- 19 Mayıs 2020
- 46.956
- 210.523
- 548
- Konu Sahibi yalnizkus_
Herkes evlenecek, çocuk yapacak diye birşey yok. Bunları yapmayan kadın eksik falan olmuyor. Sizde sıkıntı yok, sıkıntı çevrenizde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce evlenip aldatılmış gencecik kadınların hikayelerini okudum.Merhaba arkadaşlar 24 yaşıma yeni girdim bu zamana kadar ne evlilik ne çocuk ne de gelinlik hayalim olmadı. Annem seni hiç anlayamıyorum sadece gezmeyi seviyorsun hayat lüksün, hayalin, planların çok az diyor. Çalışıyorum ve çalışmayı seviyorum, öyle çok iyi bir kariyerim yok ama işimde iyiyim diyebilirim. Gezmeyi, eğlenmeyi çok seviyorum. Ayrıca aşırı hiperaktifim, müzik eşliğinde yürüyüş en büyük hobim. Hiperaktifliğim ne yazıkki okul başarılarımı da kötü yönde etkiledi. Derslerde uzun süre oturmaktan sıkıldığım için dalıp derslere konsantre olamıyordum. Yürüyüş krizim gelince kendimi hiç tutamam yürümeye dalıp uykusuz kaldığım ya da yürümek için sabah erkenden kalktığım zamanlar çok olmuştur. Sırf bu yüzden uzun süre bir çocuğun ya da hayatı iki kişiyle yaşamanın sorumluluğunu almaktan çok korkuyorum. Ama gel gitlerim çok oluyor. Hayat tutkum inişli çıkışlı. Bilmiyorum birini sevsem, sevilsem evlilik çocuk planları yapsam daha mı tutkulu bir hayatım olurdu ya da ileride hayat arkadaşımın olmayacak olması sorun yaratır mı yalnız hisseder miyim endişeleri yaşıyorum. Bu konuda muzdaribim ve fikirlerinizi almak istedim. Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Sonra da aldatılır ama kendisi aldatırsa oracıkta can verir kadınık elinin kiri denilmez yeri gelir en güzel dayağı yiyip susar..Toplumsal cinsiyet kemiklerinize kadar işlemiş
Kız çocuk= hassastir-duygusaldir-mizmizdir-hemen aglar- sulugozdur- pembe giyer- barbi sever- favori oyunu evciliktir - oyuncak mutfakta yemek yapmayı çok sever - okulda daha usludur-buyuyunce alışverişi sever- ilişkilerinde nazlidir- trip atmayı sever - romantik komedilere bayılır- romantizm seveer- erkeğin peisnden kosmasini ister - kıskanılmak,sahiplenilmek ister - cinsel ilişki konusunda her daim kaçandir, asla kovalayan olamaz - günübirlik ilişkilerden kaçar - ciddi ilişki arar - gelinliği yıllardır hayalinde bellidir-sevgilisinden evlenme teklifi alınca bir eliyle şaşkınlıktan ağzını kapatıp ömrünce bu günü beklemiş gibi ağlar,öyle evet der- hep hayal ettiği gibi düğün yapar - incik cincik hediye davetiye vs uğraşır durur- büyük bir aşkla çeyiz alışverişi yapar - evlenir mutfağa tek o girer - gururla aile büyüklerini ağırlar,yeni gelin olarak çeşit çeşit yemek yapar - evi temizler, bu arada kocasının ayaklarini uzatıp TV izlemesinen rahatsiz olmaz. En azından ayakları havada,hemen bir koşu altını süpürür - hamile olmak ister -cubuga işedigi gibi 'anayim ben ana,ay ne kutsal his' moduna girer, eşine bu haberi verdiginde sarılıp hüngür hüngür ağlarlar...
Falan filan..
Ne klişe![]()
Bu toplumun bir kadınının ömrünü şu kadar sığdırmak... Helal olsun ne diyimToplumsal cinsiyet kemiklerinize kadar işlemiş
Kız çocuk= hassastir-duygusaldir-mizmizdir-hemen aglar- sulugozdur- pembe giyer- barbi sever- favori oyunu evciliktir - oyuncak mutfakta yemek yapmayı çok sever - okulda daha usludur-buyuyunce alışverişi sever- ilişkilerinde nazlidir- trip atmayı sever - romantik komedilere bayılır- romantizm seveer- erkeğin peisnden kosmasini ister - kıskanılmak,sahiplenilmek ister - cinsel ilişki konusunda her daim kaçandir, asla kovalayan olamaz - günübirlik ilişkilerden kaçar - ciddi ilişki arar - gelinliği yıllardır hayalinde bellidir-sevgilisinden evlenme teklifi alınca bir eliyle şaşkınlıktan ağzını kapatıp ömrünce bu günü beklemiş gibi ağlar,öyle evet der- hep hayal ettiği gibi düğün yapar - incik cincik hediye davetiye vs uğraşır durur- büyük bir aşkla çeyiz alışverişi yapar - evlenir mutfağa tek o girer - gururla aile büyüklerini ağırlar,yeni gelin olarak çeşit çeşit yemek yapar - evi temizler, bu arada kocasının ayaklarini uzatıp TV izlemesinen rahatsiz olmaz. En azından ayakları havada,hemen bir koşu altını süpürür - hamile olmak ister -cubuga işedigi gibi 'anayim ben ana,ay ne kutsal his' moduna girer, eşine bu haberi verdiginde sarılıp hüngür hüngür ağlarlar...
Falan filan..
Ne klişe![]()
Merhaba arkadaşlar 24 yaşıma yeni girdim bu zamana kadar ne evlilik ne çocuk ne de gelinlik hayalim olmadı. Annem seni hiç anlayamıyorum sadece gezmeyi seviyorsun hayat lüksün, hayalin, planların çok az diyor. Çalışıyorum ve çalışmayı seviyorum, öyle çok iyi bir kariyerim yok ama işimde iyiyim diyebilirim. Gezmeyi, eğlenmeyi çok seviyorum. Ayrıca aşırı hiperaktifim, müzik eşliğinde yürüyüş en büyük hobim. Hiperaktifliğim ne yazıkki okul başarılarımı da kötü yönde etkiledi. Derslerde uzun süre oturmaktan sıkıldığım için dalıp derslere konsantre olamıyordum. Yürüyüş krizim gelince kendimi hiç tutamam yürümeye dalıp uykusuz kaldığım ya da yürümek için sabah erkenden kalktığım zamanlar çok olmuştur. Sırf bu yüzden uzun süre bir çocuğun ya da hayatı iki kişiyle yaşamanın sorumluluğunu almaktan çok korkuyorum. Ama gel gitlerim çok oluyor. Hayat tutkum inişli çıkışlı. Bilmiyorum birini sevsem, sevilsem evlilik çocuk planları yapsam daha mı tutkulu bir hayatım olurdu ya da ileride hayat arkadaşımın olmayacak olması sorun yaratır mı yalnız hisseder miyim endişeleri yaşıyorum. Bu konuda muzdaribim ve fikirlerinizi almak istedim. Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Yaa :) bana çokta bir faydası olmuyor inanın öyle çıta gibi bir kadın da değilim normal kilodayım hatta bunu korumak için beslenme düzenime epey dikkat ediyorumYuruyus krizin tutuyor demek.. Ne guzel zayifsindir.
Beni de tutsa tutsa yeme krizi tutar ancak.
Yuruyus krizini okuduktan sonra konunun geri kalanina odaklanamadim kusura bakma![]()
Hormonlar işte öyle diyorlar ben de neden o hormonel durumlar ben de olmuyor diye şaşırıyorum zatenBenim de yatma krizim tutuyor kalkamiyorum yattığım yerden
Doğru kişi karsina çıktığı zaman hepsi olur bence. Simdiden düşünüp kendini sıkma.
Benim de gelinlik koca hayalim falan yok öyle ozellikle ama minnak bir bebek için çıldırıyorumhormonlardan midir nedir
Haklısınız ben de onları okuyunca bazen aman boşver diyorumAz önce evlenip aldatılmış gencecik kadınların hikayelerini okudum.
Napıcaksınn ki Zorla evlenip? Zamanı gelmemişşe..
Evlenmeyi bende hiç düşünmezdim yani hayatımı planlarken hiç kafamda koca yoktu. Yada bir kişiye göre hayatımı yönlendirmedim ve bence böyle de olmalı. Sonra evlendim doğru seçim yaptığımı düşünüyorum ve bence nasip işleri bunlar. Hazır hissettim ve evlendim. Bence şuan da bisey düşünme olacağı varsa o konu aklına pat diye geliyor zaten. Sen hayatına odaklan. Başarılar dilerimMerhaba arkadaşlar 24 yaşıma yeni girdim bu zamana kadar ne evlilik ne çocuk ne de gelinlik hayalim olmadı. Annem seni hiç anlayamıyorum sadece gezmeyi seviyorsun hayat lüksün, hayalin, planların çok az diyor. Çalışıyorum ve çalışmayı seviyorum, öyle çok iyi bir kariyerim yok ama işimde iyiyim diyebilirim. Gezmeyi, eğlenmeyi çok seviyorum. Ayrıca aşırı hiperaktifim, müzik eşliğinde yürüyüş en büyük hobim. Hiperaktifliğim ne yazıkki okul başarılarımı da kötü yönde etkiledi. Derslerde uzun süre oturmaktan sıkıldığım için dalıp derslere konsantre olamıyordum. Yürüyüş krizim gelince kendimi hiç tutamam yürümeye dalıp uykusuz kaldığım ya da yürümek için sabah erkenden kalktığım zamanlar çok olmuştur. Sırf bu yüzden uzun süre bir çocuğun ya da hayatı iki kişiyle yaşamanın sorumluluğunu almaktan çok korkuyorum. Ama gel gitlerim çok oluyor. Hayat tutkum inişli çıkışlı. Bilmiyorum birini sevsem, sevilsem evlilik çocuk planları yapsam daha mı tutkulu bir hayatım olurdu ya da ileride hayat arkadaşımın olmayacak olması sorun yaratır mı yalnız hisseder miyim endişeleri yaşıyorum. Bu konuda muzdaribim ve fikirlerinizi almak istedim. Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.