada da bulundugumuz evin çeşmesinden su doldurmaya geliyorlardı. bende terastan çekmiştim 3-4 poz farkettirmeden.

güzel bir yarışmaydı. umarım kendi çektiğimiz konulu foto yarışmaları sık sık olur.

bana oy verenlere çok teşekkürler. 1.ci ve 3.ye de tebrikler.a.s.

bu arada : bi ara yorumlar arasında bi arkadaşımız profosyonel çekim olduğunu dile getirmişti. yanıtım: hayır, kendi ellerimle çektiğim fotodur :) her katıldığım yarışmada bir "profosyonel olabılır" yorumu geliyor. aslında bu da tam tersi hoşuma gitmiyor değil yerimseniben

yeni farkettim yorumu:
"Foto da doğallık ön planda..Daha yakından çekim yapılabilseydi,ayrıntılar daha iyi sergilenebilirdi" denmiş.
daha yakından çektiğim fotolarda vardı, sadece anne-cocuk zoomlayarak. yada aynı resmi keserek yollayabılırdım fakat o zaman şalvarlı, cocuklu, elinde siselerle sıradan bır kadın fotosu olucaktı.
ne arka fonda konakladıkları çadırlar gözükücek ne de atlar ne römorklar gözükecekti. fotografın bi manası olmazdı bence. fotografı sadece anne-cocuk görüntüsü olarak değil, yaşam şekliyle bir bütün olarak yansıtmak istemiştim. :)

Zaten bende bunu düşünerek oyumu bu kareye kullandım : )

Arkadaşlar fotografı çektiğimde çok karmaşık duygular içindeydim.26 yaşında engelli kardeşimin geçirdiği riskli ameliyatlar sürecinde aile olarak çok zor günler yaşadık.Endişe dolu tam 3 ay. Elbette annem bizden daha çok yıprandı.Uzakta olduğum için fotografını çekip hasret gidermekten başka bir amacım yoktu.Bu yarışmayada fotğrafı gönderirken çok düşündüm;Yanlış anlaşılamalar olabileceği endişesini taşıdım.Fakat çok teşekkür ederim;" her kadın bir annedir çocuk sahibi olsun olmasın" çok duyarlıydınız.Hatta bazı arkadaşların babanın ifadesini farkettiklerini yazması beni daha da etkiledi.Babamız bu 3 aylık süre içerisinde bu üzüntüyle beyin kanaması geçirdi.2 ayrı operasyon da o geçirdi.2 hastane arasında kaldık.Bir anne vardı evladına üzülen ve eşi için kaygılanan.Anneler günü ne en yaraşır olduğunu düşündüm.Elbette her anne aynı duygular içinde olurdu.Olmak ile yaşamak arasındaki ince çizgi çok manadar.Şu an çok şükür her ikisi de daha iyiler.Yarışmayı düzenleyen ve katılan tüm arkadaşları kutluyor ve oylamaya katılan siz arkadaşlarıma yorumlarınız ve oylarınız için teşekkür ediyorum.

Yarışmaya katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler...Dereceye girenleri ayrıca kutluyorum..Şulecim ellerine sağlık arkadaşım..

emeği geçen herkese teşekkürler
herkesi kutluyorum bizimle paylaştıkları için
benim oy kullandığım resim 3. oldu
ilk aklımdan geçen 1ise 1, oldu
hercai34 arkadaşımın yazısı beni çok duygulandırdı çok geçmişler olsun ve Allaha şükür iyi olduklarına ise çok sevindim

Anneler günü sadece hediye ile geçmiyor bunu burada en iyi anlatan foto buydu keşke olmasaydı :1no2: tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…