- Konu Sahibi yalnizkus_
Merhaba arkadaşlar 24 yaşıma yeni girdim bu zamana kadar ne evlilik ne çocuk ne de gelinlik hayalim olmadı. Annem seni hiç anlayamıyorum sadece gezmeyi seviyorsun hayat lüksün, hayalin, planların çok az diyor. Çalışıyorum ve çalışmayı seviyorum, öyle çok iyi bir kariyerim yok ama işimde iyiyim diyebilirim. Gezmeyi, eğlenmeyi çok seviyorum. Ayrıca aşırı hiperaktifim, müzik eşliğinde yürüyüş en büyük hobim. Hiperaktifliğim ne yazıkki okul başarılarımı da kötü yönde etkiledi. Derslerde uzun süre oturmaktan sıkıldığım için dalıp derslere konsantre olamıyordum. Yürüyüş krizim gelince kendimi hiç tutamam yürümeye dalıp uykusuz kaldığım ya da yürümek için sabah erkenden kalktığım zamanlar çok olmuştur. Sırf bu yüzden uzun süre bir çocuğun ya da hayatı iki kişiyle yaşamanın sorumluluğunu almaktan çok korkuyorum. Ama gel gitlerim çok oluyor. Hayat tutkum inişli çıkışlı. Bilmiyorum birini sevsem, sevilsem evlilik çocuk planları yapsam daha mı tutkulu bir hayatım olurdu ya da ileride hayat arkadaşımın olmayacak olması sorun yaratır mı yalnız hisseder miyim endişeleri yaşıyorum. Bu konuda muzdaribim ve fikirlerinizi almak istedim. Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.