çok teşekkürler Laale kardeşim tubi adına yazıyorum (kendisi çok meşgul deÇok üzgünüm çoook) ne de olsa fotoğraftaki bizim annemiz:)) ve sandığın gibi yeni değil çoooookk önce görüntülenmiş bir ana.s sayemde FOTOĞRAFIN FOTOĞRAFI ÇEKİLİRKEN(!) "tarih" de eklendi:mymeka: tıpkı 15. fotoda "annem bana masal okurken" de olduğu gibi...4,5 ve 13'e bayıldım..
4-Hayatımda hiç sevmem siyah-beyaz fotoğraf yani çok yapmacık gelir bugünümüzde. Ama o kadar güzel ki kendime bile şaştım nasıl beğendim diye:1shok:
Oyum 4 numaraya,günümüzde istenirse siyah beyaz teknikle de çok güzel kareler yakalanabileceğini bana gösterdiği için..
Canım Şulem,ellerine,gönlüne sağlıka.s.
.....
ne arka fonda konakladıkları çadırlar gözükücek ne de atlar ne römorklar gözükecekti. fotografın bi manası olmazdı bence. fotografı sadece anne-cocuk görüntüsü olarak değil, yaşam şekliyle bir bütün olarak yansıtmak istemiştim. :)
Arkadaşlar fotografı çektiğimde çok karmaşık duygular içindeydim.26 yaşında engelli kardeşimin geçirdiği riskli ameliyatlar sürecinde aile olarak çok zor günler yaşadık.Endişe dolu tam 3 ay. Elbette annem bizden daha çok yıprandı.Uzakta olduğum için fotografını çekip hasret gidermekten başka bir amacım yoktu.Bu yarışmayada fotğrafı gönderirken çok düşündüm;Yanlış anlaşılamalar olabileceği endişesini taşıdım.Fakat çok teşekkür ederim;" her kadın bir annedir çocuk sahibi olsun olmasın" çok duyarlıydınız.Hatta bazı arkadaşların babanın ifadesini farkettiklerini yazması beni daha da etkiledi.Babamız bu 3 aylık süre içerisinde bu üzüntüyle beyin kanaması geçirdi.2 ayrı operasyon da o geçirdi.2 hastane arasında kaldık.Bir anne vardı evladına üzülen ve eşi için kaygılanan.Anneler günü ne en yaraşır olduğunu düşündüm.Elbette her anne aynı duygular içinde olurdu.Olmak ile yaşamak arasındaki ince çizgi çok manadar.Şu an çok şükür her ikisi de daha iyiler.Yarışmayı düzenleyen ve katılan tüm arkadaşları kutluyor ve oylamaya katılan siz arkadaşlarıma yorumlarınız ve oylarınız için teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?